Şimdi Ara

Akbank Direkt Findeks Risk Raporu Ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
9
Favori
16.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zombitch

    Raporda hata olabilir mi? En son Ocak ayında 1700 küsürdü puanım. Askere gittim, hiçbir kredi kartımın ödemesini geciktirmedim, mevcut kredimi zamanında ödedim hatta 2 ay evvelden kapadım, ayın başında enpara'dan kredi çektim direk onayladı. Hatta maksimum kredi kartımın limitiniz 1000 den 2000 e çıkardım anında onayladı. Enpara Kredi kartı başvurum direk onaylandı 3100 limit verdi ve ona rağmen puanım 1100 lere düşmüş. Saçmalık!

    benzer durumdayız çok ilginç.
  • Halkbank dan ara sıra bakıyorduk. Bu daha iyi. Anında sonuç geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkler, evet hesap seç diyor ve sonra 0 tl çıkıyor işlem ücreti olarak.
  • konu sahibi arkadaşa teşekkürler bende aldım, ücretsiz olarak. 2 sene önce 1670 felandı, geçen sene sorguladığım da 1100lere düşmüştü kredi kartı borcunu 1,2 defa geç yatırınca. şimdi 1300 civarı çıktı, iyi bari yükselmiş biraz
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Kredi arayışında olduğun için puan düşüyor. Bende de düştü. Kredi kartı çıkardım halkbanktan, çıkarmadan önce 1400 dü çıkarınca 1300 e düştü, kredi çekince de düşüyor, sonra ödemeleri yapınca yavaş yavaş eski haline geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h040 hatası alanlar için;
    bende iosta bu hatayı verdi. İnternet şubesinden denedim. Orada güncel adresiniz yok adres ekleyin dedi. Adres ekledim internet şubesinden aldım.

    Not: Bu mesajı 2. defa yazıyorum. Yazdım tam yollayacakken reklamı geç diye reklam çıktı yazdıklarım gitti.
  • Bilgi paylaştıkça ortalık yeşillenir bilgi için teşekkürler.
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Bence amaçlarıda bu.Bazı bilgileri kısıtlıyorlar.Ücret alacaklar.Bende de kapalı olan kredi kartı aktif gözüküyor.Ancak banka bilgisi yok.Aradım bugün üye olup bizden alırsanız bankayı görürsünüz,diyor.
  • aynen ücretsiz aldık teşekkürler :) 1192 imiş
  • ülkedeki bankaların milim ahlakı olsa bunun zaten çok doğal bedava olması lazım. nedir ki yani kendi banka bilgimi görmek..
    ben de akbank yokta bir yol daha var sanırım. bir sene önce falan vodafoneda taksitli telefon alabilir miyim zımbırtısına bakmıştım, yaptıkları testte findeks gibi yada ordan zaten rapor geliyor. hesaba girince orda görmüştüm. muhtemelen halen aynıdır. bilgisi olan yorumlayabilir arkadaşlar
  • Şimdi ben bu olayı hâlâ anlayamıyorum. Anlayan bana bilale anlatır gibi anlatsın bana da.
    1381 çıktı puanım az riskli diyor.
    Limitler toplamı 29.600 TL
    Borçlar toplamı 2.387 TL
    Borç/*limit oranı % 8
    Ödeme Tarihçesindeki En Olumsuz Durum -
    o alttalkilerin hepsi -

    Kredi kartları 2
    Kredili mevduat hesabı 2 ( ne demek bilmiyorum )
    Tüketici kredileri 1
    Konut kredisi 0

    Kredi kartları
    C
    Toplam limit 1600
    Toplam borç - ( evet borcum yok fazla yatırmışım geçen ay içerde 113 fazla var )
    Geçmiş 12 ödeme hareketlerinin hepsi yeşil tık. Zaten hayatım hiç ödeme geçirmedim, değil ekstre fatura bile.

    D
    Toplam limit 6450
    Toplam borç - ( buna da fazla yatırmışım 55 lira içerde fazla var )
    Geçmiş 12 ödeme hareketlerinin hepsi yeşil tık.

    Şimdi ben neden az riskli grubuna düşmüşüm? Haziran ayında en son baktığımda 1500'dü puanım. Geçen sene BKM 1 liraya verince baktığımda 1890'dı. Bu puanlama neye göre yapılıyor? 2 kere kredi çektim, tüketici kredisi. Birini Akbank diğerini Enpara'dan. 3000 ve 15000. İkisini de bir kere bile geciktirmedim. 19 gün önce maaş aldığım için ödemeden hep 19 gün önce yatar zaten. Şimdi kredi olarak bir tek TEB'den 4000 lira çekmiştim. onun da yarısına yakını bitti 7 ay ödemesi kaldı, onu da hiç aksatmadım.

    Lütfen içinizde bankacı yok mu? Nedir bunun aslı astarı? Finansbank kredi kartı talebimi 3 kere reddetti. Enpara kredi kartına başvurdum o da reddetti. 15000 lira krediyi şak diye veren Enpara kredi kartı vermiyor. Hani kullanıp borç eden biri de değilim. Kartlarımın ikisi de artı bakiyede. Hiç sevmem 6 9 taksit bir şeyler almayı. Hep tek slip çektiğim için borcum olmaz. Fazla fazla da yatırırım.

    Yani birgün gidip eski karısının kapısına dayanan adamlar gibi " nedir uley derdiniz " diye bağırıcam. Allah'dan her şeyi zamanından önce ödüyorum. Bir kere aksatsam demek kırmızı listeye alacaklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEOPS_2

    Bulamadım hocam ne olduğunu ancak dediğiniz gibi olsa aktif gözükmez heralde.

    Bende de 7 tane gözüküyor. Nasıl olur dedim 2 tane var aktif kullandığım. 5 tanesinde kapalı yazıyor. Açılma kapanma tarihleri belirtilmiş. Eski kartınız olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Tüketici kredisi ciddi anlamda düşürüyor ve KMH hesabınız var buda düşürüyor dikkat edin.

    KMH hesabı bankanın size esktra limit tanıdığı ödemezseniz 1.84 günlük faiz uyguladığı sistemdir.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam KMH dediğiniz nedir?
    Ayrıca tüketici kredisi 7 ay kaldı 12 aylık çekmiştim. Daha önce 15 bin çektiğimde puanım 1890 çıkmıştı.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Kredi ve kredi kartı başvurularınız olumsuz sonuçlanırsa puanınız düşer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSNYNR kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bir sistem. Bir kaç kere asgari ücreti bile yatırmıcam. Sırf denemek için. Kredi taksidini de geç yatırcam. Çevremde böyle bir ton insan var. Asgari ücreti ya yatırıyor ya yatırmıyor. Kredi çekip ödeyemiyor bu sefer yapılandırmaya gidiyor tekrar. Bu adamlardan kaç tanesi var tanıdığım onlar kredi kartı alıyor ben alamıyorum.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    KMH hesap Bankanın size banka kartı üzerinden tanımladığı ek paradır Banka kartınız -1000'e yada Bankanız ne kadar limit verdiyse bu noktaya iner Aylık 1.84 Faiz işletir Ekpara'dır.

    Kredili Mevduat Hesabı olarak geçer.

    Bankaların size tanımlamış olduğu limitler dahilinde para çekip, daha sonra faizi ile ödediğiniz bir kredi türüdür. KMH hesabı, bankalar tarafından artı para, ek hesap, kurtaran hesap, esnek hesap, destek hesap veya avans hesap gibi isimlerle adlandırılır. İsimler farklı olsa da, hepsi aynı amacı içerir

    Bankalar devamlı düzenli ödeyen , az faiz ödeyen , kredi puanı yüksek olan müşterileri sevmez Bankanın amacı yasal tefeciliktir.

    Kredi puanınız düşük olursa size kredi çıkma olasılığı düşük olacağı için size özel faiz diye 1.84 veya 2.22 oranında faizler sunacaktır sizde mecbur kaldığınız için kabul edeceksiniz.Eğer ödemelerinizi geciktirirseniz bankanız gecikme işleyecektir bu olumsuz olarak size 5 sene boyunca yansır bu yollara başvurmayın.

    Kredi çekeceğiniz banka ile aslında puanın pek önemi yoksa yeterki bu bankada hesap hareketleriniz iyi olsun yeter İşim olmadığı zamanlarda Enpara'da baya bir hesap hareketim olmasına rağmen Gelir belgesi sormaksızın direk kredi , Ekpara veriyordu Eğer ileride kredi çekeceğim derseniz kamu bankalarından hesap açın ve para girdi yapın ve kartla harcama yapın tavsiye ederim.




  • En üstü 1900 bende 2000 küsür gösterdi sonra hata verdi . Dahada rapor alamıyorum. Ne demek istediki acaba findekse kafayı yedirttik iyimi. Yoksa biz senle başa çıkamayızmı dediki. Hafız sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum sahibi arkadaşa bilgi için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.