Şimdi Ara

Ajans'a Başvurdum, Kabul Edildim Gideyimmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta önce istanbulda ki bir Ajans'a başvuruda bulundum internet sitesinden mankenlikle alakalı. Basvurduktan 3-4 gün sonra telefonuma sms yolu ile geri dönüş yaptılar başvurunuz olumlu değerlendirilmiştir. Telefon numaralarını bırakmışlar arayıp. randevu alın görüşelim diye. Sizce gitmelimiyim ne dersiniz ?
    Gittiğime değermi ??

Ajans Kabul Mesajı Aldıktan Sonra Yapılacaklar

Bir ajansa başvurduktan sonra kabul mesajı almak sevindirici bir haberdir. Ancak bu aşamadan sonra yapman gereken bazı önemli adımlar vardır:

Sözleşmeyi Dikkatlice İncele

Kabul mesajı aldıktan sonra, ajansla imzalaman gereken bir sözleşme alacaksın. Bu sözleşmeyi dikkatlice incele. Hakların, sorumlulukların ve tazminat koşullarının neler olduğunu anlaman gerekir. Herhangi bir belirsizliğin varsa, bir avukata danışmaktan çekinme.

Sorumluluklarını Anla

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra, ajansın bir çalışanı haline gelirsin. Bu, belirli sorumluluklarla birlikte gelir. Beklentileri, performans hedeflerini ve şirket politikalarını anlaman önemlidir.

Şirket Kültürünü Araştır

Şirketin kültürünü anlamak, uyumlu olup olmadığını belirlemen için çok önemlidir. İşyeri ortamı, çalışma saatleri ve uzaktan çalışma seçenekleri hakkında sorular sor.

Diğer Avantajları Keşfet

Sözleşmede belirtilen ücret ve yan hakların dışında, şirketin sunduğu ek avantajları öğren. Bunlar arasında sağlık sigortası, ücretli izin, eğitim fırsatları ve esnek çalışma düzenlemeleri yer alabilir.

Üstlerini Tanı

Yöneticinle ve takım arkadaşlarınla tanışarak iletişim kur. Beklentilerini öğren ve onların rehberliğinden yararlan.

Kendini Geliştirmeye Hazır Ol

Bir ajans ortamında çalışmak, sürekli öğrenme ve gelişme fırsatları sağlar. Yeni beceriler edinmeye, sektör trendlerini takip etmeye ve kariyerinde ilerlemeye hazırlıklı ol.

Karar Vermeden Önce Tart

Tüm bu faktörleri dikkatlice tarttıktan sonra, işi kabul edip etmeyeceğine karar vermelisin. Sana sunulan fırsat, kariyer hedeflerinle ve yaşam tarzınla uyumlu olmalıdır. Aceleye getirmeden, bilgili bir karar ver.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Her seferinde diyorum oyunculuk eğitimin veya torpilin yok ise figüranlıktan başka bir şey bekleme orada.

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Her seferinde diyorum oyunculuk eğitimin veya torpilin yok ise figüranlıktan başka bir şey bekleme orada.

Manken diyorum ?? Oyunculuk değil

Sen gidip başvuru yapmışsın, adamlar da onay vermiş ne güzel.
    Peki adamlar onay verince neden gitmiyorsun ?
    Madem kabul edildikten sonra bile gitmeyeceksin, o zaman neden başvuru yapıyorsun

Ya şimdi git, ya da hiç başvuru yapma sağa sola...

Orijinalden alıntı: Zig Zag

O değil de ben şunu anlamıyorum.

Madem kabul edildikten sonra bile gitmeyeceksin, o zaman neden başvuru yapıyorsun

Gitmeye değermi diye soruyorum zaten gitmeye ben de giderimde boşuna gitmiş olmuyum diye...
    Gitmiycem demedim.
    How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • Ben istanbulda bi ajansa gitmiştim bakırköydeydi. Orda neyse kadın dedi imza atıcaksınız 50 tl vericeksiniz fotoğraflarınızı cekip diğer ajanslara yollıyacaz felan. Bizde düşünücez dedik. Tam ordan cıkarken kapıyı kapatıyodum ben birisi tuttu sonra öfkeyle dışarı cıktı. Bagırıyodu allah belnızı versin diye. Sonra bana baktı dedi sen kayıt mı olucaksın felan bende evet dedim. Bana demesin mi buralarda hep adamları kandırıyolar size imza attırıp eşşek gibi süründürüyolar dedi. Yani dikkatli ol imza felan atma yoksa fena gömerler

Orijinalden alıntı: ali42726

Ben istanbulda bi ajansa gitmiştim bakırköydeydi. Orda neyse kadın dedi imza atıcaksınız 50 tl vericeksiniz fotoğraflarınızı cekip diğer ajanslara yollıyacaz felan. Bizde düşünücez dedik. Tam ordan cıkarken kapıyı kapatıyodum ben birisi tuttu sonra öfkeyle dışarı cıktı. Bagırıyodu allah belnızı versin diye. Sonra bana baktı dedi sen kayıt mı olucaksın felan bende evet dedim. Bana demesin mi buralarda hep adamları kandırıyolar size imza attırıp eşşek gibi süründürüyolar dedi. Yani dikkatli ol imza felan atma yoksa fena gömerler

evet işte duymak istediğim cevap buydu teşekkür ederim oradaki gelişecek olayları bilmediğim için yanlış bir şey yapmayayım diye buraya soruyum dedim. eğer benden de ücret v.s isterler ise ilk reklamdan sizin ücreti kesin diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 25 Mayıs 2013; 11:19:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

O değil de ben şunu anlamıyorum.

ruya icinde ruya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye Türklerindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

Ben istanbulda bi ajansa gitmiştim bakırköydeydi. Orda neyse kadın dedi imza atıcaksınız 50 tl vericeksiniz fotoğraflarınızı cekip diğer ajanslara yollıyacaz felan. Bizde düşünücez dedik. Tam ordan cıkarken kapıyı kapatıyodum ben birisi tuttu sonra öfkeyle dışarı cıktı. Bagırıyodu allah belnızı versin diye. Sonra bana baktı dedi sen kayıt mı olucaksın felan bende evet dedim. Bana demesin mi buralarda hep adamları kandırıyolar size imza attırıp eşşek gibi süründürüyolar dedi. Yani dikkatli ol imza felan atma yoksa fena gömerler

evet işte duymak istediğim cevap buydu teşekkür ederim oradaki gelişecek olayları bilmediğim için yanlış bir şey yapmayayım diye buraya soruyum dedim. eğer benden de ücret v.s isterler ise ilk reklamdan sizin ücreti kesin diyeceğim.

Sen bı ajansa ımza attıgın zaman yaklasık 3 yıl olur genellıkle baska bır ajansa basvuru yapamıyorsun. Sozlesmeyı ıyı oku yoksa para alma hakları var senden baska ajansa basvurdugun zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

Sen bı ajansa ımza attıgın zaman yaklasık 3 yıl olur genellıkle baska bır ajansa basvuru yapamıyorsun. Sozlesmeyı ıyı oku yoksa para alma hakları var senden baska ajansa basvurdugun zaman

haklısın kardesım sakata gelmemek gerek. Zaten sözleşmeleri okumadan asla ve asla imza v.s atmam ya da onay vermem. başka bir tane daha ajans vardı onada bakmıştım eğer kabul edilirsen tüm hakların bu Ajans'a aittir başka bir ajansa kesinlikle kayıt olamazsın felan yazıyodu ondan uzak durmuştum.

• Mukayyet ol
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.