Şimdi Ara

Akçay-Dalyan taraflarını çeteler basmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece polis devriye gezmek zorunda kalıyor.Kimse dışarıda değil.Eskiden saat 3lere kadar tıklım tıklım olan yer şimdi bomboş.Cidden lanet olsun dedim içimden...Motorbisikletli bir çete var o fena.Kızları alıyorlar arkalarına.Biri geliyor.Kıza falan baktığı yok ama "Sen benim kızıma baktın!"diyor(sanki evcil hayvanı...).Millet dilinin altında her an kavgaya hazırlık olsun diye jilet saklıyor.Bana biri sakız gibi ağızında çevirirken göstermişti.Dikkat ettiğim zaman herkeste var.Kavga olduğu zaman herkesin eli ağızına kayıyor yok böyle bir olay.

• Mad Max i çağıram o geldi aklıma :D
  • Vay vay vay neler olmuş öyle

Ben de Altınoluk'tayım.Dün akşam bir ara düşündüm Akçay'a gitsem mi diye.Burger King'e uğrar sonra da meydanda dondurma yer dönerim dedim ama sonra vazgeçtim..

Bu çeteyi daha önce duymuştum.Jandarma onların canını baya yakmıştı diye biliyorum ama halen ortalardalar demek

Benim anlamadığım , bu teröristler kendilerini ne sanıyorlar ? Dağ başımı burası ?!

İnsanlar da resmen koyundan farksız Benim önümde olacak bunlar , Allah yarattı demem arabayla çiğner geçerim bu şerefsizleri

Madem jandarma birşey yapamıyor o zaman insanlar biraz bilinçli olsun.Akçay'da arabaların yarısı jip.İsteseler öyle bir sıkıştırıp canlarını yakarlar ki o çete bi daha cesaret edemez böyle şeyler yapmaya...

• Buyrun gelin sizide atarım motora götürürüm Dilimin altında degil jilet samuray kılıcı bile var

Şaka bir yanada insanlar kafayı yiyor yavaş yavaş.. Yolda geçerken ne diye bakıyon , ne diye yürüyosun , ne diye nefeas alıyorsun diye sataşmaya kavgaya meilli kişiler var...
  • Bazen diyorum dışarı çıkarken al şu çekmecedeki emaneti , biri durup dururken sataşırsa indir...
  • Hocam tam olarak nası çeteler bunlar? Bir tek motorcular mı yoksa başka çeteler de mi var? Gündüz vakitleri de problem oluyor mu?
  • Yav ben de Edremit'te oturuyorum ama haberim yok öyle çeteden falan. Dalyan tarafı dediğin Zeytinli-Altınkum falan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edremit-Akçay-Altınoluktaki arkadaşlarla buluşma yapsak süper olur
  • geçen hafta dalyandaydım bütün gece millet dışarda devriye poliste görmedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Edremit-Akçay-Altınoluktaki arkadaşlarla buluşma yapsak süper olur

Hakkaten iyi olur

Yazlıktaki tüm arkadaşlarım evlerine geri döndü sıkıntıdan patlıyorum..

Bir gün buluşup birşey yapabiliriz.Akçay'da Olivecity'ye gidebiliriz mesela , veya Altınoluk'ta birşeyler yapabiliriz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.