Şimdi Ara

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
51.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama dosya masrafı o küçük miktar geri alınmıyor dimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AltaNora kullanıcısına yanıt

hocam sigorta ücreti iadesi icin ne yapmak gerekir.İng de 5k cekip sigorta yüzünden 200tl kesmişlerdi.Netten aratınca büyük tutarlardaki krediler icin iade anlatımı var.

garanti 0 tl kesti 5k cektim 5k verdi.İng 5k cektim 4800 net verdi 200tl sigorta ve dosya masrafı mümkünse burdakini iade almak istiyorum.

Akbank icinde daha önce hesabım oldugundan denemek istemiyorum bir cok kişi alamamıs bosuna hesap acmıs bulunmus Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL 

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla 40 lira geri alınmıyor küçük bir miktar olduğu için sormadım açıkçası.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Hocam Akbankta internet şubesine girip Sigorta/Sigorta poliçe görüntüleme bölümünden iptal edebiliyorsunuz ancak ing hesabım olmadığı için bilmiyorum bir karıştırın belki onda da internet şubesinde vardır veya en kötü sigorta şirketinin müşteri temsilcisiyle görüşüp iptal edersiniz bu tarz sigortalarda 14 gün yasal cayma hakkı var bildiğim kadarıyla.

• Yeni üye olmak isteyen varsa ref numarası vereyim özelden, üye olduktan sonra kendisine 75 TL ödeyeyim.

Hem ben hem de siz kazanın

• Yeni üye olmak isteyene referans olabilirim

• başvuru yaptım direkt onaylandı. :) Referans kodumla üye olmak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz referans kodu için ücreti paylaşırız :)

• Şubeye yönlendirdi. Şubeye gitmeden çözümü var mı?

• bankaya gittim 2 fatura bir kredi kartı bir banka kartı karşılığında verdi ses etmedim aldım kapıdan adımı attım kredi kartı başvurusu otomatik ödemeleri hemen kapattım sadece banka kartı kaldı.

• Şuan başvuru yapsam görüntülü arıyorlar mı yoksa haftaiçine mi kalıyor?

• yak89 Y kullanıcısına yanıt

Koskoca "hazine" haramzade mi şimdi Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL 

3 aylık faiz ödemesi 77 milyar TL'yi geçmiş. Hazine ödemiyor gerçi siz ödüyorsunuz..

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL
  • Başvururken yoğunluktan dolayı görüntülü görüşme olmadı. Daha sonra telefona sms geldi, kredi başvurunuz alındı diye. Birkaç saat sonra da olumsuz diye sms geldi.

şimdi hesap açılmış mı oldu?

• AltaNora kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• t2n kullanıcısına yanıt

Krediyi mi verdiler hocam? Bende p.tesi gideceğim. İnşallah cahil temsilciye denk gelmem de k.karti, otom. Fatura verip alırım sonra hepsini iptal ederim.

• Referans olanin kazancı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Nisan 2022; 8:30:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bgkn kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı.

• Hesap açmak isteyen referansımla açarsa 75 TL ödeme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikideneme -- 9 Nisan 2022; 10:12:2 >
  • Bende dün çektim gayet güzel bir kampanya, referans olayını sonradan gördüm 3 kişi çekmiştik bilseydim bu şekilde yapardık.

• Akbank mobilde kampanyalarda görmüyorum ben 7500tl sıfır faiz krediyi. direkt krediye tıklayınca da çıkmıyor, nerde bu?

-----------------

direkt krediden 7500tl ve 12 ay ayarlarsanız kredi seçeneklerinden "yeni ihtiyac %0.00" çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 9 Nisan 2022; 13:4:56 >
  • Mobilden Akbank’a Yeni üye olmak isteyene referans kodu paylaşabilirim ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.