Şimdi Ara

Airsoft tabanca seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde evde belki biraz bahçede atış yapmak için Airsoft tabanca bakıyorum co2 ile çalışan ve blowback li, green gasla çalışanların performansı düşük geldi beğenmedim pek o yüzden co2 ama beğendiğim doğru düzgün modellerin hepsi 700-800 tl, daha ucuza varmıdır yoksa havalı tabancalara bakıcam ama airsoftu delici gücü daha az olduğu için almak istiyordum, havalı tabanca ev içinde uygun olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Airsoftta ev icin uygun degil hatta boncuklu tabanca bile degil. Kisa mesafede gez goz yapip attigin icin mermi carpip dogrultusunu degistirmeden tekrar gozune gelebilir. Duvarada zarari oluyor bayagi.



    Aradigin model nasil bir sey bilmiyorumda we nin glocklari 550 civari satiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten keyifli ve düzgününü arıyorsan o para çıkacak cepten. Hem de blow back diye takıntı yapma hiç. Gerçekçi olsun keyifli olsun istiyorsan Umarex Colt SAA(Single Action Army) revolverlara bak. Elime aldığım en sorunsuz ve en düzgün havalı tabancalardan bir tanesi. Çok da beğenirim. Fiyat olarak 690 TL'ye satan yer de var; 'kazık atabildiğime atarım, beyni olan almasın' diye düşünerek 1000 TL'ye satan yer de var. Gerçekten keyifli ve atış testinde başarılı. Tamamen metalden üretilmiş, 3 rengi var. Tek sorunu kabza kapaklarının plastik olması. Ona da uygun olarak bir marangoza gidip istediğin ağaçtan istediğin renkte kabza kapağı yaptırıp asıl kabza kapağının içindeki parçaların yerlerini aynı şekilde oydurduktan sonra parçaları içine aktararak daha keyifli bir hale getirebilirsin. Hem gerçek olduğuna da kimseyi inandıramayacağından polis falan sıkıntı yapmaz.



    Ek olarak blow back dediğin olay havalı tabancalarda gereksiz bence. Boş yere silahı yoruyor ve eskitiyor. Horozun otomatik geri kurulması, blow back özelliği bulunmayan havalı tabancanın ağzına saçma mı diyeyim artık ne diyeyim; sürekli olarak ondan verilmesi gerekmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 450-500 tl arasında blowback li colt 1911 modeli Kwc firmasının co2 destekli çalışan tabancası var hem görüntü açısından iyi hemde performans açısından bahçe vb yerlerde atılabilir 2 çeşit tabanca var alırken dikkat etmen gerekenler şunlar; ilk seçenek blowbackli 4,5 bps saçma atanlar. Bu tabancalar etkili menzili daha düşük olanlar ve isabet oranı az olanlar çünkü saçma kapasitesi düşük olduğundan rüzgara yenilme söz konusu. Ama en keyifli olanı bunlar şarjörlü çünkü. İkinci seçenek ise; 6,5 pellet paraşüt mermi atanlar bunlarda da blowbackli seçenek çok bunlar etkili menzili daha fazla co2 destekli tabancalar isabet oranında daha çok verim alabileceğin bir tabanca. Blowback in tepme hissi keyifli ancak gaz basıncının belirli kısmı blowback e gittiği için namlu çıkış hızları düşüyor eğer illa tepmesine gerek yok menzil ve isabet diyorsun blowbackı köşeye atabilirsin. Bu 6,5 pellet paraşüt saçma atanların şarjörleri yok silahın atım yatağının gerisinde çektiğin zaman açılan yatağa 6-8 adet saçma girecek şekilde bir küçük şarjörü var 6 patlat benzeri o yüzden şarjör değişimi gerçek tabancadan biraz daha uzak. Tercih senin ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Glock 19 asg marka airsoft blowback satmayı düşünüyorum ekstra 1 şarjör 1500 bilye 1 tupte greengas var yanında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: queron

    Glock 19 asg marka airsoft blowback satmayı düşünüyorum ekstra 1 şarjör 1500 bilye 1 tupte greengas var yanında..

    Fiyat alabilir miyim pm veya burasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.