Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Ders Kaydı ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
33.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bir de sınav yönetmeliği dğeişmiş..Önceden A-Gano 2.50 üzeri olan öğrencilerin EE-ED dersleri koşullu olarak CC oluyordu şimdi ise FF olarak kalıyor ancak DD-DC olanlar 2.50 üstünde olursa CC oluyor.. Yani EE oldu mu mutlaka tekrar alman gerekiyor.


    Arkadaşlar şu değişen sınav yönetmeliğini de biz çömezlere açıklar mısınız ? Şimdi sınavdan kaç alırsak hangi not aralığına giriyoruz ? Hangi harfi alırsak direk geçiyoruz hangisini alırsak sorumlu geçiyoruz veya direk kalıyoruz ?
  • hacı ders kaydını düzgünce yapabilen varsa bi anlatacak olursa cok mutlu oluruz dersler görünüyor secioruz ama şube secimi yapamıyoruz subeler ve ders programı görünmüyor ne yapmamız lazım bi yardım edecek olun lütfen
  • ben böyle üniversitenin dün listede dersler vardı bgn müfredatınıza uygun ders bulunamadı diyo deli olcam ya .s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    http://oidb.akdeniz.edu.tr/sikca-sorulan-sorular.i96.ayrintili-not-cizelgesi



    Teşekkürler hocam. 70'in üzerinde not alırsak geçiyoruz eğer ganomuz 2,00 'ın üzerinde olursada 50'nin üzerindeki notlarda geçiyoruz. Peki koşullu başarılı diyor sonradan sınava girmemiz gerekiyor mu ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Mail attım ,cevap da geldi ama okudum okudum birşey anlamadım..



    İyi yine cevap vermişler . Ben hem danışman hocaya hem de okula attım 2side cevap vermedi . Bu gece yola cıkacağım artık ne yapacağım bende bilmiyorum... Artık internet cafeden hallederiz ders kayıtlarını .
  • ben hala yapamadim.

    hayretle takip ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -doruk-

    ben hala yapamadim.

    hayretle takip ediyoruz.


    Aynen bende yapamadım artık ilgilenmiyorum bile gidince öğrenci işlerinden yapacağım ne dir bu böyle arkadaş rezil ettiler herşeyi. Zaten öğrenci işlerindeki adamlar artist.Arıyoruz tersliyorlar. Ben anlamadım birşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockerist -- 19 Eylül 2011; 13:01:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leu

    ben böyle üniversitenin dün listede dersler vardı bgn müfredatınıza uygun ders bulunamadı diyo deli olcam ya .s


    aynen aga valla gecen gün dersler görünüordu simdi hiç ders görünmüyor
  • Üniversiteden soğuma diye buna derim ya. Gitmeden daha nefret etmeye başladım.
  • dersler açıldı oh tamam dedim yapayım da kurtulayım dersleri seçtim programa yerleştiremiyorum çünkü program üzerinde bir tek inkilap tarihini görebiliyorum

    Adam gibi çalışsaydım da ege falan kazansaydım keşke.Böyle okul mu olur güzel sanatlarla mühendislik fakültesi aynı binada zaten ordan kıl oldum.Tıptan başka bir bölüm bi tarafında değil bu adamların.

    Şimdiden soğudum okuldan.Zaten gönlüm yoktu gitmeye puanımı kesmeseler direk bir daha girerim sınava.O kadar bıkkınlık geldi bu iş yüzünden.4-5 sene daha nasıl katlanacağız bakalım.
  • benim şifremi değişmiş iyimi :D sisteme giremiyorum zuhahahaaa :D Hem de ben değiştirmediğim halde. Şimdi ders kaydını nasıl yapacaksam :D
  • halen daha yapamadım sadece iki dersi proğramda yerleştirebildim.Diğerleri olmuyor.Herhalde öğretim görevlileri girmedi daha dersleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_d20

    halen daha yapamadım sadece iki dersi proğramda yerleştirebildim.Diğerleri olmuyor.Herhalde öğretim görevlileri girmedi daha dersleri



    5 gün kaldı daha tık yok kayıtlar da. Bu kadar bo... bir idare ve yönetim şekli görmedim arkadaş. Koy dilekçeyi ve ders kodlarını millet göndersin işte faksla ama yok yapmazlar öyle birşey, neden çünkü o kağıtları hangi öğrenci işleri sisteme eklemek için uğraşacak öyle değil mi ?

    Off akdeniz üniversitesi offf bilsem böyle olacak cidden yazmazdım. Daha başlamadan böyleyse başladıktan sonra nasıl hocalar, nasıl idare ve nasıl bir rektör bizi bekliyor hayal bile edemiyorum :)




  • ya merhaba ben yeni üye oldum buraya yardım edebilirsiniz diye.ders kaydını yapan var mı acaba ya artık kafayı yemek üzereyim 15 gündür nerdeyse bunla uğraşıyorum ama olmuyor halada okulun açılmasını ertelediler ama daha doğru düzgün birşey de yapamadılar yarın faks göndermyi düşünüyorum olursa aranızda yapabilen varsa yardım edebilir mi.iyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: külçem

    ya merhaba ben yeni üye oldum buraya yardım edebilirsiniz diye.ders kaydını yapan var mı acaba ya artık kafayı yemek üzereyim 15 gündür nerdeyse bunla uğraşıyorum ama olmuyor halada okulun açılmasını ertelediler ama daha doğru düzgün birşey de yapamadılar yarın faks göndermyi düşünüyorum olursa aranızda yapabilen varsa yardım edebilir mi.iyi akşamlar.


    Bende ders kayıdını yapamadım endişe duyma. Eğer üniversite açılana kadar kayıt yapmayı başaramazsak üniversite açıldıktan sonra öğrenci işlerine gidip orada gerekli dilekçeyi doldurup kayıt yapabileceğiz. Yani en azından ben öyle düşünüyorum çünkü henüz kayıt olamayan bir sürü adam var.
  • ya evet biliyorumda ynede tedirginlik oluyor.en iyisi yarın faks göndereyim dedim hiç değilse ellerine bir belge geçsin sonradan yok olmadı falan demesinler diyorum.3 4 ekimde de düzeltirim sorun olursa ki olur kesin.öğrenci işlerini de arayamıyorum artık bizim fakültdeknler tersliyorlar biraz sinir oldum iyice.inşllh faksı kbul ederler yanii umarım.teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: külçem

    ya evet biliyorumda ynede tedirginlik oluyor.en iyisi yarın faks göndereyim dedim hiç değilse ellerine bir belge geçsin sonradan yok olmadı falan demesinler diyorum.3 4 ekimde de düzeltirim sorun olursa ki olur kesin.öğrenci işlerini de arayamıyorum artık bizim fakültdeknler tersliyorlar biraz sinir oldum iyice.inşllh faksı kbul ederler yanii umarım.teşekkürler.

    nasıl faks çekeceksin ki ders kodları yok elin de :) ders kodları ile ders isimlerini yazman lazım dilekçede ki örneğe.
  • zaaaaaaaaaa xD

    Ders kaydı açıldı ama 4. sınıfların dersleri görünüyor bende :D benim derslerim yok hahahahaa :D Yarıldım ya açmasalar daha iyiydi . Bu sistemi böyle düzelteceklerse işimiz var baksana bitirme tezi diyor ders seçeneğin de daha ne tezi ya yuh :D
  • ben çektim 1 saat önce faks eski kodları yazmadım ztn onları bilemem tabi ama yeni kodaları yazdım ders programından dersleri yazdım.hiç yoktan iyidir.okul açıldı mı da gider bakarız artık bunlar bi iş yapamadı yapamıyorlar bende derslerim gözüküyor ama krediler farklı ve ekledim mi geri girdiğimde gözükmüyor anlamadım gitti bunları...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.