Şimdi Ara

Airties 5760 değiştireceğim, öneriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım modem çok kaliteli biliyorum farkındayım. Fakat ben güncelleme alan, son teknoloji bir modem kullanmak istiyorum diyebiliriz. ASUS, keenetic vs. önereceğiniz modem var mı? Ayrıca modemde AC teknolojisi ve gigabit port şart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel istiyorsanız son iki şart. Güncelleme hep alsın istiyorsanız, lansmandan iti baren 10 yıl güncelleme veren tek marka AVM yani Fritz!Box. Ikinci el bulup alacaksınız ve kafanız rahat olacak. Telefon sistemi ( dect, voip gateway, fax, akıllı ev cihazları kontrolörü) içerdiğinden biraz pahalı ama son kuruşuna kadar hak eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Ben uzun süredir araştırmalar yapıyorum hangi ürünü alacağım konusunda ve bahsetmiş olduğunuz Keenetic markasının düzenli olarak güncelleme aldığını sürekli yeni gelişmeleri ürünlerine entegre ettiklerini ve ürün üretimden kalksa bile 4 sene gibi bir güncelleme garantisi veriyorlar diye okumuştum bir yerde. Asus uzun yıllardır oturmuş bir marka ama hiç ürününü kullanmadım. AC olması her zaman için bir avantaj olacaktır. Gigabit konusunda pek emin değilim 100 Mbit de fena bir hız değil. Sürekli hızlı bir aktarım yapma ihtiyacınız var ise Gbit şart diyorum. Henüz karar verebilmiş değilim ben de. Konuyu takip edeceğim.
    Dostum bu ürünü sipariş verdim gece, 5 dakika sonra AC olmadığını farkettim. Girip iptal edecektim ki faturalama yapılmış iptalde edemedim. Umarım pişman olmam ya. Şuan kullandığım modemde AC var. Bakalım nasıl olacak ..

Keenetic Omni DSL N300 Whole Home Wi-Fi Kablosuz VDSL2/ADSL2+ Modem Router

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 22 Nisan 2020; 13:7:15 >
  • Normanlde 35 ya da 50 Mbit bir internet bağlantınız varsa tek cihaz bağlantısında AC ye gerek yok. AC şöyle işe yarıyor: Birden fazla cihaz bağlandığında veri sırayla aktarıldığından beklemeler çok oluyor. Yüksek hızlı AC bağlantıda bu bekleme mimimuma iniyor. Bir de 4x4 MU-MIMO var. Eğer MU-MIMO özellikli modeminiz ya da Routeriniz varsa bu kez 4 farklı cihaza aynı anda ileyim yapabiliyor. Fiyat çok daha yukarılarda tabii.

Ben Fritzboz 7530 ve 1750E repeater kullanıyorum. MU-MIMO değil ama çok memnunum.
    Koca koca antenlere de aldanmayın. Pazarlama taktiğinden başka birşey değil. Resimdeki cihaz ile Asus AC68U arasında hiç çekim gücü farkı yok.

Airties 5760 değiştireceğim, öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 22 Nisan 2020; 18:16:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.