|
3 yıla yakındır superonline altyapısıyla vodafone net kullanıyorum, 100 mbiti kablolu bağlantıyla stabil bir şekilde yılladır alıyorum ve hiç bir şikayetim yok ancak iş kablosuz bağlantıya gelince tamamen farklı. Sürekli kopma yaşıyorum ama sürekli. Xbox kopuyor oyundan atıyor, telefon kopuyor, tvbox kopuyor, internet bir var bir yok resmen. Arayıp bağırıp çağırdıkça önce güncelleme yaptık diyorlar tekrar arayıp e yine aynı durum diyince de gelip yeni modem takıyorlar ama sürekli Huawei G255 getirip duruyorlar, başka modem yok mu diye sorunca da yok diyorlar. Modemin olduğu oda dışında da tek çizgi bazen çekiyor bazen o da yok, evi repeater döşedim prizlerin yarısını repeaterlar işgal ediyor onda da işte kopa kopa olduğu kadar. Şimdi benim sorum; kullanıcı adım ve şifrem mevcut parasını verip buna uyumlu adam akıllı bir modem var mıdır alabileceğim? Bir de duvardan çıkan ince bir kablo bi zımbırtıya giriyor oradan modeme geliyor bir anlamı var mı bilmiyorum ama öneriniz olursa onu da dikkate alırsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler