Şimdi Ara

Airties Rt-104 Web Arayüzü Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar airties rt-104 model modemim var.Modemin web arayüz sayfasına girdim ve ayarları resimde olduğu şekilde değiştirdim ve kaydete basıp çıktım daha sonra modem reset attı ve açıldı.şuan modemi açtığımda sadece power ve ethernet ışıkları yanıyor ama adsl ve internet ışıkları yanmıyor,sanırım değiştirdiğim ayarlardan kaynaklanan bir sorun.fakat bu ayarları tekrar eski haline getirebilmem için modemin web arayüzü sayfasına girmem gerekiyor ama 192.168.2.1 yazıp girmeyi deniyorum fakat girmiyor web sayfası görüntülenemiyor diyor.modemin ayar sayafasına nasıl girip ayarları tekrar eski haline getirebilirim..yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler.

Airties Rt-104 Web Arayüzü Açılmıyor

• Modeme reset atmayı denedinmi? Modemin arkasında küçük bi tuş olur.

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Modeme reset atmayı denedinmi? Modemin arkasında küçük bi tuş olur.

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Evet reset attım ama yine aynı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Ocak 2011; 18:06:51 >

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

O halde senin yapabileceğin pek bişey yok sanırım. Usb den bağlanmayı denedinmi?

hayır usbden denemedim kablo yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fook -- 26 Nisan 2012; 0:43:37 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.