Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kertenkele16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
301
Cevap
38
Favori
38.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

bence göndermeyiniz çünkü dün itibarı ile kampanya bitti ben dün yatırdım ama kampanya katılımı kabul olmuyor....

yinede siz bilirsiniz....

• old horizon kullanıcısına yanıt

Önceden katıldıysa 6 aralığa kadarki transferleri kabul etmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedat

parayı ayın kaçına kadar göndermemiz lazım

Kampanyaya katıldıysanız 20 aralığa kadar yatırmanız lazım
  • Arkadaşlar parayı önce yatırip sonra katılmış oldum ben kampanyadan faydalanabilir miyim bu işlemleri geçerli tarihler arasında yaptim
  • Bende aradım katılım var dedi,49.5 dan vadeli yaptım en temizi 2500 tl cepte faizdende 4000 gelecek gençler.

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

2 aralık dahil kabul etmiyorlar kampanya kapandı dedi müşteri temsilcisi yapacak bir şey yokmuş ,

sinir oldum bu kampanya için döviz bozup yatırdım ama kim dinler sizce bu durumda ne yapmak lazım...

Akbank T.A.Ş. ve Migros kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.​

kampanya en son madde böyle buna göre hade kış kış diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 3 Aralık 2024; 17:18:53 >

23 ünde bakıcaz bakalim öyle miymiş,her temsilci kendi kafasına göre konuşuyor anlaşilan.Bana da katılim yapmişsiniz 6 sina kadar para yollamalısınız dedi bugün

• +

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

o zaman parayı çekmeyip devam etmeli mi (ayrıca geçen ayda paraf kartta benzer bir kampanyada başta katılım olmadı itiraz yazınca sonra kabul ettiler)

itiraz maili yazıp ayar mı vermeli,

yada nalet olsun deyip parayı mı çekmeli bilmiyorum ama geçekten madara ediyorlar insanı iyice neyse yarın paranın getirisiine göre karar vereceğim,

paylaşımlar için teşekkürler...

• ayın 6'sı dendiği için bende dün akşama doğru 100 bin gönderdim hesaba. kişi limiti vs. yoksa kişiye özel çıkmıştı zaten, devam etmeli. çocuk oyuncağı değil bu.

• 49.5 vadeli oranı görünce ben de bugün bir miktar dolar bozup 100bin tl transfer ettim. Sms geldi, uygulamadan da katıldım, 6 Aralık'a kadar parayı attım, bundan sonrası beni bağlamaz.

kampanyaya katılmıştım hocam daha önce

• Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)
  • daha önce 200 bin TL getir Beymen hediye çeki al kampanyasına katılmıştım. hediye çekini göndermediler.. bildirim açtım 15 gün bildirime cevap gelmedi.. bildirime cevap gelmediği için 3 tane daha bildirim açtım.. en son Twitter'a yazdım.. Bir saat sonra bildirim sonuçlandı diye mail geldi.. katıldığım kampanya kişiye özelmiş.. katıldığın kampanyanın Kendi sayfamda gözüktüğünü gosteren ekran görüntüsünü yollayip tekrar bildirim açtım. inşallah çözerler bu sene içinde.. bu kampanyaya da katılmıştım dün müşteri hizmetlerini arayıp teyit aldım katılmışsınız beşinde parayı yollayın dediler.. bakalım bu kampanya ile ilgili nasıl bir süreç işleyecek..
  • az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. 2 aralık itibariyle kampanya sonlandığı için, sms ile katılmış olsam dahi 6 aralık tarihi henüz gelmemiş olsa dahi para yatırsamda kampanya bilinmeyen bir sebeple sonlanmış şekilde oldugunu aktardı.. bu durumda 2 aralık tarhinden önce sms gelmiş olan ve parasını aktaran kişiler hak etmiş gibi gözükmekte, 2 aralıktan sonra para yatıralnları kampanya sonlanmıştı değişikliğe gidildi maddesi ile eleyecekler gibi gözküyor. 2 kere müşteri temsilcisi ile görüştüm. sizler yine teyit edin. onlar da da kafa karışık. zaten sınırlı sayıda katılımcı ise bunu herkese sms atmadılar. maximum katılımcı sayısı bellidir. fakat erken sonlanmış gibi gözüküyor durum.

• 40 tane kelime oyunu 40 tane takla. Koskoca bankanın düştüğü hallere bak biraz kelime oyunu yapiyimda millet birşeyler yatirsin 3-5 tirtiklayalim çok ucuz ya gerçekten. Yaparsın abi kampanya şu kadar yatır su kadar ödül bitti gitti.Yok 3 üne kader yatirsaniz 5 ine kadar çekemezsiniz 5 ine kadar yatirrisaniz 7 sinde bilmem ne. Velhasıl altın hesabım vardı bugün onuda kapatıp bütün portfoyumu taşıyacağım 😁

• celestine_x C kullanıcısına yanıt

tamamen katılıyorum. kampanya yapmasa yapmasın anlarım.

kampanya için sms atar, sonra siz tanımlanmamış der. size tanımlanmamış dediği kampanya için aynı smsi sonraki ay yine atar.

başka kampanya için yine sms geldi, bana tanımlı mı diye kayıt açtım, kampanyalara sitemizden bakabilirsiniz diye cevap verdiler.

hepsiburada 1000tl çeki için yine üzerine yatma peşindeler. hem akbank mobilde hem web sitede kampanya kaldırılmış.

bu migros 2500 için de sonuçlanmasını bekleyeceğim. bardak taşmak üzere.

bunun da üzerine yatarlarsa kendimin ve eşimin bütün hesapları ve kartları kapatıyorum. zaten benim 5 kuruşum yoktu da alışkanlık eşimin portföyü ve aktif kredi kartı akbankta. hepsine elveda.

• Müşteri hizmetlerinden katılımımı doğrulayıp attım parayı ben de bakalım verecekler mi, müşteri temsilcisi 6 Aralık'a kadar parayı atarsam yararlanabileceğimi sorun olmadığını söyledi ama bilemiyorum tabi
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

21 kasımda kampanya hakkında bilgi almak için akbankı aramıştım.Müşteri temsilcisi "20 aralık tarihine kadar hesaba 100.000 tl atarsanız ve 1 takvim günü parayı çekmezseniz kampanya şartlarını yerine getirmiş olursunuz" demişti.Yani 100.000 tl'nin 1 gün hesapta kalması yetiyordu.Hatta forumda 17 aralıkta 100.000'i hesaba atar 23 aralıkta çekeriz diye hesaplar yapmıştık.Sonra akbank kampanya şartlarını değiştirince tüm hesaplar altüst oldu.Böyle güzel kampanyalar yaptığı için harcamalarımı akbank kredi karti ile yapıyorum ama kampanya ortasında böyle tuhaflıklar yapınca pişman oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.