Şimdi Ara

Akhtamar Sigara (For Elegant Smokers) Nedir Bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler boyle bir sey buldum biraz arastirma denedim ama hakkinda hicbir sey bulamadim yardiminizi istiyorum :/

Nasil birseydir acaba bu :S

Ustunde for elegant smokers filan yaziyor

Bilen var mi?

Akhtamar Sigara (For Elegant Smokers) Nedir Bu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akhtamar Sigara (For Elegant Smokers)

Akhtamar sigaraları, lüks ve kaliteyi arayan zarif içiciler için tasarlanmış bir sigara markasıdır. Türkiye'de üretilen bu sigaralar, kendine özgü özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Akhtamar Sigara Özellikleri:

• Premium tütün harmanıyla zengin bir tada sahiptir.
    • Geniş bir ürün yelpazesi sunar ve her zevke hitap eder.
    • Zarif tasarımıyla şıklık ve kaliteyi yansıtır.

Akhtamar Sigara Fiyatı:

Akhtamar sigaralarının fiyatı, türüne ve paket boyutuna göre değişmektedir. Genel olarak, piyasadaki diğer premium sigara markalarıyla karşılaştırılabilir fiyatlarda satışa sunulmaktadır.

Akhtamar Sigara Hangi Ülkenin:

Akhtamar sigaraları, Türkiye'nin en büyük tütün üreticilerinden biri olan BAT Türkiye tarafından üretilmektedir. Türkiye'de yaygın olarak tüketilmekte olup, bazı ülkelerde de ithal edilmektedir.

Akdamar Sigara:

Akdamar sigara, Akhtamar sigaralarının bir alt markasıdır. Daha uygun fiyatlı bir seçenek sunmak üzere tasarlanmıştır ve Akhtamar sigaralarına benzer özelliklere sahiptir.

Akhtamar Classic:

Akhtamar Classic, markanın en popüler sigara türüdür. Klasik tütün harmanıyla dengeli bir tada sahiptir ve şık bir paket tasarımıyla sunulmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu bileennn
  • aklıma bu geldi.

• kaçak sigaralardan biridir. paketi buram buram bunu gösteriyo. bide kardeşi var bunun united diye. allah düşman başına vermesin ya iğrenç
  • Ermenistandan gelmiş gibi :)
  • ermenistandaki eski bir kilisenin bulunduğu küçük adanın adı o, ayrıca kiliseninde adı

ne mal adam lan bunlar sigaraya kilise adı vermişler
  •  Akhtamar Sigara (For Elegant Smokers) Nedir Bu?

Benim de bugün elime bundan geçti Sigara ermeni sigarası. Fakat ermenistanda değil o kilise, van gölünün ortasındaki bir adada. Efsanesine bir göz atmanı isterimhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Akdamar_Adas%C4%B1 kapağındaki hatun falan neymiş anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 26 Eylül 2012; 13:18:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

ermenistandaki eski bir kilisenin bulunduğu küçük adanın adı o, ayrıca kiliseninde adı

ne mal adam lan bunlar sigaraya kilise adı vermişler

Ahahah yoruma gel
    Adam Akhtamar kilisesine Ermenistan'da demiş Cahil yaratık bir de millete mal diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.