< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem074 -- 6 Aralık 2024; 10:0:11 > |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (6. sayfa)
-
-
3 aralık ta mh ile görüştüm. Parayı en geç 20 aralıkta yatır dedi. Buyur burdan yak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 6 Aralık 2024; 11:6:28 > -
herkese farklı cevap vermişler. 10 kişi aramış ,nerdeyse hepsine farklı cevap verilmiş.
-
3 Aralıkta Müşteri Hizmetleri ile görüştüm, katılımı daha önce sağladığımı ve 6 Aralığa kadar para yatırmam gerektiğini söyledi. 3 Aralıkta parayı vadeli hesaba yatırdım.
-
Ne yapalım şimdi 100k atmayanlar atalım mı atmayalım mı hesaba :)
-
Az önce 2 tane müşteri temsilcisi ile telefonla görüştüm.İkisininde söylediği; "Kampanyaya katılım sağlamış olsanız dahi kampanya 2 aralıkta sonlandığı için bu tarihten sonra 100.000 getirseniz bile kazanım sağlayamazsınız" oldu.
Bende bugün para yatıracaktım ama bu görüşmelerden sonra vazgeçtim.
-
Benim de dün görüştüğüm “siz 20 Kasım’da kampanyaya katılmışsınız, parayı 6 Aralık’a kadar getirmeniz yeterli, bir sorun yok” dedi, 4 Aralık’ta göndermiştim.
Bir sorun olursa görüşme zaten kayıt altında olduğundan, benim açımdan endişe edecek bir şey kalmadı. -
-
aslında kampanya şartlarında açıkça yazıyor
istediğimiz zaman kampanyayı sonlandırırız diye madde var ve 2 aralıkta kampanyayı sonlandırdılar.
-
klasik akbank,yine bir kampanyayı berbat edip yüzüne gözüne bulaştırdı.
-
49,5 size özel mi? Bende serbest hesap yüzde 47 görünüyor.
-
biz kampanyaya katılmışız. erken bitmesi bizi bağlamaz. yatırmasınlar, direk bddk ya şikayet etmek lazım.
-
tamam 2 aralıktan önce katılımı yaptık, erken bitirdik deyip üzerine yatamazlar.
-
Arkadaşlar müşteri hizmetleriyle görüştüm 23 aralıkta gelecek kod alma ekranı dedi ama bende kampanya göründü katıldım para da ekledim ama şuan kampanya kayboldu sizde görünüyor mu ? -
kimsede görünmüyor. sildiler mobilde ve juzdanda.
-
Aynen bana özel,2 ayda bir yapar Akbank güzellik.
-
az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm kampanyaya kasım sonu katılıp 4 aralık'ta para göndermiştim şartları sağladığımı söylediler
-
Öyle zaten,şartlar belli.Burdaki arkadaşlar akbankin önceki oynakliklarını bildiği için dertleniyorlar ama öyle yada böyle o kodları alıcaz
-
Bi bana mı geldi acaba bu kampanya derken yüzümdeki mutluluk :)
Erzincanlı mı acaba bizimkiler diye. Soyağacımı inceledim, alakam bile yok.
Nereden geldi bu erzincan sevdası acaba -
bu 100 bin tl atıp vadesiz yapan arkadaşlar. kampanya öncesi dönemde hesabındaki varlıklara ek 100k diyor şartlarda. hiçbiriniz bunu anlamamışsınız. yani örneğin akbank hesabınızda kampanya başlamadan önce 10tl para vardıysa 100 bin + 10tl para atmanız lazımdı. 10000 tl paranız vardıysa 110 000 tl para atmanız lazımdı. 1 tl vardıysa da 100k +1. buna dikkat etmeyenleri akbank fena tokatlayacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X