Şimdi Ara

ak-47 mi m4a4 mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce ak-47 zümrüt çizgili veya mavi laminant mı? Yoksa ak -47 yırtıcı alıp m4a4 çöl saldırısı mı alsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu Türkçe skin isimleri cidden çok komik

Sorduğun soruya gelecek olursak Ak47 ile M4 tamamen ayrı segment silahlar. Hangisini kullanmaktan daha çok keyif alıyorsan onu tercih et.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    +1 arkadaş haklı.

Genel olarak insanların deneyimlerine bakaraktan Zümrüt Çizgili'yi beğenen kişilere ben pek rastlamadım. Mavi Laminant da artık beni baydı. Bir süredir -Türkçe skin adlarını bırakıyorum ezbere bilmiyorum hepsini- Jungle Spray kullanıyorum AK-47 için, onun öncesinde de Predator kullandım. M4A4 için çöl saldırısı dediğin silah en çöp M4 skinlerinden biri, onun yerine stattrak faded zebra alsan hiç yoktan stattrakı var. Benim görüşlerim böyle, AK-47'yi seviyorsan az daha biriktir kırmızı laminant al, üstüne de güzel stickerlardan yapıştır hoş oluyor.
  • Ben bugun akye predator m4a4e griffin aldim sende boyle yap bence veya akye jungle spray alabilirsin mavi laminant benide baydi

• 2. şık hocam daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Şu Türkçe skin isimleri cidden çok komik

Sorduğun soruya gelecek olursak Ak47 ile M4 tamamen ayrı segment silahlar. Hangisini kullanmaktan daha çok keyif alıyorsan onu tercih et.

Hocam yanlış bilgi galiba (tamamen) aynı segment değiller.ak47 daha fazla seker daha çok can goturur.M4A4 daha az seker daha az can goturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: joklamme

quote:

Hocam yanlış bilgi galiba (tamamen) aynı segment değiller.ak47 daha fazla seker daha çok can goturur.M4A4 daha az seker daha az can goturur.

''Ayrı'' demiş zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emir Inalbay pt alan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

+1 arkadaş haklı.

Genel olarak insanların deneyimlerine bakaraktan Zümrüt Çizgili'yi beğenen kişilere ben pek rastlamadım. Mavi Laminant da artık beni baydı. Bir süredir -Türkçe skin adlarını bırakıyorum ezbere bilmiyorum hepsini- Jungle Spray kullanıyorum AK-47 için, onun öncesinde de Predator kullandım. M4A4 için çöl saldırısı dediğin silah en çöp M4 skinlerinden biri, onun yerine stattrak faded zebra alsan hiç yoktan stattrakı var. Benim görüşlerim böyle, AK-47'yi seviyorsan az daha biriktir kırmızı laminant al, üstüne de güzel stickerlardan yapıştır hoş oluyor.

hocam steam de çok gizli sınıf yazıyor m4a4 çöl saldırırısı ancak bazılarında mavi sınıftan nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

quote:

''Ayrı'' demiş zaten...

Hahahaa pardon aynı yazmış sandım

• quote:

quote:

Bende ayrı dedim zaten. Ak47 ile M4A4 kullanım taktikleri tamamiyle farklı. Biriyle yaptığını diğeriyle yapman adamı vuramamana sebep verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 23 Ocak 2015; 22:16:20 >

• quote:

quote:

quote:

Bende ayrı dedim zaten. Ak47 ile M4A4 kullanım taktikleri tamamiyle farklı. Biriyle yaptığını diğeriyle yapman adamı vuramamana sebep verecektir.

Ben aynı ablamışdım kusura bakma

• Mavi sınıf olan desert-strike değil adını hatırlamıyorum mobildeyim steam markette m4a4 skinlerini aratın bulursunuz görünüşü farklı onun ayrıca en ucuzu 10 centti bi ara ve bana hangisini seçersin deseler 10 centlik olanı derim çünkü cidden desert-strike bir süre kullandım hiç cazip gelmedi görüntüsünü falan sevmedim.

• peki m4a4 skini mi alayım m4a1-s mi ve neyi tavsiye ediyosanız bi sikin söylermisiniz?
  • hangisini daha iyi oynuyorsanız onun skinini alın

• quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

hangisini daha iyi oynuyorsanız onun skinini alın

hocam m4a1-s le daha iyi oynuyorum gibi bi skin önerirmisiniz çok pahalı olmasın
  • beyler bazı kişiler predatör veya jungle spray iyi diyolar ne için mavi laminant deil? Onlar daha mı iyi ? Ve birde bana 23,05 lik envanter dizilimi atar mısınız ? Birkaç arkadaş yazdı ama benim ozmnlar pazar engelim vardı ve şimdi bulamıyorum. Bazıları da envanter atmıştı değiştirmişler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozcan0 -- 30 Ocak 2015; 15:25:38 >
  • valla dostum bana kalırsa, AKnin default hali en güzeli, o yüzden bir sürü skin olmasına rağmen AK almıyorum ben, m4a4 olarak howl ve dragon king seviyorum, ya da Xray, bi skin olduğu belli olsn onlar da rengarenk falan, ya da yine ilk hali güzel. M4a1 ise cyrex, atomic alloy gerisi yine çok çirkin geliyor.
    En azından bi tasarımcı olarak benim fikrim bu. :)
  • AK47'nin harbiden en güzel hali default'u "Brown Laminate" yani.
  • ak nin hatta oyunun en guzel skini bence vulkan :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.