Şimdi Ara

Ajansa Başvurdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
34.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

Arkadaşlar dün can sıkıntısından family ajansa başvurmuştum. Kendim hakkımda bilgiler doldurup 3 adet resmimi yolladım. Bugun mesaj geldi başvurunuz onaylanmıştır bir numara verdiler bu numarayı arayıp randevu almam gerektiğini ve oraya gitmem yazıyordu. Aradım randevuyu aldım orada benimle görüşeceklerini ayriyetten resim çekimi yapacaklarını söylediler. Rastgele dizi&sinema oyunculuğunu seçmiştim.

Sizce bu iş olur mu

tüm başvuruları kabul ediyorlar oraya gittiğinde senden kayıt parası alacaklar 55 tl mi 100 mü ne .. Sonra seni ihtiyaç olduğunda arayacağız diyecekler aratık ararlarmı aramazlar mı bilmiyorum. Çoğu gittiğin yerde de çok küçük paralar veriyolar.. Hevesini baltalamak gibi olmasın ama Türkiye de bu iş biraz dolandırıcılık işi.

Artık öğrenicez belkide hiç gitmem genede yardım ettiğiniz için sağolun fikir almam iyi oldu :)

• gazete yi onlar mi karşılayacak sen mi getireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuğa özeniyorsan kısa film çek yarışmalara katıl. Kimseye bel bağlamamak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar dün can sıkıntısından family ajansa başvurmuştum. Kendim hakkımda bilgiler doldurup 3 adet resmimi yolladım. Bugun mesaj geldi başvurunuz onaylanmıştır bir numara verdiler bu numarayı arayıp randevu almam gerektiğini ve oraya gitmem yazıyordu. Aradım randevuyu aldım orada benimle görüşeceklerini ayriyetten resim çekimi yapacaklarını söylediler. Rastgele dizi&sinema oyunculuğunu seçmiştim.

Sizce bu iş olur mu

tüm başvuruları kabul ediyorlar oraya gittiğinde senden kayıt parası alacaklar 55 tl mi 100 mü ne .. Sonra seni ihtiyaç olduğunda arayacağız diyecekler aratık ararlarmı aramazlar mı bilmiyorum. Çoğu gittiğin yerde de çok küçük paralar veriyolar.. Hevesini baltalamak gibi olmasın ama Türkiye de bu iş biraz dolandırıcılık işi.

Artık öğrenicez belkide hiç gitmem genede yardım ettiğiniz için sağolun fikir almam iyi oldu :)

git şansını dene oyuncularin çoğu egitim almadan basliyorlar sonra gerisi geliyor zaten gelişmeleride yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

quote:

quote:

Sizce bu iş olur mu

git şansını dene oyuncularin çoğu egitim almadan basliyorlar sonra gerisi geliyor zaten gelişmeleride yaz

Şansımı denerim artık olursa olur. Yalnız kolumda dövme var sorun cıkartırmı diye merak ediyorum

• giderken böbreklerini say dönüşte eksik varmı bakarsın
  • Tip ve vücut varsa oyunculuğun olmasa da olur. TV'de insanlar ne kadar iyi oyuncu olduğundan çok ne kadar yakışıklı veya güzel ve seksi oluşuna bakıyorlar malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

giderken böbreklerini say dönüşte eksik varmı bakarsın

Böbrek.avi yani
  • quote:

Sizce bu iş olur mu

bi fotonu at bakayım buraya koymak istemiyorsan pm den gönder
  •  Ajansa Başvurdum
  • 4 dizi+ 2 reklam+ 1 film sorun olursa cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ<3Rowing

4 dizi+ 2 reklam+ 1 film sorun olursa cevaplarım

hangi ajansa kayitlisin ?
  • quote:

quote:

boşver
  • quote:

quote:

quote:

boşver

sorun cevaplamam demek istedin sanırım..
  • surat fotunu at kunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

quote:

quote:

quote:

boşver

tabikide hayırda kişisel bilgi sordun sen. ben genel anlamda sektörle ilgili soru cevaplarım demiştim
  • bende o ajansa dedigin gibi basvurdum

Aradilar feriha ve fatamgul icin ama tabiki figuran olarak.

ferihaya gitmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

quote:

quote:

quote:

boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 8 Nisan 2013; 18:27:33 >

• Arkadaşlar ajanslar tamamen dolandırıcılar bir gidiyorsun fotoğraf falan çekiyorlar sonra arıyorlar 1 yada 2 kez çağırıyorlar sonrada hiç çağırmıyorlar ve işin içindeyken arkadaşların oluyor en kısa zamanda edinip sorarsan senin için iyi olur neyse ilk 2 kez gidişinde para falan ödemiyorlarmış sallıyorlarmış mazeretleri de denemeymiş yani buda bir dolandırıcılık. o soğuklarda gece geç saatlere kadar bekliyorsunuz çok zor iş ve hiçbir kazancıda yok tam bi .. yuvası olan yerlerde var. Aman diyim gitmeyin boşa zaman kaybı hele soğuklarda hiç çekilmez. Yani Figüranlık için gitmeyin. Adam gibi eğitim alında gidin derim. İnsanları sömürüyorlar o gelmezse bu gelir deyip takmıyorlar bile sizi sizde hevesli bir şekilde gidiyorsunuz ama tabi hevesiniz kursağınızda kalıyor. Çok eleştirdim biliyorum ama ben o soğuklarda dışarlarda beklettiler hasta oldum ve para falanda almadım geç saatlerde bitiyor (sabah 4-5 te) Sitem ediyorum. Gece çekimleri genel de ses çıkmasın diye çekimde o geç saatlerde insanların olmadığı yerlerde çekim yapılıyor. Çünkü ciddi bir şekilde ses çıkıyormuş. Sonuç olarak ajanslar size hiç değer vermiyor biri gider diğeri gelir psikolojisi içindeler çalıştırdıkları insanlarsa 17 18 yaşındalar He bide bir ajans sizden para talep ediyorsa o düpedüz dolandırıcıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_1993

Arkadaşlar ajanslar tamamen dolandırıcılar bir gidiyorsun fotoğraf falan çekiyorlar sonra arıyorlar 1 yada 2 kez çağırıyorlar sonrada hiç çağırmıyorlar ve işin içindeyken arkadaşların oluyor en kısa zamanda edinip sorarsan senin için iyi olur neyse ilk 2 kez gidişinde para falan ödemiyorlarmış sallıyorlarmış mazeretleri de denemeymiş yani buda bir dolandırıcılık. o soğuklarda gece geç saatlere kadar bekliyorsunuz çok zor iş ve hiçbir kazancıda yok tam bi .. yuvası olan yerlerde var. Aman diyim gitmeyin boşa zaman kaybı hele soğuklarda hiç çekilmez. Yani Figüranlık için gitmeyin. Adam gibi eğitim alında gidin derim. İnsanları sömürüyorlar o gelmezse bu gelir deyip takmıyorlar bile sizi sizde hevesli bir şekilde gidiyorsunuz ama tabi hevesiniz kursağınızda kalıyor. Çok eleştirdim biliyorum ama ben o soğuklarda dışarlarda beklettiler hasta oldum ve para falanda almadım geç saatlerde bitiyor (sabah 4-5 te) Sitem ediyorum. Gece çekimleri genel de ses çıkmasın diye çekimde o geç saatlerde insanların olmadığı yerlerde çekim yapılıyor. Çünkü ciddi bir şekilde ses çıkıyormuş. Sonuç olarak ajanslar size hiç değer vermiyor biri gider diğeri gelir psikolojisi içindeler çalıştırdıkları insanlarsa 17 18 yaşındalar He bide bir ajans sizden para talep ediyorsa o düpedüz dolandırıcıdır.

bunu söylemek için mi üye oldun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.