Şimdi Ara

Ak Parti İktidar Olamayınca Halk İyi İktidar Olunca Halk Koyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu sorarım size insanları aşağılayıp duran bu zihniyet ne yapmış bu ülkeye faydaları neymiş?

Akşama kadar pc başında ekşide entry kasıp dominostan pizzası eşliğinde birasını içip sonra +18 izlemekten başka bu ülkeye ne vermiş bu halka koyun diyen kesim?

Havalimanı yoktu doğru düzgün o beğenmediğiniz o koyunların cahillerin partisi dediğiniz ak parti yaptı heryere?

2.5 yıl Avrupa'da yaşadım bizim şehirlerin düzeni yavaş yavaş o ayara geliyor kendim şahidim bu sene her yere ağaç diktiler Türkiye'nin her yerine yüz binlerce fidan dikildi, gidin en yakın orman müdürlüğüne sorun yeşil yeşil diyoruz alın adamlar milyon tane fidan dikti

Bakın ben de düşündüm ve karara vardım bu ülkenin kötülüğünü isteyen parti NEDEN BU ÜLKEYE MİLYARLARCA DOLARLIK HİZMET ETSİN?

2015 yılında bile halen yol yapıyorsa Akp bundan eski hükümetler utanmalıdır onlar yolları fabrikaları kurmuş olsa bugün uzaya giderdik uzaya

İşte insanları aşağılayıp DİNLERİNE SAYGI DUYMADIĞINIZ için beni kaybettiniz benim gibi milyonlarcasını da şimdi oturup muhalefet yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 2 Kasım 2015; 0:34:21 >

• Sorunda zaten internet genclıgının hayatı sadece ınternetten ibaret sanmasından kaynaklanıyor.
    Neymıs akplıler ınternet bıle bılmezmı, koyunmuş , cahilmiş. Bu yuzden ınternet amketlerınde chp akp nın onundeymıs..

Bilmiyorlar kı üreten kesim, çalışan kesim, bir uğraşı olup sanatı ile ilgilenen kesim zaten akp ye oy verıyor ve ınternete gırıp anket dolduracak kadar boş değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Kasım 2015; 0:39:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfurullah,ama şunu düşünmek lazım 7 hazirandan 1 kasıma ne değişti de akp oyunu artırdı?
    Mesela bi neden ;

7 haziran 1 kasım arası terör olayları.çözüm süreci güllük gülistanlık devam eder iken neden 8 haziranda sona erdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp li olarak AKP'yi tebrik ediyorum.

Helal olsun.Ülkemize hayırlı olsun.

Geçmişteki insan vicdanını yaralayan yanlışları yapmadan ülkemizi en iyi yerlere getirmesini diliyorum.

Bükemediğin bileği öpeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.