ilk cihazın bir sebepten dolayı fabrika ayarlarına resetlenme sorunu var bu cihazın. sadece ilk cihaz etkileniyor. bu cihaz ayarını kaybettiğinde, uydu cihazlar eski ayarda kaldığı için devre dışı kalıyor. ilk cihaz ise haliyle fabrika ayarlarında çalışmaya baişlıyor. bu sebeple cihazı fabrika ayarlarında kullanmayı öneriyorum. cihaz resetlense bile kullanıcı adı ve şifresi ilk başta değiştirilmiş olsa dahi aynı kalıyor. wifi isim ve şifresi ise fabrika ayarlarına döndüğü için bu da değişmiyor ve uydularla birlikte sistem güzel çalışıyor. resetlenme sorunu olmayacak ve bu sorunu yaşamayacağını bilsem, al derim. önerimi uygulayacaksan eğer yine al derim. fiyatı da makul ise yine almaya değer derim. farklı bir wifi ismi ve şifre ile kullanayım diyeceksen eğer, böyle bir risk var. güncelleme aldı mı yeni bunu da bilmiyorum. ben kullanmıyorum. ne diyeyim, fiyatı makul ise al, iş yapar. fiyatı yüksek ise alma. |
Airties 4960R Wifi 6 Mesh Router (3. sayfa)
-
-
2 li 900-1000 tl.Vdsl de kullanacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen bir sürü cihaz alıyorsun. bunu kullanmak için mi yoksa test için mi alıyorsun? kullanmak için lıyorsan o fiyata mesh için havada karada kapılır. ama bir bakayım, neyin nesi diyorsan hiç vakit harcama.
-
Test için alıyorum.Hevesim geçince satıyorum.Almadan merak geçmiyor.Bir şekilde satılır elimde patlamaz değilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 23:44:16 >
cihazları satan kişi bu cihazın app'sini kullandı ise eğer, ona cihazları app'den yani kendi mail adresi veya accountu ile giriş yaptığı app'deki listeden kaldırmasını, yani cihazları sildiğine emin ol derim. yoksa sorun yaşarsın. (bu cihazlar kayıtlı uyarısı alırsın.)
-
Cihazları sıfırlayınca otomatik olarak silinmesi geremiyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 23:50:48 > -
vpn ile cihazları, bu ürünü dağıtan yabancı bir iss'in app'si ile kullanmaya çalıştım güncelleme için "bu cihazlar zaten kayıtlı uyarısı" aldım. app'yi kullanmak için kayıt gerekiyor. kayıt yapınca cihazları da ekleyince, haliyle cihazlar kayıtı yapanın üzerinde görünüyor. satan kişinin programı kaldırması yetmeyecek. programını silmeden evvel, internete bağlı iken bu cihazları listeden tek tek silmesi gerekir. sonra programı silsin.
-
Arkadaş başka birisinden aldı ise bu dediğinizi yapamazsa almayayımmı?Beni uğraştıracak gibi hiç mi bulaşmamayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 23:55:16 > -
app'yi kullamadan kullanabilirsin yine. ben zaten cihazlar sıfır olsa bile app kullanmadan ve fabrika ayarlarında cihazın kullanılmasını önerdim. kişisel ayarlar yine yaparsın ama sorun yaşarsan bu da ne diye şaşırmayasın diye öneride bulundum. incelenecek bir şeyi yok. 4'lü kullanan var ve dediğim gibi çalışıyor. merak ve inceleme için 1000₺ para değil. satarsın yine. yani ayar için app zorunluluğu yok. wps tuşları işi kolaylaştırıyor. app ile deneyim dediğinde uğraştırabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Eylül 2024; 0:1:22 > -
G.Fast olabilir mi? Ama o da DSL
Sizdeki cihazın firmware i kaç şu an?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gfast mi nedir, hiç bir fikrim yok. ama sanki bina içindeki kutudan daireye fiber kablo gider gibi görünüyor. binadaki kutudan dışarıya ise kesinlikle bakır kablo gidiyor. yatay sıralı, siyah renkli ve yanlış görmedi isem, 4 telli sert bir kablo. birazdan fotoğraflama şansım olacak. cihazın firmware'i derken 4960'ı soruyorsan eğer şu an kullanmıyorum ama onu öğrenme şansım var, bakalım..
-
cihazın üzerindeki firmware: 4.168.4.6.3771
turknet kutusu da aşağıdaki gibi.
eski modelde bridge modu sadece seçmek yeterli oluyordu. bu 4960'da bridge hizmetleri var, kullanıcı dostu değil. yönlendirici ve router modunda da kendi ip'sini 192.168.111.1'1 kullanıyor. bu cihazın orjinal yazılımını görmek isterdim. bu cihazın otomatik bridge modu olsaymış güzel oldurdu. bu haliyle çift nat durumu söz konusu. dhcp ve nat, firewall vs off modunda çalışsaydı, güzel olurdu.
düzeltme: bu mod var ama geçmiyordu. nasıl olduysa geçmiş durumda. cihaz bridge modda çalışıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 17 Eylül 2024; 1:53:37 >
-
Fiber Optik Drop Kablo Havai diye aratınca fiber kablo olduğunu ama o kalınlığın %99 unu lastik ve çeliğin kapladığını, askı telli olduğunu görüyoruz
Router versiyonu 4.134 den 4.168 e gelmiş. Turknet eğer kendi fiberinden hizmet alıyorsanız güncelliyor demek ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 16 Eylül 2024; 11:48:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ben de kontrol ettim bu akşam güncelleme var mı diye. bizdeki, turknet'den güncelleme yapmıyor mu nedir? internet hattı hipernet ve turktelekom.
4.168.4.6.3771'den
4.168.4.8.3905'e son güncel durum şu an.
sendeki model nedir? bizdeki XR. gerçi iki tane de R modeli var ama onlara bakmadım, durumları nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 17 Eylül 2024; 1:44:8 > -
bu resmini verdiğim kablo fiber optik ise, yani yakın bölgede olan yerlere bu kabloyu misal: dükkanlara ait otomatik kepenklerin üzerinden, diğer sanırım adsl ve hipernet kablosunun geçtiği yerlerden, velhasıl çıplak bir şekilde çektiklerini gördüm. bu kablo soğuğa karşı hiç mi tepki vermeyecek? birisi kabloyu kazara asılsa, koparır. kasıtlı da koparabilir. yapılan işi ben bilemiyorum, memnun olan olacaktır 1000 mbps geldiğine ama iss için riskli bir iş oldu. ayrıca bu yerel iptv'lerin sadece kendi iss'sinde çalışıyor olması, geçiş yapmak isteyenler için bir engel ama yapılan işin maliyeti, demek ki turknet'i pek hırpalamıyor. reklam ve teklif verme faaliyetleri başlar yakında. nasıl olsa kimlik bilgilerimiz..
-
Drop Kablo Dış Ortam
Drop Kablo Dış Ortam , genellik ile fiber optik drop kablo olarak dış ortamlarda çelik askı telli olarak kullanılmaktadır, Dış kılıfı lszh olarak 1 ile 4 core olarak değişiklik göstermektedir. Gpon, Fttx ve Ftth sistemlerde bir binadan diğer bir binaya çelik askı sayesinde kolayca montaj imkanı sunmaktadır. Fibline Drop kabolar zorlu hava koşullarına uygun olarak üretilmektedir. Single Mode fiber optik drop kablo single mode G657 A2 standardında olup yüksek performans sağlamaktadır. Drop kablolar üretim aşamasından sonra bir çok testlerden geçmektedir.
Benim değil ama 4960R ve 4960
Benim cihaz geldi.Arkadaş kendi mailinden kaldırmış.Webden de mobildende sorunsuz bağlandım.1.cihazı köprü modendaki vdsl modeme bağladım. 2.ci cihazı öndeki düğmelerle eşleştirdim.Yazılım 4.168.4.6.3771 gözüküyor.Güncelle deyince
Donanım yazılımının 4.168.4.8.3905 yeni sürümü mevcut. Cihazınızı yeni sürüme yükseltmek istiyor musunuz?Güncelle dedim.4.168.4.8.3905 e güncelledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Eylül 2024; 23:57:39 >
-
Deco mesh ve Huawei AX3 Dual Core 3000 Mbps Wifi 6 4 Port mesh cihazıda aldım. Mesh kurulumu çok kolay,her 2 cihazda aynı modu ayyarlıyorsunuz hangisinin 2.ci olduğu farketmiyor.
Airties 4960 da hangisi 1.cihaz 1.cihazı kurduktan sonra 2.cihaz mes olarak nasıl ekleniyor.Mobilden tekrar deniyeceğim.
1.cihaz
Vdsl modem köprü modunda olduğu için buraya kendi ıss bilgilerimi girmiştim.Tekrar eski türknet ıss bilgileline döndü.Ama internet var.
1.cihazı köprü modundaki vdsl modeme bağladım.Wifi çekimi güzel.Köşe odalarda bile wifi çekimi ve hız testi gayet iyi.Sorun 2.cihazı tuşlara basarak eşleştirince acces point olarak gözüküyor.Diğer odaya kablosuz koyduğumda köşe odada test yaptığımda hız çok düşük çıkıyor.Mesh yapamadım sanırım.2 cihaz arasında modeme bağlamada ve mesh yapmada fark varmı?
2,4 ve 5 ghz birleşik extra ayar yapmak gerekiyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Eylül 2024; 10:27:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X