Şimdi Ara

Ajdar tarafından uyarı aldım (Ajdar olduğu kanıtlandı- Ajdar DH'de!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
21
Favori
13.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Ajdar'ı arayıp DH repliklerini kullanarak bir kaç telefon şakası yapmıştım. Bunları da foruma koymuştum. Bir kaç gün önce Youtube'dan bu şu şekilde mesaj geldi:

Gönderen hesap:http://www.youtube.com/channel/UCLnMgaMpTTNQSI3JAOm7XSQ

quote:

Merhaba Ajdar Ben,

Beni arayıp aldığınız ses kayıtlarınıda internek ortamında video sunu paylaşmak bana, sanatıma, kazancıma indirilen haince bir saldırı olup suçtur. Acilen kaldırılmasını ve imha edilmesini istiyorum. aksi halde savcılığa verileceksiniz.

Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Saygılarımla,

Ajdar ANIK
    The World Hyper Star

Not: Uyarı niteliğinde olup, uyulmaması halinde savcılığa verilecek delildir..

Sizin de şuan da düşündüğünüz gibi fake gözüyle baktım () ve bir cevap vermedim. İki gün sonra yani bugün şöyle bir mesaj daha geldi:

quote:

Merhaba Ajdar ben......

Youtubedehttp://www.youtube.com/watch?v=P6RXgpPXzWk linki ile yayınlamış olduğunuz videonun acil silinmesi gerekir. Beni telefon ile aramanız, habersiz kayıt edip youtube de yayınlamanız beni sanatımı ve kariyerimi olumsuz etkilemiştir. Art niyetiniz bariz ortadadır. Savcılık talimatı ile bu mesaj size gönderildi.Uyarı niteliğindedir. Ama uyulmaması halinde bu belge bir kanıt olup, savcılığa delil olarak sunulacaktır...

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,

Ajdar ANIK
    The world hyper star

Ondan sonra kendisinden gerçek Ajdar olup olmadığı konusunda kanıt istedim. Gelen mesaj şu şekildeydi:

quote:

Telefonumu vereyim arayın konuşalım. Yada facebook adresimi vereyim gelin görüntülü konuşalım. Ama size kimlik bilgilerimi sunma gibi bir durum söz konusu olamaz. Bunu istemenizde suççç....Ben Ajdar ANIK. The World Hyper Star...Hemen nasıl irtibata girmek istediğinizi söyleyin...

Bir sonraki mesaj:

quote:

Ajdar_606@hotmail.com facebook adresimmm. Hemen bekliyorum...

Saygılarımla,

Ajdar ANIK
    The World Hyper Star

Hemen Ajdarın Facebook profiline gittim:https://www.facebook.com/AjdarANIKK?fref=ts

Burada

quote:

Sevgili hayranlarım, gerçek twitter adresim "theworldstar1" dir. Sahte hesaplara itibar etmeyiniz. Beni "theworldstar1" den takip edebilirsiniz. Sevgi ve saygılarımla,

durumunu gördüm. Ondan sonra hemen Ajdar'ı tekrar telefonla arayarak gerçekten bu twitter adresinin ona olup olmadığını sordum. Twitter kullanıyor musunuz sorusuna verdiği cevap: '' Evet twitter ve facebook kullanıyorum. Twitter adresim ''theworldstar1'' şeklinde oldu. İçimden dedim oha gümbürtüye gidiyoruz. Sonra ben de hemen o twitter adresine girdim ve:

https://twitter.com/theworldstar1/statuses/318754842438934528

quote:

Ajdar_606@hotmail.com msn adresime e mail at ordan yanıt vereyim...

tweetini gördüm. Ajdar'ın bana mesaj olarak attığı mail adresi ile örtüşüyordu. Yani facebook profili gerçekti. Orada şok oldum.

Az önce ise videoları kaldırıp kendisine tekrar mesaj attım.

Gelen cevap ise:

quote:

Teşekkürler. Bir daha sakın böyle bir şey yapmaya kalkmayın...

İyi geceler.......

Ajdar ANIK
    The World hyper star

Kısacası eğer size de bu şekilde mesaj gelirse ciddiye almamazlık yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Nisan 2013; 20:46:55 >

• İlk duydum inanamadım ama gerçekmiş.
  • yok
  • Değerlenir mi
  • The World Hyper Star

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The World hyper star
  • CİDDİYE Mİ ALDIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahahah goldpunch sana yakışmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

CİDDİYE Mİ ALDIN

Ajdar'ı arayıp sordum, hesabı gerçekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Nisan 2013; 22:12:35 >
  • One ya "The World hyper star" street fighter versiyonu gibi...
  • savcılığa versede ortada bir suç yok ropörtaj var, küfür yada hakaret yok herhangi birşeyi delil gösteremez göstersede suç niteliğinde değil .
  • The World Hyper Star nedir arkadas. Soyadi gibi yazmis her yere

• The world hyper star.

• Adam dünya starı biraz saygı.
  • Adam tüm dünyanın hiperstarı olmuş haberimiz yok

• Önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

CİDDİYE Mİ ALDIN

Ajdar'ı arayıp sordum, hesabı gerçekmiş.

HOCAM GERÇEK OLDUĞUNU ANLADIM DA, TIRSIP VİDEOYU KALDIRMANA ŞAŞIRDIM. YERİNDE OLSAM TELEFONDA GÖRÜŞÜP YENİ BİR SES KAYDI DAHA ALIRDIM.A
  • kemerleri bağlayın uçuşa hazırız
  • yazık ya adama gerçekten ciddi. baya bi psikolojik sorun içinde olmalı kendisi..
  • beleş reklam alınır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.