< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akademiklink'in yanlış yönlendirme yapması (3. sayfa)

-
-
O yüzden şahsi bir şey dedim. Benim karakterim adında Doğramacı yazan bir okulda okumama izin vermiyor. Aynı ne kadar kaliteli olursa olsun adı RTE üniversitesi olan bir yerde okumayacağım gibi. Senin bununla bir meselen yoksa problem değil, kimseden niye orada okuyorsunuz diye hesap sormuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 1 Ağustos 2023; 13:40:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğramacı’nın nesi var hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tıp ıcın ya hepsı aynı ıste bı hastanede baslarsınız dedıgı an cok guldum
tıpa vızyonsuz meslek dıger tum muhendıslıklere vızyonlu ogrencıler gııdyor sanıyor
-
Herhalde hasta olunca büyücüye gidecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir şey demedi. Duyduğunuz şeyleri eksik anlıyorsunuz. Adam Tıp kazanacak dereceleri yapmış kişiler Mühendislik okursa daha erken kazanır diyor. Çok da doğru konuşuyor. O dereceleri yapan insanlar teknoloji geliştirmeli bilim yapmalı. Hizmet sektöründe çalışmaları insan kaynağı israfıdır. Bu bir. İkincisi derece yapmış ve ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi mezunu bir mühendisin 4 sene sonra kalbur üstü bir şirkette kalburüstü maaş alması ilerleyen zamanda ciddi maaşlar alması, girişimcilik yapıp ciddi yatırımlar alması ve hızlı bir yükseliş sergilemesi olağandır. Ama doktor için 6 yıl sonra memur olursun. Hükümet ne verirse o. Sonra TUS var. Zorluğu malum. O kadar emek veren mühendis de çok rahat yurtdışına çıkar. Yani objektif bakılır ve o seviyedeki kişinin potansiyeli değerlendirilirse her açıdan Mühendislik daha makuldür.(İlgisi Tıp alanına olan Biyoloji-Kimya gibi bilim okuyup araştırma geliştirme yapacağı şeylere yönelmeli. Ama hayali doktor olmaksa kesinlikle onu yazmalı. İşini severek yapan zeki biri ne iş yaparsa iyidir.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tıpa garanti para ve prestij için gitmek vizyonsuzluktur. Tartışmaya bile gerek yok. İsteyerek gidenler ayrı. Onları o da ayırdı zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adamın iki lafından biri "ben doçentim".
Ciddiye alamıyorum maalesef.
-
Tüh, Behçet Hoca kafasını duvarlardan duvara vuruyordur şimdi.
Hocam doğramaciya gelen eleştiriler genelde 80 öncesi süreçte sağ kökenli akademisyenleri kadroya alırken sol kokenlileri eylemine etmesi ( bunu yaparken liyakat filan hal getire). Yök ün kuruluşu, nitelikli çoğu hocanın siyasi görüşleri gerekçesiyle ve hatta bazen gerekçesiz bir şekilde işine son verdiği söylenir ( sosyalist hocalardan korkut boratav buna en iyi örnek olabilir ama o şanslıydi sonra geri döndü ankara üniversitesine). Çoğu old school sosyal demokrat ve sosyalist eğitim sistemindeki özellesmenin (kaliteli eğitimin genel anlamda özel ve vakıf okullarına kayması) sorumlusu olarak Doğramacı yi görür. Haklılar mi, büyük ölçüde. Ancak bu itiraz şu an bir işe yarıyor mu, hayır adam ölüp gitti. Ayrıca şu anki kişilere ve kurumlara bakınca esasında Doğramacı nın melek olduğu söylenebilir. Yine de bu onun tartışmalı kişiliğini aklamıyor.
-
Koç, Sabancı holding bünyesinde işlenen gayri insani olaylar ve yöneticilerinin zamanında akladığı karaparalar yanında bu adam toz pembe kalır.
Ve bilim dünyasında tanınan bir isimdi doğramacı
Cv'si :
Kesinlikle katılıyorum. Bir ara koç uni ex rektörünün kızının mi oğlunun mu ne arabasından uyuşturucu çıkmıştı.
Para için ne yazalim hocam , ya da para için bir sey yazilmaz mi ?
Kendi kurumu tarafından kaleme alınmış özgeçmiş güzel görünüyor, şimdi bir de buradan okuyun geçmişini:
www.odatv4.com
BİR TARİHİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTIhttps://www.odatv4.com/guncel/bir-tarihi-gercek-ortaya-cikti-0403101200-9005Şurada da hakkında, birçok farklı kişiden çeşitli yorumlar bulabilirsiniz:
Kendisi YÖK'ün kurucusu ve üniversitelerin bağımsızlıklarını kaybetmelerine ve bilimden uzaklaşmalarına neden olan sürecin ve sistemin mimarıdır.
-
Benim verdiğim veriler nesnel ve resmi veriler.
sen bana ekşi sözlükteki avellerin mabatlarından uydurdukları beş para etmez fikirleri ve oda TV de yazılan kimin olduğu belli olmayan bir adamın gayrı resmi yazısını gösteriyorsun ?
Sevgili Dostum, Evet adamın yaptığı kötü şeyler vardır fakat yaptıkları iyiliklerin yanında azdır ve zaten bu da bir üniversiteyi kötülemek için bir sebep değildir.
Verdiğin kaynaklara bakılırsa bu da senin için güvenilir bir yazı-kaynaktır:
"Sayın domestos dünyanın hakimi 8. Evrenler komitesi başkanı ve kurucusudur. Onunla ilk tanışmamız 1934 yılında Jüpiter'in marlao bölgesinde gerçekleşen bir buluşmada bana antimolukoz dikolamus teşhisi koydu ve hayatımı kurtardı ona büyük bir minnet borçluyum
Sonrasında 1979 yılında sonsuzluk taşlarını biriktirmiş Thanos'u yendiğine bizzat şahit oldum, böylelikle evrendeki 2 yaşamdan 1'i ni Domestos üstadım kurtarmıştır."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
oğlum adam burada dediklerinde haklı. doğramacı konusunda da haklı
kaldı ki eğer AYNI VİDEOYU İZLEDİYSEK BİLKENT'i anlattığı videoda tek bir tane kötü bir şey söylememiş. TEK BİR TANE KÖTÜ ŞEY SÖYLEMEMİŞ bilkenti paso övmüş adam daha ne bekliyorsunuz videonun sonunda doğramacıya laf etti diye bunu yazabilmişsiniz. koç'tan bile daha fazla övmüş bilkent'i. Bilkent'e boun odtü stili bir video çekse kim bilir ne diyecektiniz
-
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-universitesi-tanitim-akademiklink--156476062#156476257
"Ne olduğu belli olmayan bir adamın gayrı resmi yazısı" dediğiniz Prof Dr. Korkut Boratav oluyor kim olduğunu google'a yazıp inceleyin isterseniz.
Ekşisözlük'te 25 sayfa, eleştirilerle dolu birçok yorum yazmışlar, kesitirp atmadan okursanız gayet güzel şeyler de var orada.
Aynı yazıyı buradan da okuyabilirsiniz:
https://haber.sol.org.tr/yazarlar/korkut-boratav/ihsan-dogramaci-24702
Yorumsuz ve değiştirilmeden verildiği için ve daha okunaklı olduğundan odatv linkini vermiştim. Neyse, önünüzdekilere tarafsız olarak bakamayacaksanız ne desek boş burada. Şu an şu okul kötü, bu okul kötü, üniversitelerde bilim yok, liyakat yok vs. diyorsak bunun en büyük sorumluluğu hangi kurumdadır önce bunu sorun kendinize.
Baby and Child Care adlı kitaptan intihal yapıldığı ile ilgili durumun sonucunu da şu şekilde koyayım isterseniz:
medikal akademi
AİHM, 33 yıllık 'intihal' davasına noktayı koydu! Prof. Dr. Yazıcı kazandıhttps://www.medikalakademi.com.tr/ahm-33-yillik-intihal-davasina-noktayi-koydu-prof-dr-yazici-kazandi/Ayrıca:
Alıntı
metni:Prof. İhsan Doğramacı ile ilgili “intihal” tartışmasını, ilk kez 33 yıl önce, 25 Kasım 1981 tarihli Cumhuriyet Gazetesi’nde Uğur Mumcu başlattı.
-
Derece yapamayışını kompleks edinse Boğaziçi yazın der mi? Derece diyince insanların gözünde canlanan okul olan Boğaziçi der mi?
Adamı sevmiyorsun diye bu kadar sallama çabasına girmene gerek yok sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X