Herkese selamlar öncelikle.Şöyle bir porblemim var... elimde AirTies Rt-102(Telekomun verdiği) modemden var.Fakat benim buna bir kod ile reset atmam gerekiyor diğer.Apache ve geek modemlerde çok kolay bu komutu çıkarmıştım ama bunda bir türlü beceremedim.Daha doğrusu bulduğum kod yeniden başlatıyor ama bağlantı kesilmiyor ve bir işe yaramıyor.bağlantıyı kesecek kodu bulabilecek var mı?
sistemi yeniden başlatıyor diyor ama ne bağlantı kesiliyor ne başka birşey sadece görsel olarak bana gösteriyor.
Kod dediğim yanlış anlaşılmasın Url sini bulmam gerek yukarıdaki gibi.Modem konsolundan rahatlıkla yeniden başlatabiliyorum.
Lütfen bir yardım edin çok önemli.Herkese şimdidien teşekkürler iyi günler...
Root şifresinin almadan modemler böyle bir işi yapabiliyorsa yazılımını yazan arkadaşaların alnından öpmek lazım Şifre bilinmesede uzaktan yönetebilecek modem yazılımı üretmişler demektir.
Uzaktan değil yapılması gereken.Uzaktan yönetim desteği modem üzerinde zaten bulunmakta.Diğer modemlerimde bunu deflarcca yaptım.fakat bunun ki biraz farklı.ben yerel ip üzerinden bunu yapıyorum.Verdiğim url yi airties 102 kullanıcıları yaprlarsa sistemin yeniden başlatıyor yazısını göreceklerdir.
İyide arkadaşım,böyle önemli bir komutu root şifresini almadan yaparmı sence ? Yapıyorsa sistemde açık var demektir.Düşünsene ağ üstündeki biri bu şekilde herkesin nete girmesine mani oluyor Parametre olarak şifreyi kabul edip modemi yeniden başlatan bir komut varsa şayet bu soruna en iyi cevabı airtiesin destek hattı verecektir. Modemin yazılımını ben yazsam şahsen böyle birşey koymazdım
hocam galiba ben derdimi anlatmadım.Modem konsolunda modemi yeniden başlatmaya yarayan bir tuş var bunu hepmmiz biliyoruz.Ben bu tuşa basınca giden komutları arıyorum.Apache ve geek modemimde bunu yaptım.Bunu yaparken modem konsoluna login olunmuş olacak.Benim belirlediğim zamanlara bu komutları kullanarak modemin yeniden başlatılmasını sağlayacağım.Root şifresine gerek olmayacak çünkü modem grişi hem şifresiz.Hemde login olunmuş konumda olacak.
Sayfanın kaynak koduna bak
baktım ama çıkartamadım.Java bilen biri lazım galiba bana.
bir yardım... neredeyse herkeste bu modemden var yakında hepimize lazım olacak.araştırırsanız çok sevinirim.
arkadaş neden sorununu airties destek hattından yarım alarak cözmüyorsun.Sitesinden de yardım alabilirsin..bende rt210 a var hiç böle bir sorun yaşamadım ve hiç kablolu bağlanmıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: desperado_75
arkadaş neden sorununu airties destek hattından yarım alarak cözmüyorsun.Sitesinden de yardım alabilirsin..bende rt210 a var hiç böle bir sorun yaşamadım ve hiç kablolu bağlanmıyorum...
oraya sordum bakalım hiç cevap yok hala bekliyorum.
nick name e bak topiğe bak abi sen bilmezsen kim bilcek bu modemi be
neyse telekomdan yardım al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme