Şimdi Ara

Airties WUS 300 Bağlantı Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar airties wus300 adapter aldım 2 gün oldu.. ttnetin hediye olarak verdiği kablosuz modemim war o da airties.. sinyal gücünün iyi olduğu durumlarda ve bağlantının olduğu gözüktüğü durumlarda bile bağlantı arada gidiyo 1 dk içinde yeniden bağlanıyo.. Bu durumun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim inanın mağdur durumdayım.. :(

• yok mu bi cevap :S :(
  • aynısından bende 2 tane var ve bugun aldığıma pişman oldum vbista 64 bit desteği yokmuş bunların. bi hevesle kurudğum vista ultimate 64 biti bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım. airtiesi aradım çıkarmayı düşünmüyorus dediler :S

driveri kaldır tekrar kur. başka usb portunda dene. modeminin kabloalrını kontrol et belki bi temassızlık vardır. modem kurulumunu tekrar yap. bir sürü şey olabilir ama sinyal gücüne bak belki sinyal düşüyordur. en son airties yardımı ara. kolay gelsin.
  • Kablosuz modem ve bağlantı sorunu (WUS300)
    http://forum.donanimhaber.com/m_26030721/tm.htm

Aynı sorun, sanırım.
  • Aynı sorun bende de vardı sorunumu çözdüm.ama çözmek hiç kolay olmadı nette formlar aradım driver lar derken genelde telsiz tel etkilemesinden bahsediliyordu hep.tamamen deneme yanılma yöntemiyle buldum sorunu;telsiz telefonun yakınında veya uzağın da olması farketmiyor.2.4 ghz olduğu için mutlaka etkileşim oluyor.tek yapmanız gereken telefonun herzaman yuvasında olmasını sağlamanız.eğer telefon yuvasında değilse telefonla yuva devamlı sinyal gönderiyor bu da kablosuz modemle bağlantınızda kopmalara sebep oluyor.benim sorunum bu yöntemle ortadan kalktı inşallah sizde de işe yarar;)
  • aynı sorun bende de vardı artık kullanmıyorum sorun çözüldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: malialp

aynı sorun bende de vardı artık kullanmıyorum sorun çözüldü

etkileyici çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: malialp

aynı sorun bende de vardı artık kullanmıyorum sorun çözüldü

• sorun bendede vardı sürücüyü nettn indirip yüklemiştim sonra kutudaki cd ile yükledim düzeldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.