Teşekkürler hocam faydalandık. |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (6. sayfa)

-
-
teşekkürler faydalandık cebimdeki 4000i koyup üstüne televizyon aldım 625 lira taksitle temiz
-
Öncelikle görüntülü görüşme bende 2 3 saniyede açıldı gece 2 gibi yapmıştım.
Kimligi başka bankadan onayla sectiyseniz nfc gerekmiyor.
Farklı Zaman dilimlerinde deneyin birde.
Ürün tercihi yanlış hatırlamıyorsam İlk başta telefon numarası girdikten sonra almak istediğin ürünleri soruyor,daha sonraki bahsettiğiniz 5 adım çıkıyor.
Bendeki seçenekler
1 vadesiz hesap açılışı
2 kredi (7500 tl)
3 Kredi kartı (500 tl ye varan chippara)
4. Yu hatırlamıyorum (olmayada bilir - önemli de değil)
Kimligimi baska banka hesabindan doğrula seçeneği vardı onu secip ilerledim. Kimlik seri no soruyor
Sadece 3 numarayi seçip ilerlemek istedim olumsuz oldu. Tekrardan sms doğrulama yapip 1 2 3 numarayi seçip ilerledim. Son aşamada görüntülü görüşme bitinceye sözleşme onayı çıkıyor uygulamada.
Kredi onaylandi.
Kredi kartı onaylanmadi ,2.kez basvurdum akbank.com.tr den hala süreç devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar . On onay alınmıştır diye yazdı bankamiza bordro ile gelin diye mesaj çıktı ne yapmam lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şubeye gidersek ekstra ücret çıkıyor mu?
-
şubeye gittim görüştük kredi çıktı arkadaşlar darısı başınıza sigortada 90 lira gibi bişey çıktı sanırım.
-
Son adımda takıldı beyaz ekrana düştü. Tekrar başlattım, menü son adımı hızlıca geçip şubeye çağırdı.
-
2 Nisanda mobilden canlı görüşmeyle müşteri oldum...En erken 8 Nisanda sözleşmeler gelecek diyor mobilde...Mh yi aradım, hesabınız açılmış, 7500tl krediye başvurabilirsiniz dedi, başvurduk...Sadece krediyi ne için kullanacaksınız diye sordu, böyle bir soru var dedi ekranımda, covid19 salgını nedeniyle finansman sağlama seçeneği var dedi, onu işaretledi...Kredi onaylanmadı...Ocak 2022 kkb notu 1822... Başka kriterlere de bakıyorlar heralde...
-
yüz tanıma sistemini geçemiyorum
-
Bir hesapta canlı görüşme başlatılıyor diyor bekliyoruz olmuyor diğerinde kimlik ile yüz tanınmadi uyarısı alıyoruz var mıdır çözümü
NFC ile yapma hocam canlı görüşme ile ilerle deyin ya da başka bankadan doğrula çıkar ona basın
o söylediklerinin hiç biri çıkmıyor. şirketteki herkes aldı ben alamıyorum
-
Kredi çıkan arkadaşlarınızdan birinden rica edip onun telefonundan deneseniz olur mu belki sizin telefonda sorun vardır
Ben de 3 farklı telefondan denedim ya canlı görüşme başlatılıyor deyip baslatmiyor ya da kimlik ile yüz uyumsuz diyor anlamadım gittk
40 lira masraf ücretinden başka bir şey var mı arkadaşlar?
-
-
Bu nerden çıktı hocam
Akbank mobilde kampanyalar bölümünde çıktı hocam.
Yok sadece 40 lira kesinti oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıkmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X