Şimdi Ara

Akepe reklamı yapan influencerlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=XCn1XyoRjpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 28 Eylül 2022; 17:10:22 >

• İstedikleri kadar yapsınlar, milyonlar kazansınlar isterlerse. Bu hayatı gençler yaşayıp görüyor zaten. Ben çift maaşlı öğretmen olarak zorluk çekiyorsam varın gençlerin halini siz düşünün.

https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR

Türkiye'nin en ucuz giyim markalarından biri olan Lc waikiki de iyi bir kot pantolon 350 400 TL olmuş. Şaka değil gerçek maalesef. Ben bu halimle 2 3 tane kot pantolon almak istesem beni baya bir sarsar.

Influencerlara bakıp oy verecek genç varsa oy vermesin zaten.

• Berk Keklik'in babası ampulcüymüş.  

• Z kuşağının tapındığı tiplerden ne beklenir.

• İstedikleri kadar yapsınlar, milyonlar kazansınlar isterlerse. Bu hayatı gençler yaşayıp görüyor zaten. Ben çift maaşlı öğretmen olarak zorluk çekiyorsam varın gençlerin halini siz düşünün.

https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR

Türkiye'nin en ucuz giyim markalarından biri olan Lc waikiki de iyi bir kot pantolon 350 400 TL olmuş. Şaka değil gerçek maalesef. Ben bu halimle 2 3 tane kot pantolon almak istesem beni baya bir sarsar.

Influencerlara bakıp oy verecek genç varsa oy vermesin zaten.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu influencer kelimesinden nefret ediyorum. Kendini böyle görenlerin kanallarını direkt engelliyorum ki bir daha karşıma çıkmasın. Bu geniuiskender sağlam eleman, korkmuyor eleştiriyor, daha önce ifadeye de çağrılmış savcılığa, gençliğimi yakarlar diye düşünmüyor.

• aktroll olmuş influencer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyal medya bu yüzden rezalet bir şey herkesin aklını yıkıyorlar

überkülozdan asla beklemezdim

• Birinin lafına sorgulamadan inananların başına ne gelirse normaldir. İnsan bir bakar karşımdaki kim diye.

Mesela bu televizyonlarda ve gazetelerde köşe yazarı, uzman diye çıkarılanlara bak biri bile objektif değil. Hep bir fikri aşılama derdindeler.

• yurtdisindan fonlanan bir ton muhalif kanal var. Ozellikle hdp propagandası yapanlar rahatsiz etmiyor da bunlar mı ediyor? madem oyle yasal bir partinin reklamini yapmak suc mu?

• Trol kafa gelmiş. Sanki hazineden gelen parti yardımıyla yetiniyor. Devasa akepe reklamlarının özkaynağı belirsiz. Bu belirsiz para beni rahatsız ediyor. Çünkü devletin kasası iktidarın elinde.

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin cehaletini hafife almayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Madem hdp/pkk diyorsun git partiye kapatma davası aç. Aaa bir dakika parti kapatmayı siz zorlaştırmıştınız. YaşasınTakiye  

• Akp propagandasını yedirmek pek mümkün olmadığı için bunların pek işlevi yok. Fahrettin, asıl yatırımı akpyi övmeyen ama muhalefete sallayan sosyal medya ünlülerine yapıyor. Özdağ, Jahrein, Terlik gibi youtuberları izleyince belli oluyor zaten.

• Fon nereden akarsa bunlari yelkeni o tarafa çevirir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu dün izlemiştim ben de.

Bunlara bakarak oyunu değiştirecek genç kuşak varsa zaten atsın kendini bir yerlerden. Genç kuşak bir şey tüketemiyor, iş bulsa karşılığını alamıyor. İstedikleri kadar reklam yapsınlar gerçekler değişmiyor ve kendini her an hissettiriyor. Dolayısıyla genç kuşağı çok etkilediklerini düşünmüyorum.

• YaşasınKötülük Y kullanıcısına yanıt
    Sen kime verecen oyunu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

Kimseye. hicbirinin bana faydasi yok

• CHP reklamı yapan influencerların farklı rengidir ama Türkiye'de ortalama insan bağnaz olduğu için gözü her şeyi görmez.

• Hakkı alkanın bir ayağı Amerika da zaten  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.