Şimdi Ara

AKASYA MI İSTİNYE IMAX Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Transformers'a gideceğim de istinye de ön satışlar açılmamış daha. Sizce Akasya IMAX mi daha iyi yoksa ikisinde de fark yok mu?

• up acil bilen yok mu
  • İkisi de güzel, kayda değer bir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bu seferlik Akasyayi deneyelim istinyeye cok gittik. Cevap yazanlara tesekkurler

• Istanbuldaki en buyuk ekran Istinyedeki sanirim

• Ben de istinye daha büyük diye biliyorum.

• Marmara Park IMAX de Kong Kafatası Adasını izledim. Muazzam üstü muazzam bir keyif almıştım.. çok çok iyiydi

İstinye Park IMAX de Karayip Korsanlarını izledim sanki Marmara Park'da perde daha büyüktü.. İstinye'de ses sistemini hiç umduğum gibi değildi.. 3D olarak da beğenmedim kısacası koltukların rahatlığı hariç benim için hayal kırıklığı oldu..

Zorlu Center 5 numaralı salonda King Arthur'u izlemiştim perde IMAX olmayan salonlara göre çok çok büyük idi.. IMAX perdelerden büyüklük olarak geri kalır yanı yoktu tek farkı 4/3 ekrana daha yakındı yani daha az genişlik vardı.. Ses sistemine gelince Dolby Atmos ses sistemi Zorlu Center'ın farkı.. Yani İstinye Park da IMAX izleyeceğime Zorlu Center 5 nolu salonda izlerim filmleri daha iyi..

Akasya'yı da test etmek istiyorum ama izleme değerine sahip IMAX film yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa'ya Imax
    9 yıl önce açıldı
    film için IMAX gözlüğü
    2 yıl önce açıldı
    Imax bilet gözlük dahil 15 tl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.