Şimdi Ara

Akali Build Önerileriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar akaliyi çok beğenip aldım bugün bana build önerebilirmisiniz rica etsem ?

• Hextech zaten senin herşeyin olacak . Onu olabildiğinde hızlı bitirmeye bakacaksın sonra karşıya göre Zhonya yada Abyssal çıkacaksın . Daha sonra oyunun en op itemi warmogu çıktıktan sonra sana karada ölüm yok . Öldüremezler alayını temizlersin .
  • Hextech, büyü nufuzu bot, warmog, warmog, warmog, warmog
  • Akaliyi serbest bırak,penta atarsa senindir,atamazsa zaten hiç senin olmamıştır.
  • hmm demek istediğinizi anladım ap kabiliyetle girdim oyuna ama ?

edit : sarı birşey var 200 one oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossovers -- 11 Şubat 2013; 15:22:33 >
  • Hextech - Warmog - Sunfire Bu üçünden sonraki build sana kalmış, tabi ayakkabıyı söylemeye gerek duymuyorum standart olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hextech - rylai - warmog adamın kaçma şansı 0 vur kır parçala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Sup Önerisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hextechin küçüğü-mr bot(yada mercury)lichbane-rylai sonrası sana kalmış
  • çok yavaş ama akali ?

edit : süpermis :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossovers -- 11 Şubat 2013; 15:55:08 >
  • pot al
  • hextech-haunting guise-warmog-liandry-ryali. duruma göre rabadon lich bane falan sıkıştırabilirsin aralara
  • bot(büyü nüfusu yada büyü direnci)-hextech-rylai-lichbane-rabaddon-ga yada karşı takıma göre defans itemi gg
  • lich bane + ryali + hextech kesin olmalı sonra dmg için rabadon + zhonya + yada cehennem asası kasabiliirsin karsı takıma yada lane ine göre botunu zaten unutma ve 5 item yaptıktan sonra son itemin warmog olursa en az 15 20 kill yapabilirsin ama birazı ks ile ultisi ile son vuruşu çok iyi yapabiliyorsun vede zaten sonrasında auto atack yaptığı için lich bane alıyoruz ki core itemlerimizden birisi buda ve unutmaki early gamede bot + 3 potla baslayıp direk sağ tıkla adamları alabiliyorsun vur kaç yaparak zaten yeni nerf ile akalinin pasifleri artık oyun basında aktif olduğundan çok işine yarıyor
  • warmog ne alaka la
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Selç|

warmog ne alaka la

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.
  • ERKENDEN WARMOG ÇIKMA.
    bot+3pot başla.
    sorcerer(sığınak)-hextech-rylai-rabadon-warmog-lich bane/mejai/sunfire/abyssal/zhonya/wota

• quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

lich bane + ryali + hextech kesin olmalı sonra dmg için rabadon + zhonya + yada cehennem asası kasabiliirsin karsı takıma yada lane ine göre botunu zaten unutma ve 5 item yaptıktan sonra son itemin warmog olursa en az 15 20 kill yapabilirsin ama birazı ks ile ultisi ile son vuruşu çok iyi yapabiliyorsun vede zaten sonrasında auto atack yaptığı için lich bane alıyoruz ki core itemlerimizden birisi buda ve unutmaki early gamede bot + 3 potla baslayıp direk sağ tıkla adamları alabiliyorsun vur kaç yaparak zaten yeni nerf ile akalinin pasifleri artık oyun basında aktif olduğundan çok işine yarıyor

Yeni nerf işine yaramış... omg wut

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

lich bane + ryali + hextech kesin olmalı sonra dmg için rabadon + zhonya + yada cehennem asası kasabiliirsin karsı takıma yada lane ine göre botunu zaten unutma ve 5 item yaptıktan sonra son itemin warmog olursa en az 15 20 kill yapabilirsin ama birazı ks ile ultisi ile son vuruşu çok iyi yapabiliyorsun vede zaten sonrasında auto atack yaptığı için lich bane alıyoruz ki core itemlerimizden birisi buda ve unutmaki early gamede bot + 3 potla baslayıp direk sağ tıkla adamları alabiliyorsun vur kaç yaparak zaten yeni nerf ile akalinin pasifleri artık oyun basında aktif olduğundan çok işine yarıyor

Yeni nerf işine yaramış... omg wut

genel olarak nerf yani yoksa akalinin pasiflerine buff geldi önceden belli bi ad ve ap deyken açılıyordu şimdi direkt olarak oyuna girdiğimizde açık

• Lich bane core item.

• İlk hextech altipatlardan sonra dev kemeri ve ardindan sihirbazin pabucunu tamamliyorum.Daha sonra ilk hextech silahkilic ve rylai tamamladiktan sonra zhonya ve rabadon cikiyorum.Daha sonraki item ise sana kalmis.Duruma gore cikilmasi daha iyi olur.Ha tabi cizme olarak gezginin cizmesi cikarak laneden lane'e dolasma hizin yukselir ama bu durumda 3. veya 4 item olarak cikilmasi gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 15 Mart 2013; 8:28:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.