Şimdi Ara

AKG K451 - 199TL Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS cihazlar için. Eğer ihtiyacınız varsa 1dk düşünmeyin, normal fiyatı 350-400 aralığında. Bas karakterli, ses seviyesi yüksek bir kulaklık. Ekstra yedek kablosu çıkıyor kutudan. Bence gayet sıcak fırsat.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_akg-k451blk-mikrofonlu-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1077526.html

• Bu fiyata kaçmaz gençler. Kulaklık düşünen ve bütçesi olan kaçırmasın.
  • Ben de bunu yazacaktım. 32 ohm ve telefonda sesi yüksek nasıl oluyor. İmkansız bir olay.
  • Mikrofonu android cihazlarla calismiyor ama ioslarla sorun yok diye biliyorum arkadas da bu yuzden ioslar icin demis olmali. K452 modelinin mikrofonu bildigim kadariyla android ile calisiyor. Tabii bu kulakligi alip telefondan muzik dinlemek pek mantikli degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

iOS cihazlar için. Eğer ihtiyacınız varsa 1dk düşünmeyin, normal fiyatı 350-400 aralığında. Bas karakterli, ses seviyesi yüksek bir kulaklık. Ekstra yedek kablosu çıkıyor kutudan. Bence gayet sıcak fırsat.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_akg-k451blk-mikrofonlu-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1077526.html

ios cihazla ne alaka kardeş

ayrıca 32 ohm bikere kulaklık. telefonlar besleyemez bunu.
    He sıcaktır orası ayrı

Ne demek ne alaka ?

Kulaklığın yapılış amacı ios cihazlar zaten, o yüzden kutunun üzerinde "Made For iPod, iPhone, iPad" yazıyor. Bu telefon ile kullanılan bir kulaklıktır, ben iPhone ile yaklaşık 3 aydır gayet sorunsuz kullanıyorum ? Besleyemez ne demek ?

• Tamda bir kulaklığa ihtiyacım vardı. Küçük kulaklıklardan artık zevk almamaya başladım. Zevkle müzik dinleyebileceğim bir kulaklık istiyorum. Fiyatına göre bu nasıldır ?
    Aslında her ortamda kullanılabilsin diye marshall minör kulaklık düşünüyordum.

• amazonda kargo hariç 65 kargoyla 74 dolar
    fiyat iyi baya
    siz gene de jbl j88i 56 dolar kargo dahil düşünebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Urbanears Kransen & Sumpan
    8 yıl önce açıldı
    Sennheiser ie800
    2 yıl önce açıldı
    Edifier S880DB İnceleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Tamda bir kulaklığa ihtiyacım vardı. Küçük kulaklıklardan artık zevk almamaya başladım. Zevkle müzik dinleyebileceğim bir kulaklık istiyorum. Fiyatına göre bu nasıldır ?
    Aslında her ortamda kullanılabilsin diye marshall minör kulaklık düşünüyordum.

bu kulaklık bas ağırlıklı ses verir
    mid tiz detay vs fazla beklemeyin
    müzikte kalite arayan için tavsiye etmem
    ama niyetiniz almak ise, imkanınız varsa en yakım mm ye gidip teşhirde varsa dinlemeden almayın derim
  • Hocam tellerde en yuksek verimi alabilecegimiz bir kulaklik tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kucuk yada buyuk farketmez. Telefon iphone6

• Akg kulakliklari iyi de, goruntusu cok berbat be. Sanki inatla bole tasarimla kulak uretiyorlar...

• Kulakligi iPhone/iPad rahat besliyor. %100 besleyemez ancak yine de sesi gayet yuksek cikiyor cunku ses seviyesi 125 desibel duzeyinde. MediaMarkt'da deneme sansim oldu son ses uzun sureli kullanimda sorun bile yapabilir. Bende Akg Y50 var son sesi 115 db, telefona takinca ondan cok daha fazla verdigini kolayca anlayabiliyorsunuz. 2012 100 euro alti en iyi kulaklik secilmisti sanirsam, bende Y50 olmasa alirdim.

iPhone 4s ve Mi 4c de denedim.

Edit:Yalniz Samsung cihaziniz varsa bosuna almayin cok dandik cikiyor ses. Note 4 denendi onaylandi.
    Apple EarPods 45 Ohm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 2 Aralık 2015; 4:45:17 >
  • quote:

quote:

iOS cihazlar için. Eğer ihtiyacınız varsa 1dk düşünmeyin, normal fiyatı 350-400 aralığında. Bas karakterli, ses seviyesi yüksek bir kulaklık. Ekstra yedek kablosu çıkıyor kutudan. Bence gayet sıcak fırsat.

He sıcaktır orası ayrı

Xiaomi Piston 3 de 32 ohm ama telefonla sorunsuz kullanıyorum, ses yüksekliği de gayet yeterli...Çok eski telefonlarda sıkıntı yaratabilir belki ama artık telefonların besleme gücü 32 ohm için yeterli bence.

• quote:

HİÇBİR KULAKLIK TELEFONDA TAM RANDIMANLA ÇALIŞAMAZ ÇÜNKÜ TELEFONLARIN ÇIKIŞ GÜCÜ VE KALİTESİ SINIRLIDIR.

Mx4 pro bir çok kulaklığı sürecek güçte. Ibaso ile aynı DAC'ı kullanmışlar. (Dx90'daki sanırım) Amperior ile kullanıyorum ve besleme konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Tabi ki hm601'den aldığım performansı alamıyorum ama besleme konusunda eksiklik yok. Sadece karakter olarak tatmin etmeyebilir.

Genel olarak dediklerinize katılıyorum. Zaten Apple bence müzik konusunda bir rezalet. Apple çoğu kulaklığı besleyemiyor, bu işte bariz başarısız.
    Konuya gelince de AKG K480 kullanmıştım ve F/P olarak iyiydi. Bu da eminim fiyatına göre iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 2 Aralık 2015; 15:01:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

quote:

He sıcaktır orası ayrı

Xiaomi Piston 3 de 32 ohm ama telefonla sorunsuz kullanıyorum, ses yüksekliği de gayet yeterli...Çok eski telefonlarda sıkıntı yaratabilir belki ama artık telefonların besleme gücü 32 ohm için yeterli bence.

sorunsuz kullanırsınız tabi hocam ferrariye de lpg takılsa evet sorunsuz kullanılır sonuçta.Ses seviyesi kişinin isteği yönünde şekilleniyor. Misal ben fioo x3'te son ses (120) dinlemeyi severim ama çoğu kişi 90dan yukarsını dinleyemez.Kişinin memnuniyeti burda temel amaç.Ancak eldeki imkanlar dahilinde daha iyisi neden olmasın diye de sormak gerek.
    Benim demek istediğim eğer 200 lira ve üzeri sadece kulaklığa verebiliyorsanız, ses sizin için önemliyse, bunu telefonlardan daha kaliteli yapacak cihazlar mevcut.3bin lira verilen telefonu nasıl kullanıyorsun diye sorduklarında eh işte face'e giriyorum en çok da "MÜZİK DİNLİYORUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR" demek abes .

Ben bu cevabı sizin "Telefonlar 32 Ohm'u besleyemez" demenize istinaden yazdım zaten hocam... Yani çalışmaz diye bir şey yok dediğiniz gibi 90-95 db bir çok insan için yeterli diye düşünüyorum. Önemli olan kaliteden kayıp vermemesi ki 32 ohm olduğu için telefonda kalite kaybı yaşandığını da sanmıyorum, sadece max ses biraz daha az oluyor. Ben Ruizu X06 ve X09 ile kullanıyorum zaten ve son ses açamıyorum bu kulaklıkla. Genelde telefondan müzik dinlemem ama mp3 çalarım yanımda olmadığı zaman da telefondan ne görüşme bakımından ne dinleme bakımından sorun yaratmıyor...(Denenen telefonlar Galaxy S5 ve S4)

• Alırsın yanına en kötü fiio E6 işini görür her türlü. OHM değerleri denk gelir kulaklık gücüne sanırım. Aynı zamanda PCde de kullanıyoruz kulaklığı.

iphone 5s var bende ve daha önce kullandığım çoğu telefondan daha tatminkar, HTC M7 hariç o iyiydi gerçekten. M8 de iyidir sırf o yüzden HTC M8 veya M9 alabilirim. Çoğu kimse ekstra bir player taşımak istemez yanında. Eğer biraz profosyonel düşünüyorsa kullanıcı, ufak bir amfi alır yanında. Fioo E6 vardı kullandım. Cidden fark ediyor.

Şimdi bu kulaklığı alabilirimde, tam over ear olmaması düşündürüyor sanırım bu modele on ear diyorlar değil mi? Monster Diesel VEKTR On-Ear da kullandım biraderin kulaklığı güzel tabiki de fazla kullanımda kulağı ağrıtmazmı AKG451 de o şekilde sanırım. Bir yandan Sony XB950ap modelini gördüm over ear dedikleri olsa gerek, kimsede kötü dememiş aksine çok beğenilen bir kulaklık. Benim endişem adı üstünde extra bass olup sesleri bastırması. Tamam bass severim ama her gün bal kaymak bıkar insan :))

Kıyaslarsak hangisini almak mantıklı fiyatlar hemen hemen aynı üç aşağı beş yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 2 Aralık 2015; 20:39:21 >

• Yarın kulaklık alacağım ancak urbanears zinken ve bu akg k451 arasında kaldım 200 tl bütçem var ama bir türlü karar veremiyorum iki kulaklığı da deneyebilecek bir yer bulamadım.Ayrıca bu fiyat mağazada da geçerli mi acaba ?
  • Gecerliydi 2 hafta once su an durumu bilmiyorum. Numune de mevcuttu

• Türkiye'de 800 küsür TL ye satılan Beats wireless kulaklık almıştım. Çok gereksiz bir harcama yapmışım, 200 TL kocaman headphone ama telefona takıp müzik dinleyecekseniz sırt çantanız da varsa bilemem tabi.
  • akg gerçekden kulaklık işinde f/p olarak en iyi diyebilecegim 3 markadan biri (diğerleri sennheiser ve audio-technica), kendim uzun zamandır k512 kullanıyorum mediamarkt den almıştım yine, ihtiyacı olan kaçırmasın, benim bu aralar gözüm yükseklerde, sennheiser hd-25 veya ath mx50 bakıyorum
  • Akg k451 ve sony mdr 10 rc w arasında kaldım. İkiside şuan 199 tl. Var mı önerisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gloicy -- 6 Aralık 2015; 16:33:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.