< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk iki sipariş ekmek kraker falan, üçüncü siparişte zımbalıyorum ben alacaklarımı mesela kasiyere öyle direktif vermiştim daha önce |
|
Yani böyle yapmak en mantıklısı :) Ben daha çok her ay 2 tl toslamama parasından şikayet eden gördüm. Bilmiyorum şu market kampanyasından 100 tl kazansam zaten fazla fazla kar ediyorsun. Tosla kampanyaları en iyisi değil belki ama uygulaması tosbackin anında gelmesi uygulamadan kontrol etmek çok hoş. O yüzden kullanmaya devam :) Nays kampanyaları daha iyi gibi gözüküyor bu arada ama cashback hemen gelmiyor ve kartı yok. Paycell var para atıyorum 1 saat sonra falan geliyor. Uygulaması düzgün çalışmıyor. Hepsinde farklı sıkıntılar işte :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 27 Ağustos 2023; 0:30:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
Normalde hem sayac isliyor hemde bildirim geliyor. muhtemelen 3. alışverişde de iade vermeyecektir. kayit actirarak ben daha önce bu sekilde bir durum yasadim ve kayit sonrası iki gün sonra iade almıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten hayatım toslaya kayit acmakla geçti de eger sok market davasi devam ediyorsa ve eskisinde en az 20tl di suan yazmayinca bunlarda genelde vermemek için yer arıyor 3.sunu yuklu miktarda yapacaktim. Ilk 10 bin kisi durumuda oldugu için sayacta yok nasil olsa kota doldu demeye bahane hazır. Tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
End Of The Road. No One There. Killing Me Killing You. You Are The One. Aika Multaa Muistot. ( Ville Laihiala )
don't cry.... soldier of fortune... ..but why why why can't it be oh can't it be mine.. ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|