Şimdi Ara

Akali build önerileriniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu bu akali'ye nerf geldi diyicem ama yok göremiyorum patchlerde, sorun şu: eskisi gibi oynıyamıyorum beyler. eskiden hybird kasardım guinso hextech giderdim ve epeyde iyi oynardım yani 5 maçta 100 killi geçerdim abartısız. Taa ki arkadaşın teki hybird akalinin iyi olmadığını ve sadece ap gitmemi söylemesine kadar. Bende öyle denedim hep öyle gittim başaramadım sanırım sonra bıraktım akali oynamayı aradan bi 10-15 gün geçti, geçenlerde yine girdim öyle çok bişey yapamadım 7-7-12 gibi bi skor elde ettim oynamayıda unutmuşum. Taktikleriniz lazım kısaca.

Hatırladığım kadarıyla hybird giderken aldığım itemlar;
    Boot of swift, guinso, hextech, rylais, bundan sonrayı hatırlamıyorum genelde oyun bitiyodu çünkü buraya kadar

ap takıldığımda;
    sheen'e rush yapıyodum > swift bot > rylai > will of ancient > lichbane > rabadon...

her türlü builde öneriye ve eleştiriye açığım yeterki akali benliğimi geri verin bana

• Buyur bunu kullan.
    Westrice Akali
  • Swift boots - hextech revolver - rylai - sheen - Sheeni Liche çevir - revolveri ya gunblade ya da woa ya çevir -

Bunları daha tamamlayamadan oyunun bitmesi lazım :) Son 2 iteme daha hiç gidemedim :D
  • bu hybird ne olaki ne anlama gelmekte ?
  • karma yani, attack damage ve ability power karışımı yapıyordum ona hybird deniliyo galiba yani world of warcraftta hybird talent yani mastery yapıyoduk.

@pimjuice ; çok sağol nedense aklıma gelmedi solomid bakmak hatırlattığın iyi oldu deniycem şimdi.

@party_time ; will of ancient bana ölü gibi geliyo ya her türlü hextech daha iyi bence hem activeide güzel çok işe yarıyo. lichbanede sağlam ability kasmadan çıkmak istemiyorum kötü oluyo sheen'den bir farkı olmuyo early gamede. Spell olarak ne alıyosun acaba?
  • Setup Full Burst Combo: (Q) + (wait for CD) + (R) + (auto hit) + (Q) + (auto hit)

Westrice çok güzel birşeye değinmiş neden aklıma gelmediyse, birde bişey sorucam 25 tenacity moonfire spellblade veriyor, botta %35 tencaity, 25 tenacity tam olarak % kaç'a tekabül ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Setup Full Burst Combo: (Q) + (wait for CD) + (R) + (auto hit) + (Q) + (auto hit)

Westrice çok güzel birşeye değinmiş neden aklıma gelmediyse, birde bişey sorucam 25 tenacity moonfire spellblade veriyor, botta %35 tencaity, 25 tenacity tam olarak % kaç'a tekabül ediyor?

tenacity stacklenmez en yuksek olan degeri alirmyano o builde 35 tenacity vardir. O da yuzde 35 stun snare etc. suresini kisaltir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Setup Full Burst Combo: (Q) + (wait for CD) + (R) + (auto hit) + (Q) + (auto hit)

tenacity stacklenmez en yuksek olan degeri alirmyano o builde 35 tenacity vardir. O da yuzde 35 stun snare etc. suresini kisaltir.

yoo öyle bişey yok orc olunca %15 fazladan stun duration oluyor %50 ye çıkıyor o

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Swift boots - hextech revolver - rylai - sheen - Sheeni Liche çevir - revolveri ya gunblade ya da woa ya çevir -

Bunları daha tamamlayamadan oyunun bitmesi lazım :) Son 2 iteme daha hiç gidemedim :D

Akali benim main heromdur.Genelde de bu buildi yaparım.Bu buildi yap büyük ihtimalle oyunu alırsın.
    Zaten Akali ilk 5 dkda 1-2 kill alırsa durdurulmaz oluyo.Hemde harika bi hero.Hem çok rahat kaçarsın hemde kimse senden kaçamaz.
  • rune yoksa dorans bladele başla karşı takıma göre magic resist veya magic penetration botu al rylais hextech revolver sheen hextech gunblade oyun uzarsa lich bane veya rabadon çık çok güçsüz kaldıysan guardian angelda çıkabılırsın son item olarak akali oyun başında 2 kill alırsa çok güçlü oluyor ben genelde akali oynarken oyunun uzun sürmesini istemem late gamede çok gçsüz kalıyor çünk karşı takım sana focuslanıcağı için sonradan gir 5v5'e w'yuyu gırdıkten sonra at 1 comboyla ashe,vayne gibi champleri alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

iki farklı item alıyorum unique passive bile değil moon spellblade neden olmasın? bigün 5 tane stackliycem şu kılıçtan bakalım kaç sn stun yerim :D
  • Aha benim champım. Kendileri benim main im olmakla beraber , kendisiyle çok güzel oyunlar geçirmişliğim vardır.

İtem sıralamasını şöyle yapabilirsin ; Doran blade ,Boost Of Speed , Hextech Revolver , Mercury Treads(botu buna çevir) , Rylai , Lich Bane , Hextech Gunblade(revolver ı çevir) , eğer çok dmg atabilen yoksa ve seri kesip kaçabiliyorsan rabadon devam et yoksa bir banshee veya ga al ve oyunu bitir. Genellikle akaliyle bu build le 20-5-10 gibi bir skorla bitiriyorum. Ama akaliyle başta kasamassan ileride pek birşey yapamazsın.
  • Benim kullandığım şu:Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Aha benim champım. Kendileri benim main im olmakla beraber , kendisiyle çok güzel oyunlar geçirmişliğim vardır.

İtem sıralamasını şöyle yapabilirsin ; Doran blade ,Boost Of Speed , Hextech Revolver , Mercury Treads(botu buna çevir) , Rylai , Lich Bane , Hextech Gunblade(revolver ı çevir) , eğer çok dmg atabilen yoksa ve seri kesip kaçabiliyorsan rabadon devam et yoksa bir banshee veya ga al ve oyunu bitir. Genellikle akaliyle bu build le 20-5-10 gibi bir skorla bitiriyorum. Ama akaliyle başta kasamassan ileride pek birşey yapamazsın.

sağol build için. Bende dorans alırım passive aktifleştirmek için, ability runeslarım var zaten. Peki bişey sorucam lichbane'e rush yapmak mantıklımıdır 100-120 ability power ile yoksa onun yerine hextech gitmek daha mantıklı değilmi? activei bile çok büyük bir damage early gamede üstelik slowda var. Spell olarakta flash ignite en mantıklısı heralde

• Doran's Blade > 435'lik kitap > Mercury's Ayakkabı > Rylai's Scepter > Hextech Gunblade > Guinsoo's Rageblade > Rabandon's Deathcap > Oyunun gidişatına göre değişir.
  • Bu arada söylemeye unutmuşum, kesinlikle ve kesinlikle Mejai's Soulstealer yapmalısın.Bu item sana oyunda müthiş bi yara sağlayacak.
  • geçenlerde muhteşem domine ettiğimiz bi takımdaki akali itemlarını satıp sword of the occult ve mejais almış bizde dalga geçiyoruz, 20-3 yeniyoduk nasıl olduysa akali 20 stack yaptı hepimizi tek tek avladı güzeldi yani emeğe saygı yoktu ama orası kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.