|
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (5. sayfa)
-
-
Size sms gelmişmiydi
-
Kampanyanın erken bitişiyle 3 kez şartlar değişmiş oldu...Kampanya bitti,bence de 2 aralık öncesi para atanlara kodu verirler.Benim gibi son gün atarım diyenlere vermezler. İtiraz etsek ne olacak,adam kampanyayı erken bitirdim,bitiş tarihinde hesabında bakiye yoktu diyecek
-
Bana da sms geldi 7 Aralık olduğu için bende paranın dönüşü var diye bekledim.
Parayı bugün yatırdım. Şimdi burada kampanyanın 2 Aralıkta bittiğini öğrendim
Bu ne saçma sapan kural değişikliği, bizim nerden haberimiz olacak yahu -
Dün itiraz edip mail ile bildirim sağladım bugün gelen cevap oyalama mesajı şöye bir şey geldi;
Değerli Akbanklı,
8023618891 numaralı iletinizi inceledik.
Kampanya 2 Aralık 2024 itibarıyla sona ermiştir.
Kampanyadan ödül kazanan müşterilerimizin kontrolü 20 Aralık 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihte yapılacak olan kontrolde müşter
ilerimizin kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlığı olmalıdır.Kampanyaya dahil olmak
için getirilebilece.....
DAHA sonra müşteri temsilcisi kampanya bölümünü aradım ordakiler bir şey söyleyemiyor, sadec 20 aralık a kadar bekleyiniz ve tekrar arayınız dedi
SONUÇ OLARAK BU KAMPANYA İÇİN DEVAMLI OLARAK YAZILI İTİRAZ EDELİM Kİ DİKKATLERİNİ ÇEKSİN,
benzer durum paraf troyda başıma geldi itiraz edince 2000 tl promosyana dahil ettiler bunda da hakkımızı arayalım
-
bunu söyledim madem ki kampanya başlangıç bildirimi geldi tamam,
bitiş için de bildirim gönderseydiniz de boşuna para taşıma işi yapmasaydık diye,
bunlar bir şekilde kulaklarına küpe olacaktır....
-
zaten her şey itiraz etmemekten oluyor nasılsa ses etmezler deyip vur abalıya diyorlar,
bir kere hatta bir kaç kere itiraz etmek onların dikkatini çekecektir , sonuçta hak verilmez ise, alınır...
-
Aynı günde yatır çek yapmıştım acaba bana gelir mi? Birde akbank'a itiraz edip hiç kendinizi yormayın. Yemin ederim ben gibi inatçı bir adamı bile bezdirdiler. Akbank hiçbir kanun kural tanımıyor. 2 tane davalık sürecim var onlarla
-
quote:
Orijinalden alıntı: old horizonDün itiraz edip mail ile bildirim sağladım bugün gelen cevap oyalama mesajı şöye bir şey geldi;
Değerli Akbanklı,
8023618891 numaralı iletinizi inceledik.
Kampanya 2 Aralık 2024 itibarıyla sona ermiştir.
Kampanyadan ödül kazanan müşterilerimizin kontrolü 20 Aralık 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihte yapılacak olan kontrolde müşter
ilerimizin kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlığı olmalıdır.Kampanyaya dahil olmak
için getirilebilece.....
DAHA sonra müşteri temsilcisi kampanya bölümünü aradım ordakiler bir şey söyleyemiyor, sadec 20 aralık a kadar bekleyiniz ve tekrar arayınız dedi
SONUÇ OLARAK BU KAMPANYA İÇİN DEVAMLI OLARAK YAZILI İTİRAZ EDELİM Kİ DİKKATLERİNİ ÇEKSİN,
benzer durum paraf troyda başıma geldi itiraz edince 2000 tl promosyana dahil ettiler bunda da hakkımızı arayalım
Çözüm yok net cevap yok,sadece olanı müşteriye özet yapıp aha çözdük demişler.Kodlar gelmezse uğraşicaz anlaşılan
-
Ben bu banka ve aktifbankla uğraşmak bıktım. itiraz kotamı doldurdum,tek günlüğüne atıp çekme olayı (kampanyanın ilk halinde olduğu gibi) olsaydı güzel kampanya olacaktı ama 16-17 gün para tutma olayı bence avantajını kaybettiriyor..
Ayrıca size gelen cevapta net bir bilgi yok ki. 5-6 aralıkta gönderince de ödülden faydalanırsınız gibisinden.
benden paso..Yok ben uğraşırım diyen buyursun parasını yollasın.
@T.Soprano forumdaş da benim gibi bu bankadan bezmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 5 Aralık 2024; 16:28:0 > -
Aynen kardeşim.Galiba keleğe geldik🥒
Kampanyaya katıldıktan sonra 21 kasımda akbank hesabıma 100.000 tl atmıştım.Bu tutar 12 saat civarı hesapta kalmış.Ümidim yok ama yinede merak ediyorum bakalım kupon gelecekmi.
Birde en son kampanya şartlarına göre son para yatırma tarihi 6 aralıktı.Bir umut belki gelir diye belki o tarihtede para yatırabilirim. -
. 2 aralıkta kampanya katılımı sona ermiş. Katılan katıldı zaten.
. 6 aralık dahil 100k varlık arttır.
. 20 aralıkta banka tarafından varlık kontrolü.
. 23-27 aralıkta hediye çeki takip.
Not: mh konuya hakim değil. Bana dediki 20 sinde para gönder. Hiç itiraz etmedim bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 5 Aralık 2024; 19:32:32 > -
MH bakmayın katıldıysanız parayı yollayın. onlara kalsa beymen çekini alamıyordum. bilgisiz hepsi.
-
Aynen müşteri hizmetleride o an kampanya şartlarını okuyup bir şekilde yorumluyor belki ertesi gün arasan farklı şeyler söyleyecek.
-
Ya beyler siz istiyorsunuz ki hesaba 100bin girdi çıktı yapayım bedavadan 2500 liralık çeki alayım. Yok öyle işte. -
Aksine herkes netlik istiyor, akbank sağolsun en can alıcı konuyu muallakta birakmakta usta. Ustune üstlük mh aradığınızda her biri farklı bir bilgi veriyor... -
Şartları açık net olsun istiyoruz. Kim katılabilecek kim katılamayacak. Para ne kadar nerede duracak ne zaman getirilir ne zaman götürülebilir. Türkiye'nin en büyük bankalarından birisi eline yüzüne bulaştırıyor.
Bak Ekim'de Ing üç ay ayda bir gün 12.500 getir 2000 lira nakit vericem dedi. Şartları açık ve netti. Turuncu ekstrasında bakiye olmayan katılabilir dedi. Küçücük Ing bank yapabiliyorken Akbank beceremiyor.
-
Akbank ın bu numaralarına alışkın olduğumuzdan işimi garantiye aldım ben şahsen. 100 bin attım 49 dan mevduat yaptım 32 günlük kafam rahat hem faizimi alırım hem çekimi
illa uyanıklık yapacaksınız ya! atarım 100 bini bir gün tutar çekerim . PPF al tut abi en azından. uyanıklar sizi
-
Ben yapmadım kampanyayı ama yazınız biraz rahatsız etti o yüzden yazıyorum. Şimdi bu uyanık dediğiniz kişiler hem çeki alsa hem de 100k'yı sizin gibi 32 gün bağlamadan. Üstüne gidip o bağlamadığı 100k'yı %58'den günlük faize bağlamış olsalar kim uyanık olacak acaba :)
Günün sonunda belki siz karlı çıkacaksınız onlara çek gelmezse ancak Akbank bu, şartları şak diye değiştirip vadesizde tutma şartı bile getirebilir birden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 6 Aralık 2024; 9:37:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tripleseven
Ya beyler siz istiyorsunuz ki hesaba 100bin girdi çıktı yapayım bedavadan 2500 liralık çeki alayım. Yok öyle işte.Aynen kampanyanın şartları net olsun isteyen katılır isteyen katilmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X