Şimdi Ara

Akademiklink'in yanlış yönlendirme yapması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam osmangazideki matematik ve bilgisayar bilimlerine okunur dedi diyecegim bu kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    Buyuk sorun ne

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Dus kontenjanı az, keşke çok olsa bence max problem bu

Ben iki yıl zannediyordum klinik eğitimi.

• scientia kullanıcısına yanıt
    4 5 te eğitim alıyorlar hocam 6 da maaş mantıklı sadece bence de

• yks83571 kullanıcısına yanıt

Noropazarlama ile ilgili videolari iyi bir de, eeg testleri vs. Ilgi cekici bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

kesınlıkle oyle

ama cıkan adam bayagı degerlı oluyor

• Son videosuna baktim, dedigi kismen dogru derece yapip muhendislik yazanlar o paralari daha erken kazaniyorlar

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

Ya cevresindekiler degil ki, istatistiksel raporlari okuyor, kendi gozlemini anlatmiyor

• ODTÜ ve mühendislerin reisi AkademikLink!
    Arkasındayız, savunmaya hazırız!

• Asd987123 A kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyor. Bilmediği her konuda konuşan adam modelinden oldum olası nefret ederim. Bitir tıpı kazanırsın paranı direkt. 40 ne abi :D.

• Adam tıpa iki laf demiş diye yapılana bak. YouTube gibi bir yerde en azından birkaç doğru şey söyleyenlerden biri.

Ve doğru söylüyor. Para için tıp yazmak saçma. İlgisi olan yazmalı. Bunun kadar mantıklı ne var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • behcet hocaya saygimiz sonsuz ama biran once tipa gecmeli isletmeden hayir glmez

• "Vakıf yazmayın sonra Bilkent ama burslu dersiniz hayatınız boyunca ama Boğaziçi'nde okuyunca Boğaziçi'nde okudum diyorsunuz" ndkskmwam bu adamda tam bir derece yapamamış ve hayatı boyunca içinde kalmış insan ezikliği var, bir de 50 yaşında dahi 'burslu' diye belirtirsiniz diyor.. bu adamın gerçekten kaba etinden sallaması çok komik ama izleyen yüz bin kişi var.

Bir videosunda ben bilkenti sevmem diyor neden Akademi başarısı mı az?
    -Hayır. Doğramacıyı sevmiyormuş jelkwka
    Hay Allah Koç, Sabancı holding gül kurusuydu ya..
    Kişisel olarak sevmediğinden hep en son sıraya yazmaları için öğrencileri uyarıyor. Sen kimsin, Akademide yerin ne?

Bir de Osmangazi yazılır demesi yok mu heknsjwlak sırf kendi üniversitesi diye.. Bir de bi ara bilkent ile Osmangazi işletme bölümü hocalarını kıyaslamıştı "Osmangazi hocalarının hepsi şöyle böyle ama millet bilkent yazıyor..." diye.

Sevgili dostlar bu da size ders olsun bakın iyi bir üniversitede okuyamamanın ezikliğini 40-50 yaşlarında bile hala yaşıyorsunuz. Çalışın da top tier bir ünide okuyun

• Oglum zaten her konuda her şeyi doğru söyleyemez torpil videolari güzelde tercih için gerek yok youtuber dinlemeeye

• Kanalı ilk gününden beri takip ediyorum.

Torpil mevzuları, akademik makalelerde yapılanlar ile ilgili yayınları güzel.

Ancak : bu her söylediği doğru anlamına gelmiyor.

Mühendisler TIpçıdan önce para kazanır dedi mesela...

Şu anda Tıp okuyan direkt işe girer, atanır ve maaşını alır. Mühendis ise iş arar. asgari ücretin biraz üstüne başlar bulursa. Deneyim kazandıkça para kazanır.

Kamuda mühendis ve pratisyen hekim arasında bile ciddi maaş farkı var, özelde de aynı şekilde...

bu kadar önemli ve genelleme içeren bir karşılaştırmada hata yaptı.

Yine de kanalı takibe devam...

• Top Tier üniversitelerin birinde mühendislik,İşletme-İktisat okumayan herkesin hayatta bir şeyleri elde etmesi için çok düşük şansları olduğunu her tercih canlı yayınlarında ısrarla belirten zat-ı muhterem Osman Hoca.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Doğramacı'nın yanında çoğu insan melek kalır yav, adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun muhtemelen. Tamamen şahsi bir şey ama ben cv'mde Doğramacı yazmasını asla istemezdim mesela.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Derece öğrencileri için konuşuyor hocam bozok üni mezunları için değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.