Şimdi Ara

Airties RT-204 V3 Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce Airties RT-204 V3 model modem satın aldım. Ürünü kullanırken bir anda internet gidiyor üstelik modemin üzerindeki ışıklar bağlantı yok iken normal şekilde yanmaya devam ediyor. Bağlantı gittikten sonra kendi kendine tekrar bağlansa belki bu sorun bir nebze olsun görmezden gelinebilir ancak ben power tuşundan aç-kapa yapmadan tekrar bağlantı gelmiyor. Günde bu problemle 4-5 kez karşılaştığım için devamlı modemin yanına gidip gelmekten bıktım. Genellikle 2 bilgisayar bağlanıyoruz ve birinde torrent açık oluyor.

Belki sorun çözülür diye modemi son yazılım güncellemesini internetten indirip güncelledim(aslında hangi sürümün yüklü olduğu yazmıyordu, belki de aynı sürümü tekrar yüklemişimdir). Ancak problem çözülmedi. Garantiyle göndersem bir sorun yok deyip bana geri gönderecekler çok iyi biliyorum. Acaba ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevall55 -- 4 Nisan 2012; 0:29:53 >

• Cihazin web sayfasindan internet in altindan dns kısmına elle dns yazmayi (opendns veya google) dene veya bilgisayarina sorun cozulebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.