Bildirim
Eşimi ve oğlumu Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine düğüne gönderdim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yalnızken birini cagırıyodun onu cagırsana?
_____________________________ -
Yalnızsın ve ağlıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 22 Ağustos 2025; 14:31:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Babanizin gectigimiz yil aldigi cherry marka sifir km suv suv ile mi gittiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Where there is a will there is a way!!! -
Hiç bir zaman birini çağırmadın, boş boş konuşma !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Gülmem için bir sebep mi var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Çok geçmiş olsun, nasıl oldu bu ?
BSN -
İstediğini yap özgürsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Hayır, Cerry'i babam annemle aybaşı dededen kalma evimizin bulunduğu memleketim Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinin Tepecik beldesine gittiler, şehirler arası otobüs biletlerinin pahalı olmasından dolayı artık YHT'yle Eskişehir'e Eskişehir'den ise Tavşanlı'ya bulunan kara tren'le aktarmalı gidiyoruz
BSN -
Zaten ben de öyle yapıyorum
BSN -
Ee ne güzel işte istediğini yap
Boşa yol parası,israf.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
intermittent (aralıklı) yalnızlık iyidir.
Abi daha iyi degil mi biraz kafanı dinlersin boşver
Laaaaan daha gecen gün birine dedin ya sonra mesajın silindi yalançı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- en iyi robot süpürge kadınlar kulübü
- aldatma hikayesi oku
- osmanlı'nın fethettiği ülkeler
- avmigran zararları
- herkesi güldüren palyaço hikayesi
- 5g zararları
- kara cuma indirimleri ne zaman
- moonwalker ayakkabı
- discord açıldı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı