Şimdi Ara

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
307
Cevap
38
Favori
38.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mobilde göründüğünde ben katılım sağlamıştım. 6 Aralık son gündü. Bugün para atacaktım mh ile konuştum 2 aralık sondu, 2 aralıkta parayı atman lazımdı, şartlar değişti dedi bana. Teyid alan var mı bu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem074 -- 6 Aralık 2024; 10:0:11 >
  • erdem074 E kullanıcısına yanıt
    3 aralık ta mh ile görüştüm. Parayı en geç 20 aralıkta yatır dedi. Buyur burdan yak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 6 Aralık 2024; 11:6:28 >
  • erdem074 E kullanıcısına yanıt

herkese farklı cevap vermişler. 10 kişi aramış ,nerdeyse hepsine farklı cevap verilmiş.

• 3 Aralıkta Müşteri Hizmetleri ile görüştüm, katılımı daha önce sağladığımı ve 6 Aralığa kadar para yatırmam gerektiğini söyledi. 3 Aralıkta parayı vadeli hesaba yatırdım.

• Ne yapalım şimdi 100k atmayanlar atalım mı atmayalım mı hesaba :)

• osmaq kullanıcısına yanıt

Az önce 2 tane müşteri temsilcisi ile telefonla görüştüm.İkisininde söylediği; "Kampanyaya katılım sağlamış olsanız dahi kampanya 2 aralıkta sonlandığı için bu tarihten sonra 100.000 getirseniz bile kazanım sağlayamazsınız" oldu.

Bende bugün para yatıracaktım ama bu görüşmelerden sonra vazgeçtim.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Benim de dün görüştüğüm “siz 20 Kasım’da kampanyaya katılmışsınız, parayı 6 Aralık’a kadar getirmeniz yeterli, bir sorun yok” dedi, 4 Aralık’ta göndermiştim.

Bir sorun olursa görüşme zaten kayıt altında olduğundan, benim açımdan endişe edecek bir şey kalmadı.
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt
    Bende müşteri temsilcilerine "akbank mobil kampanya sayfasında son gün 6 Aralık 2024 yazıyor" dedim ama nafile.İki temsilcide orası daha güncellenmedi filan dediler.

Mantıklı olan sizin dediğiniz gibi ama belirsizlik var.Uğrasmak isteyen deneyebilir.

Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Aralık 2024; 13:30:45 >

aslında kampanya şartlarında açıkça yazıyor

istediğimiz zaman kampanyayı sonlandırırız diye madde var ve 2 aralıkta kampanyayı sonlandırdılar.

• klasik akbank,yine bir kampanyayı berbat edip yüzüne gözüne bulaştırdı.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt

49,5 size özel mi? Bende serbest hesap yüzde 47 görünüyor.

biz kampanyaya katılmışız. erken bitmesi bizi bağlamaz. yatırmasınlar, direk bddk ya şikayet etmek lazım.

• riderman R kullanıcısına yanıt

tamam 2 aralıktan önce katılımı yaptık, erken bitirdik deyip üzerine yatamazlar.

• Arkadaşlar müşteri hizmetleriyle görüştüm 23 aralıkta gelecek kod alma ekranı dedi ama bende kampanya göründü katıldım para da ekledim ama şuan kampanya kayboldu sizde görünüyor mu ?
  • byzamane kullanıcısına yanıt

kimsede görünmüyor. sildiler mobilde ve juzdanda.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

Aynen bana özel,2 ayda bir yapar Akbank güzellik.

• az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm kampanyaya kasım sonu katılıp 4 aralık'ta para göndermiştim şartları sağladığımı söylediler

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Öyle zaten,şartlar belli.Burdaki arkadaşlar akbankin önceki oynakliklarını bildiği için dertleniyorlar ama öyle yada böyle o kodları alıcaz

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Bi bana mı geldi acaba bu kampanya derken yüzümdeki mutluluk :)

Erzincanlı mı acaba bizimkiler diye. Soyağacımı inceledim, alakam bile yok.

Nereden geldi bu erzincan sevdası acaba
  • bu 100 bin tl atıp vadesiz yapan arkadaşlar. kampanya öncesi dönemde hesabındaki varlıklara ek 100k diyor şartlarda. hiçbiriniz bunu anlamamışsınız. yani örneğin akbank hesabınızda kampanya başlamadan önce 10tl para vardıysa 100 bin + 10tl para atmanız lazımdı. 10000 tl paranız vardıysa 110 000 tl para atmanız lazımdı. 1 tl vardıysa da 100k +1. buna dikkat etmeyenleri akbank fena tokatlayacak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.