< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akbank Tosla [ANA KONU] (282. sayfa)

-
-
Birlesti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam cevap bulursan bana da söyle. :)
Teşekkürler.
Karti yeniledim. Ilk kullanim 20 tl ve kart ucreti iadeleri verilmedi.
Hmm bu kötü olmuş hocam ya. Ben dijital kart oluşturdum o zaman bir süre NFC ile devam edeceğim. Teşekkürler.
Zaten adı üstünde ilk kez kart alanların iade ederler yenileme buna dahil olmaz
Aynen ama işte bir umut. neyse NFC ile devam.
Aynen öyle bozmazlar ise en sağlıklısı kampanyalara vs de dahil dijital kartlar cüzdanımda bile tutmuyorum o kartıquote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
Aynen ama işte bir umut.neyse NFC ile devam.
Aşağıdaki mail adresine üyeliğinizin KVKK madde 11 göre silinmesini istediğiniz yazılı şekilde mail göndererek talep edin.
tosladestek@tosla.com
Yani başka alternatif mi yok? Parapa ücretsiz, Nays ücretsiz, Sipay ücretsiz ve çok daha iyi cashbackler var.
Aklı olan kullanmaz.
Tosla Üyelik Ücreti: 2 TL
Tosla’nın avantajlı dünyasından faydalanmak için kullanıcılardan her ay 2 TL olmak üzere yıllık toplam 24 TL Tosla Üyelik Ücreti alınır.
Toslamayan Ücreti: 3 TL
Her 30 günde bir tosla hesabında ya da Tosla Kart'ı ile finansal hiç bir işlem yapmayan hatta Tosla uygulamasına giriş dahi yapmamış kullanıcılardan toslamayan ücreti alınır! Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Hesabından çekilemeyen tutarlar borç olarak yansıtılmaz. 3 TL altında bakiyen varsa da, bakiyen kadar alınır.
-
ben ön ödemelilerin hiçbirini cüzdanda tutmuyorum hocam boş.
Kampanya geldiğinde payceli cüzdana koyarım o kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Market kamp. Şok özelinde win cüzdan 'a yüklesek kabul eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nasıl başardın bunu?
Buna özlem denmez resmen seni ortak yapmış. 500kişinin aylık ücretini sana vermişler, seni sevmeyen ölsün. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz şok kampanyasında yüklemiştim kabul etmişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gizemi açıklamadinız hala,jerkes merak içinde:DPinti tosla nasıl 990 tl hediye verdi?Sipariş iadesi ya da kaybolan yükleme iadesi falan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şok kampanyasından sayaç ilerlemiyor 3 işlem bitince mi verecek 75 tl iadeyi,ve ayrıca toplam dan ilk harcamana %10 toplam 20 tl var sayaç oda ilerlememis 200 tl tek sefer demi yapacağız,138 tl yaptık qr ile ama sayaclar sıfır görünüyor
Banada verdi, bunlar sipariş iadesi bazen bu şekilde veriyor
Tosla hesabımı banladı şaka gibi daha da acamayacakmisim ariyorum sebep söylemiyorlar neyseki içindeki paramı kurtardım inanılır gibi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X