Şimdi Ara

Ak sarayda muhteşem karşılama töreni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Photoshop değil gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben cok gururlandim

• Türk devletlerinin askeri kıyafetleri sanırım,düşünce güzel ama uygulama sıfır,
    çok amatörce olmuş...
  • Sağ alttaki lcwden giyinmiş heralde

• Bunlar sadece seçim hilesi

• İtalyan Cumhurbaşkanı Papa'yı böyle yanında Roma lejyonerleriyle karşılasa ya da Putin Kiev'e gittiğinde töreni cossacklarla gerçekleştirse... Ne kadar saçma de mi?

Adam resmen ilk önce gitti kendine yer yaptı, sonra içini en pahalı şeylerle döşetti, sonra Hülya Avşar'lara, Bülent Ersoy'lara gezdirdi, en son da Filistin liderini böyle karşıladı. Valla İsrail'in içi titremiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

İtalyan Cumhurbaşkanı Papa'yı böyle yanında Roma lejyonerleriyle karşılasa ya da Putin Kiev'e gittiğinde töreni cossacklarla gerçekleştirse... Ne kadar saçma de mi?

Adam resmen ilk önce gitti kendine yer yaptı, sonra içini en pahalı şeylerle döşetti, sonra Hülya Avşar'lara, Bülent Ersoy'lara gezdirdi, en son da Filistin liderini böyle karşıladı. Valla İsrail'in içi titremiştir.

Çıkarın cumhurbaşkanınızı o otursun Aksaray'da bu kadar basit adam cebine mi koydu sarayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 13 Ocak 2015; 0:16:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İtalyan Cumhurbaşkanı Papa'yı böyle yanında Roma lejyonerleriyle karşılasa ya da Putin Kiev'e gittiğinde töreni cossacklarla gerçekleştirse... Ne kadar saçma de mi?

saray icn dediklerinize katiliyorum.ayrani yok icmeye misali.
    fakat ulus olarak kokenimizi sergilemenin fena olacaguna katilmiyorum.
    dusunce guzel pratikte calisilmasi lazim

ayrica bir yanlisi da buradan belirtelim.gaznelilerin oldugi cumhurbaskanligi forsunda safevi lerin olmamasi tarihi bir ayiptir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Çıkarın cumhurbaşkanınızı o otursun Aksaray'da bu kadar basit adam cebine mi koydu sarayı.

Yav arkadaş ne gerek var o saraya. Kendi cebimize koymadı ama kaba tabirle bizim cebimize koydu. Üstelik orası başbakanlıktı aslında.

• Gariban filistinliyi etkileme,hava atma calismasi gibi olmus Ust duzey bir ulkenin lideri geldigi zaman yapsaydiniz bari su gosteriyi yahu.Mahmut Abbas su gosteriyi gordukten sonra icinden '' ulan ben neredeyim,bunlar nerede '' diye gecirmistir herhalde.

Dusunce bence de guzel.Her konuda Osmanli'yi one cikarip,binlerce yillik Turk tarihinde kurulmus diger imparatorluklari gormezden gelmesi ile meshur AKP kafasinin degismeye basladigini gormek guzel.Devami da gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Ocak 2015; 0:29:38 >
  • 16 Türk devletini temsil etmek için Kandil'e Turk bayragini dikmemiz,
    PKK kadrosunu sehit ailelerinin onunde diz cokturmemiz gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

saray icn dediklerinize katiliyorum.ayrani yok icmeye misali.
    fakat ulus olarak kokenimizi sergilemenin fena olacaguna katilmiyorum.
    dusunce guzel pratikte calisilmasi lazim

ayrica bir yanlisi da buradan belirtelim.gaznelilerin oldugi cumhurbaskanligi forsunda safevi lerin olmamasi tarihi bir ayiptir

Ben geçmişe bu kadar takılmanın bizim insanlarımızda bir eziklik ve hastalık olduğunu düşünüyorum. Gelecek hakkında umudu ve fikri olmayanlar geçmişe dört elle sarılıp o düzeni diriltmeye çalışıyorlar ama nafile. Üstelik bu sadece Osmanlı hayranlarında değil, hala Atatürk'ü gibi birisinin çıkıp onları kurtaracağına inanan Kemalistler, başbuğ özleminde ki Ülkücüler, Deniz Gezmiş'te takılan solcular, Uefa kupası ruhu arayan Galatasaraylılar ...

Tüm bunlar bizi gerçeklikten uzaklaştırıyor. Tarih oldu bitti, bize kalan kültür ve mimari eserlerdir. Senin 16 tane devlet kurman, türlü bölgeleri zamanında işgal etmen seni bir Hollanda'dan, Kanada'dan değerli kılmaz. O yüzden bu başarıyı geçmişle yakalama olayını aşmamız lazım. Elbette geçmişte atalarının, hayran olduğun kişilerin başardıkları sana motivasyon kaynağı olabilir ama bu şimdiyi ve geleceği geçmişe uyarlamana neden değildir. Bu kafa seni ilerletmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 13 Ocak 2015; 0:33:42 >

• Evet bir dunya liderimiz var ama asıl sorun dunyanın bundan haberi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp avengers

• _3RC4N3R_ kullanıcısına yanıt
    Hala cebine mi koydu diyorlar.O saray başbakanlıktı ardından cumhurbaşkanı olunca yanında taşıdı.ANLADIN MI? Cumhurbaşkanlığı için çok büyük bir saray.Ayrıca o yapılırken yeni başbakanın tasarruf açıklamaları yapması bir yandan daha da komik

• bu yaşıma geldim devletli ilgili bir resim görüp böyle göğüsümün kabardığını hatırlamıyorum.
    devletimiz tamam askerimiz tamam dinimiz tamam sarayımızda tamam geriye ne kalıyor?
    allah yar ve yardımcıları olsun yolları acık olsun
  • nasıl ucube bir ülke oldu burası ya ahahahahaha işin daha vahim tarafı adam gürcü
  • Şuna çok güldüm ya;

Ak sarayda muhteşem karşılama töreni
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bu yaşıma geldim devletli ilgili bir resim görüp böyle göğüsümün kabardığını hatırlamıyorum.
    devletimiz tamam askerimiz tamam dinimiz tamam sarayımızda tamam geriye ne kalıyor?
    allah yar ve yardımcıları olsun yolları acık olsun

Pisliklerinize Allah'ın adını karıştırmayın.

daha önce şikayet edildi

+blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 13 Ocak 2015; 15:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Türk devletlerinin askeri kıyafetleri sanırım,düşünce güzel ama uygulama sıfır,
    çok amatörce olmuş...

Aynen çok amatörce duruyor. Sarayına o kadar para döken adam şu kıyafetler için 5 kuruş harcayamamış. Çok komik duruyorlar. Nesini beğendiler bu ak'lar anlamadım. Tamamen şov amaçlı bir şey ayrıca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.