Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Ders Kaydı ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
33.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leu

    quote:

    Orijinalden alıntı: külçem

    seçtn mi açılmıyor bnde sistem programa nasıl ekliyrsun anlamadım orda şube seç falan diyr onları yaptın mı yoksa sadece seçip dönm derslerme ekle mi yaptın...

    sadece dönem derslerine eklemiştim dün akşam programa ekleyemiyodum çıkmıyodu programda bazı dersler şimdide onu yapıyım dedim sisteme giremiyorum .s

    açılış 1 hafta daha ertelenirse küfürün babasını ederim uçak biletine ceza ödedim ertelettm bidaha ödeyemem valla nedir bu ya .s

    cidden bir daha ertelerlerse artık yuh derim.Git gel git gel bu ne ya




  • dersler an itibariyle göründü bende simdi ne yapcaz?

    zorunlu dersleri seçtim bi tanede seçmeli seçtim ekle dedim ders programı geldi orayı nasıl halletcez

    hobaaaa dersi yanlıs tarihe kaydettim silinmiyoda kaldı öyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimshadyy -- 22 Eylül 2011; 16:41:09 >
  • ben gayette iyi siteye girdim derslerimi seçtim ztn zorunlu 28 kredi yapıo bide seçmeli seçtim tamamladım dönem derslerime ekle dedim eee ondan sonra nolcak tamam mıdır yani bitti mi bu kdr mı :S
  • Bende de dersler göründü yalnız sadece Türk dili,inkılap tarihi ve bilgi teknolojileri kullanımı derslerinin şubeleri görünüyor.Onları da seçmek istemiyorum zorunlu derslerle çakışır diye.
  • seçmeli olarak bi tenis var onu seçtiğimde 24 ekimde şube gösteriyo ne alaka anlamadım o tarihten önce ders yok mu yani diğer derslerinde şubelerini değiştirebiliyorum gün ve saat olarak iymiş
  • bende dersler göründü ama benim değil :D ben 1. sınıfım görünen dersler 4. sınıfların yuhhhhhhhhhh ya yapacağınız sistemin.
  • :DDD ders seçmesek nolur acaba
  • ben 2. öğretimim şube seçerken hep sabah derslik var ne bbu ya hiç anlamdım :S
  • ya arkadaşlar nasıl kayıt yaptınız yardım eder misiniz banada ya dersleri işartledim ben dönem derslerime ekle dedim 32 kredi yaptı girdim çıktım dersler gözükmüyor yne şube falan nasıl seçiyoruz ya nasıl kayıt oluyor bir bilgi verseniz yapanlar
  • DÜZGÜNCE kayıt olmayı başaran yok ki yardımcı olsun. Bence hata yapmayın çünkü hata yaparsanız ekle - çıkar zamanı olan 3 ekimi beklemek zorunda kalırsınız. Pazartesi gidip öğrenci işlerine dilekçenizi elden verin kurtulun.
  • boşuna uğraşmayın arkadaşlar çok afedersiniz eşşek gibi halletmek zorundalar 15 bine yakın öğrencisi var bu kadar öğrenciyi mağdur edemezler.
  • ya bencede pazartesi yapmak daha mantıklı ben faks yollamıştım işte 2 gün önce falan ölesine tabi ekle silde düzeltirim die gerçi ona da bakacaklarını pek sanmıyorumda.pazartesi hiç değilse sorar yaparızzz
  • sen yine fax yollayabilmişsin bana fax makinamız bozuk kabul edemiyoruz dediler bunu söyleyen Manavgat MYO.İlk gittiğimde elimden geldiğince öğrenci işlerini personelini şikayet edeceğim.Manavgat MYO nun müdürü çok iyi bir insan eğer aranızda manavgat myo yu kazanan varsa müdüre şikayetlerinizi bildirebilirsiniz gittiğinizde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ates_bey

    sen yine fax yollayabilmişsin bana fax makinamız bozuk kabul edemiyoruz dediler bunu söyleyen Manavgat MYO.İlk gittiğimde elimden geldiğince öğrenci işlerini personelini şikayet edeceğim.Manavgat MYO nun müdürü çok iyi bir insan eğer aranızda manavgat myo yu kazanan varsa müdüre şikayetlerinizi bildirebilirsiniz gittiğinizde.

    Hangi bölüm kardeş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervi bende 2.öğretimi o saatlere nerdden baktın ya ders proframımda gözükmüyor benm sen nasıl gördün.yapabildin mi peki sen.of çok sinirii bozdu bu iş benm.
  • şube seç diyorum bende şubenin altında ders gözüküyor birde ders programı var ben hiç saat falan görmedim...
  • arkadaşlar ben ders kaydını anladığım kadarıyla anlatayım umarım yardımcı olur.
    1-)ders kaydı sitesine girilir ve sisteme giriş yapılır
    2-)yukarıdaki blokta öğrenci işleri var ordan ders kaydına tıklıyoruz.
    3-)ordan sonra benim bildiğim 30 kredi ders secmemiz lazım(benim bölüme ve bildiğime göre)
    4-)bu 30 krediyi fakültenizin yada yüksekokulunuzun web sayfasındaki ders proğramındaki derslere göre seçip yanlarındaki boş kutucuğa basıyoruz.
    5-)sonra hepsini böyle yaptıktan sonra dönem derslerime ekle diyoruz.
    6-)yine üsteki bolktan dönemde seçtiğim derslere tıklayarak ordaki aldığımız tüm dersleri yanındaki kutuckları tıklayarak sube şeç diyoruz.
    7-)sonra seçtiğiniz derslerin üstüne sırayla gelerek sağ yan taraftan şubelerden birisini seçiyorsunuz eğer herhangibi bi çakışma yada başka birşey olmazsa aşağıda şube kaydete tıklıyoruz ve ders proğramının üzerinde kırmızı olarak belirlenir bu demekki dersiniz seçildi.
    8-)sonrasında bunu çakışmayacak şekilde tüm derslere uygulayıp ders proğramımızı uyguluyoruz...

    benim bildiklerim bu kadar yardımcı olabildiysem sevinirim

    ayrıca normalde bu işlem 5-10 dk sürecekken (belki daha kısa)sistem hatalarıyla yada sistemin arızasından eksikliğinden kaynaklanan hatalarla saatlerce hatta günlerce sürebilir.
    çünkü halen daha bende bazı derslerimin kaydını yapamadım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: külçem

    şube seç diyorum bende şubenin altında ders gözüküyor birde ders programı var ben hiç saat falan görmedim...

    şube seç dediğinde seçtiğin ders ders proğramı üzerinde sarı olarak belirlenen ders alanını kapatıyor.Fakat sistemdeki eksiklik mi denir yoksa arızamı bilemem bu her zaman olmuyor ne kadar tıklarsanız tıklayın dediğiniz gibi birşey olmuyor
  • Aynı saatte ama aynı gün olmayan iki farklı dersin çakıştığını iddia ediyor sistem.Bu arada bizim fakülte (Ed.) duyuru yapmış.

    DUYURU

    26.09.2011 PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR DERS KAYITLARINI İNTERNETTEN YAPAMAYAN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDA VERİLEN DİLEKÇE ÖRNEĞİNE DANIŞMANLARIYLA BİRLİKTE SEÇMEK İSTEDİĞİ DERSLERİ YAZARAK DİLEKÇELERİNİ FAKÜLTEMİZ EVRAK BÜROSUNA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

    DEKANLIK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31


    quote:

    Orijinalden alıntı: ates_bey

    sen yine fax yollayabilmişsin bana fax makinamız bozuk kabul edemiyoruz dediler bunu söyleyen Manavgat MYO.İlk gittiğimde elimden geldiğince öğrenci işlerini personelini şikayet edeceğim.Manavgat MYO nun müdürü çok iyi bir insan eğer aranızda manavgat myo yu kazanan varsa müdüre şikayetlerinizi bildirebilirsiniz gittiğinizde.

    Hangi bölüm kardeş ?

    bilgisayar programcılığı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.