Şimdi Ara

Airties Air 5440 Modem ve PS3 Network bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Airties Air 5440 marka model Modem aldım.
    PC ve Laptopdan sorunsuz nete girebiliyorum fakat PS3 de sorun yaşıyorum.
    PS3 web browser açılıyor internete giriyor fakat Playstation network e bağlanamıyor gösteriyor mail ve şifreyi doğru giriyorum eminim.
    Playstation Store e girerken network'e bağlanıyor giriş yapıyor fakat oyunda update almıyor almaya başlıyor %1 de %3 e felan kalıp hata veriyor bağlanamıyor diye.
    İnternet seçeneklerinden kuruluma giriyorum tüm bilgileri doğru giriyorum test de İnternet başarılı görünüyor DSL başarılı görünüyor ama playstation Network bağlanamadı diyor bazen onuda başarılı gösteriyor ama UPnP herzaman Not avaible oluyo Type 2 Download ve Upload başarısız.
    Deli olmamak içten değil nerde hata yapıyorum bilmiyorum önceki ttnetin verdiği dandik huawai marka modemle sorun yaşamıyordum modem sorunlu olmasına rağmen.
    Bide bu Airties Air 5440 da AirTouch diye bir tuş var onun işlevi nedir onuda pek bilmiyorum.
    UPnP modemin gelişmiş seçeneklerinde etkin. Port Yönlendirme açık.
    Nerde hata anlayamadım. Nettede baya araştırdım ama sonuç 0 yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

• Nedenini bilmiyorum ama tp-link td-w8101g modemle benim modemi değiştirdim,Fifa 2011 de online oyuncu bulamazken şimdi anında buluyor.Airties müşterihizmetleride çözüm üretemedi.İşin ilginci aynı modemle 3-4 ay online oynadım daha sonra oynayamadım.Ayrıca kafa karışıklığı yapan başka şeyde Fifa 2010 nu hala online oynabiliyorken 2011 i oynamıyor.Yani kısaca çözüm olarak başka bir modem alarak bu ızdıraptan kurtulman.
  • aynı sorun bende de vardı airties ın eski bi modelini kullanırken bayağı araştırmıştım zamanında ama pek bişey bulamadım hatırladığım kadarıyla portlarla ilgili bi sorundu bende yeni modem aldım rt-211 modelini sonra düzeldi sanırım önceki modemin iki portu falan vardı ondandı sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.