Hep benzin hep benzin arkadaş Mazot doğayı kirletiyor sözde , habire benzin ama |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (137. sayfa)
-
-
Hepsiburadadan aytemiz kodu alabilirsiniz.E ticaret kampanyalarına ve hepsiburada özel banka kampanyalarına sayar 5-6 yıldır sadece Aytemizden alıyorum ben kodu söyleyip arabadan inmeden ödemiş olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sürücüler olarak en ucuzu hangisi ise onu mu seçeriz doğayı koruma derdimiz var mı bilmiyorum ama zaman içinde dizel benzinden daha pahalı hale geldi zaten.
benzin dizelden 10 sene önce bugün %13,5 / 5 sene önce bugün %6 daha pahalıymış. son 2-3 yıldır ya birbirine çok yakın ya da çoğunlukla dizel benzinden daha pahalı oluyor (sebebi doğayı koruma değil, dizele talep yüksek, Ukrayna savaşından sonra özellikle)...
-
Uygulama uzerinden mi uyelik yapiyoruz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üye oluyorsunuz, plakayı kaydediyorsunuz. Doğrulama işlemini istasyonlarda yapıyorsunuz. İlk gelene ve yakıt alımlarda cüzi kampanyalar var. Gözatarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 6 Ocak 2025; 9:10:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dogru. surucu olarak, dogadan once kendi ekonomimizi dusunmemiz gerekiyor da; orda bahsedilen "devlet tesvigi, ab tesvigi vs'den dolayi dizelin daha pahali olmasi gerekmiyor mu?" gibi bir sey sanirim. ona da dunya konjonktoruyle (hep bu kelimeyi kullanmak istemisim gibi kullanayim) cevap vermissiniz :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 7 Ocak 2025; 6:36:17 > -
müjde geldi
- Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Benzine yapılan zammın ardından motorinde de fiyat artışı bekleniyor. Motorinin litresinde gece yarısından itibaren 0,98 fiyat artışı öngörülüyor.
cnbc-eMotorine zam geliyor: Güncel akaryakıt fiyatlarıhttps://www.cnbce.com/haberler/motorine-zam-geliyor-guncel-akaryakit-fiyatlari-h8307 -
Benzine gelenle eş değer olmamış yakıştıramadım
-
Bugün gece (08.01.2025 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde motorine 96 kuruş zam kesinleşmiştir.
Yarın gece ise (09.01.2025 saat 00:01'den) geçerli LPG otogazda 49kuruş indirim beklenmektedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam eskiden bu bonusla çok iyi oluyordu 1500tlye 150 bonus mu ne vardı yanlış olmasın şimdi onu 3500 yaptılar ben de kampanyasız kaldım 2 aydır. Kredi kartlarının 4. akaryakıt alışverişinden sonra verdiği puanla da ilgilenmmiyorum illa bir arıza çıkıyor ya pos olmuyor ya istasyon kapsam dışı oluyor saçma sapan işler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X