Şimdi Ara

AKG GHS-1 OYUNCU KULAKLIĞI **129 TL**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten güzel bir indirim ama galiba sadece beyaz ve kamuflaj rengi var

www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?do=catalog/results&q=ghs

Amazon fiyatı:www.amazon.com/AKG-GHS1BLK-Over-Ear-Computer-Headphone/dp/B004O2JAX8

yorumlar: www.head-fi.org/t/521191/akg-ghs1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUZZYY -- 2 Şubat 2013; 0:07:18 >

• Sıcak fırsata benziyor, orijinal mi acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

Sıcak fırsata benziyor, orijinal mi acep?

Ben bu ürünü aldım kutunun içinde ithalatçı firmanın(SF RKD) nin garanti belgesi vardı
  • Memnun musunuz hocam? Fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Ürün elime dün ulaştı çok fazla kullanma fırsatım olmadı açıkcası.şu ana kadar memnunum.Mikrofon biraz sıkıntılı yani arkadaşınızla konuşurken mouse u tıklama sesi bile gidiyor.Malzemesi kaliteli.İlk defa kulak üstü kulaklık kullanmamdan mıdır bilmem 30 dk sonra azda olsa rahatsızlık vermeye başlıyor.
  • fiyat iyi gözüküyor, gecce konuya bekleniyor
  • Bence gayet uygun fiyatına göre çok iyi bir kualaklık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat iyi gibi kulaklığı önceden kullanan var mı
  • Epeydir çocuklarıma iyi bir oyun kulaklığı bakıyordum. İnceledim beğendim 2 tanede sipariş verdim. İnşallah iyi bir üründür. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Epeydir çocuklarıma iyi bir oyun kulaklığı bakıyordum. İnceledim beğendim 2 tanede sipariş verdim. İnşallah iyi bir üründür. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Rica ederim.umarım üründen memnun kalırsınız
  • Akg markasına güvenerek bende hemen bir adet sipariş verdim , umarım sonuçlar olunlu olur.
  • Creative SB T3D Sigma mi iyidir bu mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKG çok prestijli bir firma , özellikle mikrofon konusunda pro sektöre hitap ettiğini biliyorum , head-fi sektöründe de creative göre çok daha prestijlidir diye düşünmekteyim.

Bu umutlarla bir adet aldım , memnun kalırsam bir tanede ofiste kullanmaya alacağım.

Siyahı kalmamış maalesef....
  • Kafası büyük olanlar almasın, amazon'daki yorumlarda şikayet etmişler biraz küçükmüş.
  • Lanet şey çok güzel duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUZZYY

quote:

Epeydir çocuklarıma iyi bir oyun kulaklığı bakıyordum. İnceledim beğendim 2 tanede sipariş verdim. İnşallah iyi bir üründür. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

İstanbul içi dün teslim aldım kargodan. Çocuklarım memnunlar. Cumartesi sipariş etmiştim hemen telefon edip renk beyazmı kamuflajmı olsun diye sormuşlardı bende beyaz istemiştim.

Bende çok kısa dün akşam bi dinledim sesi oldukça güzel geldi bana ama uzman değilim bu konuda.

Tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

İstanbul içi dün teslim aldım kargodan. Çocuklarım memnunlar. Cumartesi sipariş etmiştim hemen telefon edip renk beyazmı kamuflajmı olsun diye sormuşlardı bende beyaz istemiştim.

Bende çok kısa dün akşam bi dinledim sesi oldukça güzel geldi bana ama uzman değilim bu konuda.

Tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun.

Peki hocam sesi dışında nasıl buldunuz ? Kasası dayanıklı mı sağlam mı duruyor kabloları kalın mı ? ve kulağa gelen yerleri dayanıklı ve yumuşak mı ? Kafası büyük olanlar içinde bir yorum bekliyoruz.

Birde mikrofon yeri sabit değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 5 Şubat 2013; 19:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

quote:

Tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun.

Peki hocam sesi dışında nasıl buldunuz ? Kasası dayanıklı mı sağlam mı duruyor kabloları kalın mı ? ve kulağa gelen yerleri dayanıklı ve yumuşak mı ? Kafası büyük olanlar içinde bir yorum bekliyoruz.

Birde mikrofon yeri sabit değil mi ?

Teşekkür ederim.

Sesini oğlumun diğer Dr beats kulaklığı ile kıyasladım. Beats kadar olmasada baslar epey güçlü gibi.

Plastik kalitesi oldkça yeterli.

Kulaklık yuvarlak bölüm mafsallı ve her yöne dönebiliyor. Kulağa gelen yerleri yumuşak ve dayanıklı görünen tekstil bi malzemeden.

Mikrofon sabit ama sağlam tutturulmuş gibi kasaya.

Benim kafam normal büyüklükte ve benim kafama ancak denk geliyor. Daha büyük kafada (neye göre ve ne kadar büyük bilemem ) yeterli olmayabilir.

Bence parasını hakediyor...

• Açıklama için teşekkürler stokta bitmezse birkaç gün içinde bende almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.