Şimdi Ara

Akhisar Maçı 'Bilet Hakkında'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzeni Bu Hafta Maça Götürmeyi Düşünüyorum. Kendisi 2002 Doğumlu Acaba Bilet Almam Gerekir mi ?

• Alma hocam 13-14 yaşa kadar giriyorlar.
  • Rahat girersiniz. Biletix'te 5 yaş diye geçiyor ama şahsen ben 13'e kadar rahat giriyordum.
  • Kuzene Feda yok anlaşılan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Kuzene Feda yok anlaşılan ;)

Aradan kaytarıp girelim demiyorum . Eğer Yaşı Tutuyorsa Bilet Parası Vermem Saçmalık Olur . Ona Vereceğim Paraya Ürün Alırım .

Ayrıca Böyle İmalı Konuşanları Çok Merak Ediyorum Ne Kadarlık Katkıları Var Kulüplerine ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Kuzene Feda yok anlaşılan ;)

Aradan kaytarıp girelim demiyorum . Eğer Yaşı Tutuyorsa Bilet Parası Vermem Saçmalık Olur . Ona Vereceğim Paraya Ürün Alırım .

Ayrıca Böyle İmalı Konuşanları Çok Merak Ediyorum Ne Kadarlık Katkıları Var Kulüplerine ;)

Yok hocam böyle çıkışman beni rahatsız etti. Şuan bulunduğum yerde , oturduğum yerde Kartal Yuvası yok 2,3 tane mağaza kartal yuvası izniyle sadece 3,4 parça birşeyler satıyor 2002'den bu yana her sezonun forması elimde 2005te almamıştım onu sonradan faiş fiyata yani 3,4 katına aldım. Bileklik olsun internet üzerinden feda tşörtü ve kırmızı formayı satın aldım. Bunları yazmamın amacı senin sorunun cevabı?

Ufaklıklara Feda yok yani demek istediğim o.
    Sadece ufaklara feda yok demek istedim orda yani kötü bir laf demedim yanlış anlaşıldım bir daha Beşiktaş formuna mesaj atmıyacağım.

• Alma, zorluk çıkarırlarsa şehir dışından geldim bilet alırsam geri dönemem, ben içeri girsem ufaklığı dışarda bırakamam filan de. Yemezlerse ameliyat olucam ameliyat parama bilet aldım durum o kadar vahim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Alma, zorluk çıkarırlarsa şehir dışından geldim bilet alırsam geri dönemem, ben içeri girsem ufaklığı dışarda bırakamam filan de. Yemezlerse ameliyat olucam ameliyat parama bilet aldım durum o kadar vahim de.

Yuh senaryo'ya bak
  • Gecen arkadaşımın zoruyla Beşiktaş - Mersin maçına gittim kapıdan girdik görevli biletimi yırtıp verecek arkadan bi adam geldi görevlinin elinden bileti aldı gitti
    Niye anlattım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Alma, zorluk çıkarırlarsa şehir dışından geldim bilet alırsam geri dönemem, ben içeri girsem ufaklığı dışarda bırakamam filan de. Yemezlerse ameliyat olucam ameliyat parama bilet aldım durum o kadar vahim de.

Yuh senaryo'ya bak

Niye hocam adamin kuzeni magdurmu kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yuh senaryo'ya bak

Kalmasın hocam. Gerekirsen montunun içine soksun, yine de girsin o çocuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yuh senaryo'ya bak

Kalmasın hocam. Gerekirsen montunun içine soksun, yine de girsin o çocuk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.