Şimdi Ara

Ajansa Başvurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
34.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 13 Mart 2016; 2:06:24 >

• Oraya yolamadan önce ss buraya yollamalıydın.
    Neyse hala şansın var,bekliyorum.
  • Inşallah olur her ne kadar ajanslara hiç başvurmamış olsamda en büyük hayallerimden biri dizi sinema oyuncusu olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün electroworld 'den bilgisayar aldım nasıldır, iyi mi özellikleri? sizce tüm oyunları açar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Oraya yolamadan önce ss buraya yollamalıydın.

Ne gibi bir ss yollamamı bekliyorsunuz ? Telefona gelen mesajımı çekip yollıyayım size başvurunuz onaylanmıştır vs vs. Bunun resimlik bir durumu yokki sende gir sende başvur eğer onaylarsalar mesaj atıyorlar görürsünüz zaten. Ben fikrinizi bilginizi almak istedim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

quote:

Ne gibi bir ss yollamamı bekliyorsunuz ? Telefona gelen mesajımı çekip yollıyayım size başvurunuz onaylanmıştır vs vs. Bunun resimlik bir durumu yokki sende gir sende başvur eğer onaylarsalar mesaj atıyorlar görürsünüz zaten. Ben fikrinizi bilginizi almak istedim sadece

Kendi resminden bahsediyorum.Sonuçta tip ile alakalı bir iş yapacaksın.
  • quote:

quote:

tipini diyor

biz sana dizi oyuncusu olamazsın demedik, adam olamazsın dedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Arkadaşlar dün electroworld 'den bilgisayar aldım nasıldır, iyi mi özellikleri? sizce tüm oyunları açar mı?

la yine ekrana çay püskürttüm
  • Bi ss leri görelim ondan sonra yorum yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

quote:

tipini diyor

Sen adam olsaydın burada böyle bir yorum atıyor olmazdın o zaman Ne gibi bir ss istediğinizi söyleyin atayım

• Family ajansta serkan abi var orada kardeşi falan vardı serkan abi oto elektrikçisiydi :) tanıyordum eskiden.
  • aşağı yukarı tüm ajanslar başvuruları kabul ediyor,fotoğraf çekimi vs ücreti olarak başvururken birkaçı hariç 50 ve 100 tl civarı bir ücret alıyorlar.büyük üçkağıt var.ama kendine güveniyorsan git
  • Bak şimdi sana şunu diyim benim arkadaşım gitti senin gibi yazıldı ajansa tipi var fizikte var neyse kabul ettiler bu gitti resim filan çektirtti daha sonra teklifler gelmeye başladı hiç bir dizide yahut filmde adı geçmedi sadece figüranlık yaptı setlerde süründü en sonunda bıraktı diyeceksin ki neden böyle oldu oyunculuk eğitimi olmadığı için oldu. Onun için sende de aynı şeyler olabilir haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bak şimdi sana şunu diyim benim arkadaşım gitti senin gibi yazıldı ajansa tipi var fizikte var neyse kabul ettiler bu gitti resim filan çektirtti daha sonra teklifler gelmeye başladı hiç bir dizide yahut filmde adı geçmedi sadece figüranlık yaptı setlerde süründü en sonunda bıraktı diyeceksin ki neden böyle oldu oyunculuk eğitimi olmadığı için oldu. Onun için sende de aynı şeyler olabilir haberin olsun.

Başvuruda seçenekler sunuluyordu. Figüranlık,reklam,hostestlik,sinema & dizi oyunculuğu vesayre. Rastgele dediğim gibi dizi oyunculuğunu seçmiştim. Öyle onaylandı mesaj geldi pek bir bilgim yok gidicem artık. Ayriyetten family ajans ücret almıyor diye biliyorum sadece istanbul dışı kayıtlarda ücret alınıyor diye biliyorum. Diğer bazı ajanslar ücret alıyor diye biliyorum nekadar doğruluk oranı var pek bir bilgim yok açıkcası.

• quote:

quote:

Bak şimdi sana şunu diyim benim arkadaşım gitti senin gibi yazıldı ajansa tipi var fizikte var neyse kabul ettiler bu gitti resim filan çektirtti daha sonra teklifler gelmeye başladı hiç bir dizide yahut filmde adı geçmedi sadece figüranlık yaptı setlerde süründü en sonunda bıraktı diyeceksin ki neden böyle oldu oyunculuk eğitimi olmadığı için oldu. Onun için sende de aynı şeyler olabilir haberin olsun.

Başvuruda seçenekler sunuluyordu. Figüranlık,reklam,hostestlik,sinema & dizi oyunculuğu vesayre. Rastgele dediğim gibi dizi oyunculuğunu seçmiştim. Öyle onaylandı mesaj geldi pek bir bilgim yok gidicem artık. Ayriyetten family ajans ücret almıyor diye biliyorum sadece istanbul dışı kayıtlarda ücret alınıyor diye biliyorum. Diğer bazı ajanslar ücret alıyor diye biliyorum nekadar doğruluk oranı var pek bir bilgim yok açıkcası.

Benim arkadaş erberk cast'a gitmişti, kayıt + fotoğraf çekimi için 100 lira vermişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

quote:

tipini diyor

Sen adam olsaydın burada böyle bir yorum atıyor olmazdın o zaman Ne gibi bir ss istediğinizi söyleyin atayım

ooo manyak laf

• quote:

quote:

quote:

Benim arkadaş erberk cast'a gitmişti, kayıt + fotoğraf çekimi için 100 lira vermişti.

Erberk'in ücret aldığını biliyorum bi arkadaşımdan duymuştum. Ama family sanırsam sadece istanbul dışı için alıyor diye biliyorum artık gidip öğreniriz hayırlısı neyse o olsun. Danlı ajansa bir arkadaşım çağırmıştı beni ücretsiz olarak orada ücret alıyormuş family hakkında gerçekten hiç bir bilgim yok ama.

• Sen nolur nolmaz böbreği gazeteye sar öyle git.
  • quote:

Arkadaşlar dün can sıkıntısından family ajansa başvurmuştum. Kendim hakkımda bilgiler doldurup 3 adet resmimi yolladım. Bugun mesaj geldi başvurunuz onaylanmıştır bir numara verdiler bu numarayı arayıp randevu almam gerektiğini ve oraya gitmem yazıyordu. Aradım randevuyu aldım orada benimle görüşeceklerini ayriyetten resim çekimi yapacaklarını söylediler. Rastgele dizi&sinema oyunculuğunu seçmiştim.

Sizce bu iş olur mu

tüm başvuruları kabul ediyorlar oraya gittiğinde senden kayıt parası alacaklar 55 tl mi 100 mü ne .. Sonra seni ihtiyaç olduğunda arayacağız diyecekler aratık ararlarmı aramazlar mı bilmiyorum. Çoğu gittiğin yerde de çok küçük paralar veriyolar.. Hevesini baltalamak gibi olmasın ama Türkiye de bu iş biraz dolandırıcılık işi.

• tiyatro-oyunculuk egitimin yoksa sicak bakmazlar.. sadece kücük rollerde figüran rollerini verirler. ama kendine özgüvenin varsa sansini dene derim. ipsiz recep dizisinde oynayan bir arkadasim vardi figüran olarak 2 bölümde asker rolündeydi. adamlar bu arkadasa 40 lira vermek icin 40 takla atiyordu yeminle 2 haftada zor aldi o parayi. yuh lan dedim basrolde oynayan herif parayi alamazsa adamlar davalik oluyor birbiryle sen dusun artik aradaki farki kucuk roller icin degmez. egitimin yoksa o kadar masraf yapip 20 lira kazanmaya degmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.