Şimdi Ara

Ajansa Başvurdum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
34.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şurada 2 tane adam akıllı bilgilendirecek 1 insan yok yok o dolandırmış yok o ajans iyimiş öbürü para istiyorsa kesin sahtekarlıktır falanmış filanmış hayır kurumuna gitmiyorsunuz arkadaşlar bu ülkede park ettiğiniz arabanız için bile ücret ödüyorsunuz her şeyin bi karşılığı elbet olacak (makul ücretler karşılığında) familyle uzun yıllardır çalışıyorum tesadüf eseri denk geldim yorumları görünce şok oldum kendimi mecbur hissetim üye olmaya bir çok projede yer aldım ama küçük ama orta ölçekli projeler olsun benım adıma çok keyifli geçti sonuç olarak bunu bir iş olarak değil hobi olarak yapıyorum şuradaki 3 5 kişi gibi ünlü olma merakım yok insan kendini ekranda görünce mutlu oluyor bu düşüncedeyseniz şansınızda yanındaysa ilerlersiniz bi anda star olunmaz hangi ajansla çalışmak istersiniz bilmem ama ben family ajansla bir çok fırsat yakaladım ve hala üyeliğim devam ediyor bana soracak olursanız kesinlikle tavsiye ederim gerisi size kalmış burada ki 2 3 kişi aklınızı çelmesin hiç bir zaman ajansın önünden geçmeyen adamlar.

• Abi bir gidin görün diyorum o zaman karar verirsiniz gece 12 de saat 24:00 da çekim olacak diziye sabah saat 10 da çağırıyorlar bir gidin görün. Bütün gün boş boş bekliyorsunuz yani boş insanların yapabileceği bir aylak işi. bir gidin görün günde 30tl verirler belki yol paraları size ait bir yemek veriyolar. Düşünün sabah 10dan gece 24 te çekime giriyosun ve devam ediyor. gece 2 de bitiyor eve dağıtımla birlikte gece 3 veya 4 te evde oluyorsunuz kısacası. e oraya gitmek için sabah 8de kalkıyorsun haliyle yol parası senden 30 liranın 5 tl si gitti kaldı 25 tl. Her gidende yapılcak iş olmadığını söylüyor. Bir gidin ama hayat tecrübesi olur nasıl olsa 1 kere gittiğinde para almıyosun. 2.dede vermezler belki 3. dede vermezler belki 5. dede vermezler denerler denerler. Yine diyorum gidin gidin. Tecrübe edinin ve kimseye bu işle ilgili soru sormaktan çekinmeyin hemen sorun çünkü daha çabuk şeyler öğreniyorsunuz. Hee sabah 10 gece 2 bekledikçe ne kadar insanın sinirleri bozuluyor sabrı tükeniyor tabi bilemezsiniz. Yine sölüyorum bu işlerden para kazanan var ama sömürülmek için çağırdıkları çoğu insanın üzerinde hakları var hala boş boş konuşuyorlar. Ajansları iyi analiz edin bir gittiğinizde hep sorun soruşturun. Sözleşmede imzalamayın çıkın gidin o ortamdan ajans mı yok.

• he 3 5 kişi diyosun ama star olma konusu falan birde ajans ismi vererek 1-0 yeniksin zaten ajans övme merakıda nerden geliyor family miş orayada gidin o zaman söylenenleri yalanlayabilicekler mi görün ve bana yazın. Arabaymış hiçbir alakası olmayan bir örnek kardeşim sen nerde okuyon derler he hayat üniversitesi deme verdiğin örnekleri ilkokul öğrencisi bile yutmaz eğri oturalım doğru konuşalım. Çok star olmak isteyen zaten olur elbette biri fark eder. Yada yarışmalara katılır kendini ispat eder size efsanevi övmeler boşa kürek çekmeler. Hadi eyvallah herkesin yolu açık olsun. Ajans mı arıyosunuz siz kriter arayın birazda kendinizi geliştirip gidin seçkin olun. mühendis kafası bu boru değil ona göre
  • Arkadaşlar sizi kısaca bilgilendireyim ki konu çok uzun roman bile yazılır…Ama dikkatlice okuyun:
    Bakın ajanslara gidiyorsunuz ama para istediklerinde ve sözleşme yapmak istediklerinde hiçbir şey söylemeden kalkıyorsunuz neden mi? Sözleşme sizi oraya bağlayıcı bir unsurdur. Hele ki araştırmadan hiç gitmeyin artık internet elinizde sorun soruşturun. Para konusuna gelince para istediklerinde kalkın. (50 tl fotoğraf parası olacak çünkü senin set kartların hazırlanıp yönetmene sunulacak ve oditetion (odeşın) video gibi bişi senin oyunculuğunu ölçme gibi bunda yapacaklarını söyleyecekler kandırma psikolojisi...) denilince kalkın arkadaşlar yemeyin bu 3 kağıt işlerini mal gibi vermeyin. Sen bide mantıklı düşün oraya para kazanmak için gidiyorsun niye paranı kaptırasın ki?
    Bakın zaten sizi oyunculuk eğitimi almadan hiçbir ajans size para harcamaz ve yok seni ünlü yapacağım çok güzelsin çok yakışıklısın numaralarına kanmayın bunlar gaz verip dolandırma politikaları. 730 tane ajans varr. Hepsini araştırın yazın bir kağıda gidin. Yıl 2014 50tl den aşağıya çalışmayın. Bazı ajanslarda staj çekimi diye bir şey üretmişler 2 çekim staj sonra çalıştığını veriyorlar ama senden çok kazanıyorlar figüran olmana rağmen. Bunlarıda çok zorda kalmadığız müddetçe kabul etmeyin. Dandik ajanslar bunlar zaten ilerleyemezsiniz. Ama üniversite öğrencisisiniz yada lise esnek çalışma vaktiniz var bazı günleriniz boş güzel iş.. Ama araştırın dolandırılmayın üzlüyorum böle duydukça.
    Bilgi: Kadıköy castajansım adlı firmada benim paramıda aldı ve sözleşme yaptı 1 senelik hala kurtulmuş değilim. Ve hiç çağırmadılar. Sakın gitmeyin herkesinde yaptığı web sitesi doğru değil yıllarca aynı web ve bazıları sahtekar çok araştırın. Bence başlamak istiyorsanızda Mayadroomla başlayın ve sorun soruşturun gittiğiniz zaman dizilere sinemalara kimler nereye hangi ajanslara gidiyor sen ne kadar alıyorsun ne zaman başladın. Ben sgk yapıyor zorunlu diye kayıt olmadım isteyen gitsin kayıt olsun sgk problemi olmayanlar...

Her türlü bilgi var aşşık atamaz bu konuda kimse bilgilenmek isteyen gelsin sorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Family ajansta serkan abi var orada kardeşi falan vardı serkan abi oto elektrikçisiydi :) tanıyordum eskiden.

o oto elektirikçisinin kayınpederi çok iyi adamdı ya
  • reyting ajansta deneyimsizseniz figüranlık ile başlayıp diyaloglu sahnelerden, bölüm oyuncusu, ana oyuncuya kadar yükselme şansınız var. üstelik sözleşme yapıp sizi kısıtlamıyor, istediğiniz zaman kaydınızı sildirebiliyor istediğiniz zaman başka ajanslarla çalışabiliyorsunuz. kayıt için ücret de almıyor. Ancak 3 ayda bir ücretsiz reklam güncellemenizi yapmanızı şiddetle öneririm. birçok arkadaşa diyaloglu sahne verip denendiğine tanık oldum. kademe kademe yükselme sizin performansına ve ne kadar istediğinize bağlı. birçok ajans için de geçerlidir bazıları sadece figüranlık verebilir o yüzden iyi düşünün taşının. referanstan çok yükselme imkanınızın ne kadar olduğu önemli benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun düşler -- 16 Mayıs 2015; 13:43:26 >
  • Mayadroom da 1.yilim. Surekli ararlar iyi ajans ama para kazanmak cok zor. bir bar sahnesine gidersin aksam 4 te sabah 7 ye kadar surer seni mecidiyekoy metrobuse birakirlar. Figuranlik disinda bir sey olman imkansizdir. Diyalog cagirirlar o da en fazla hemsire güvenlik rolu falandir. Set ucreti 20 saat surse bile sinema 35 liradir. Dizi 40. Duruma gore degisir. Fotoğraf cekimi icin para almazlar ama ilk setinde para vermezler mesela 5 sete git 150 160 lira para alirsin. azdir emeğine üzülürsun ama parayi hemen yatirirlar. bol bol bos vaktim var setlerde ortam edinmek istiyorum para san şöhret onemli değil diyorsan mayadroom tercih edilebilir. Altini ciziyorum FİGURANLİK ajansidir. Mayadroom ajans nasil? diye soranlara cevabim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebook -- 23 Ocak 2016; 1:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende Family ajansa üyeyim ve çokta memnunum 4 ay oldu ben üyelik yaptıralı iki kez çekime gittim reklam ve dizi çekimine gittim. İlk görüşmeye çağrıldığımda Family ajanstan tereddütlerim vardı fakat inanın çalışanların güleryüzlülüğü benimle görüşme yapan arkadaşın Family ajans hakkında söyledikleri verdiği bilgiler aklımdaki tüm soru işaretlerini yok etmişti. Eğer gerçekten bir ajansa başvuru yapmak istiyorsanız bence Family ajansa görüşmeye gidin daha sonra bana hak vereceksiniz.
  • fadime dursun F kullanıcısına yanıt
    Merkezi Haberalma Ajansı varken Family Ajans'a neden yazılalım, üst aklın temsilcisi misiniz hocam?
  • Reklam konusu olmuş
  • kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    family ajansa100tl para vermiştim toplamda 40' a yakın fotoğrafımı çekildi ne bundan onlar zengin oldu ne de ben fakirledim üstüne katıldığım projeden para aldım 2 tane reklam işlerinde bulundum hatta son gittiğimistanbullu gelin projesi bursa ve istanbul projesiydı ben cok memnun kaldım calısma ortamı ekip calısanları kesinlikle tavsiye edebileceğim tek ajans
  • turkuazs T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı işler...
     Ajansa Başvurdum
     Ajansa Başvurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 7 Nisan 2017; 10:7:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TylerD.

Hayırlı işler...
     Ajansa Başvurdum
     Ajansa Başvurdum

efsane ifşa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.