Şimdi Ara

Pompalı tüfek tavsiyesi ve Sarsılmaz Cobra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Uygun bir pompalı tüfek arıyordum. Bir arkadaşım sarsılmaz cobrayı önerdi. İkinci eli 300-400 lira civarında. Tam alacaktım birde size danışmak istedim. Yazın köye gidicem 1 haftalık tüfeğide dedemee hediye edeceğim. Sizinde 300-400 lira arası popampalı tüfek önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz. Yada Sarsılmaz cobra kullanan varsa yorumları alabilirim. Tüfek resimlerini aşşağıda gösteriyorum ;
     Pompalı tüfek tavsiyesi ve Sarsılmaz Cobra Pompalı tüfek tavsiyesi ve Sarsılmaz Cobra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sarsılmaz Cobra Pompalı Tüfek: Ayrıntılı İnceleme

Sarsılmaz Cobra Pompalı Tüfek: Sarsılmaz Cobra, güvenilirliği ve dayanıklılığı ile tanınan bir Türk silah üreticisi olan Sarsılmaz tarafından üretilen popüler bir pompalı tüfektir.

Özellikler: Sarsılmaz Cobra, 12 kalibre fişekleri ateşleyebilen, 5+1 kapasiteli modern bir pompalı tüfektir. Kayın ağacından yapılmış konforlu bir dipçik ve kavramaya sahiptir. Ateşleme mekanizması, hızlı ve güvenilir bir deneyim sunan çift etkili bir sistemdir.

Yorumlar: Sarsılmaz Cobra'nın kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, sağlamlığını, güvenilirliğini ve uygun fiyatını beğenmektedir. Dayanıklı konstrüksiyonu, ateşleme hızını ve çok yönlülüğünü övmektedirler.

En İyi Pompalı Tüfekler Arasındaki Yeri: Sarsılmaz Cobra, piyasadaki en iyi pompalı tüfekler arasında yer almaktadır. Hem tecrübeli hem de yeni tüfekçiler için uygun, çok yönlü ve güvenilir bir seçenek sunmaktadır.

Fiyat: Sarsılmaz Cobra'nın fiyatı, konfigürasyonuna ve satıcıya göre değişebilir. Ancak genellikle piyasadaki diğer benzer pompalı tüfeklere kıyasla rekabetçi bir fiyata sahiptir.

Sarsılmaz Pompalı Cobra ile İlgili Diğer Bilgiler:

• Sarsılmaz Cobra, avcılık, spor atıcılık ve ev savunması gibi çeşitli uygulamalar için uygundur.
    • Pompalı tüfek, 26 inç ve 28 inç olmak üzere iki farklı namlu uzunluğu seçeneğiyle sunulmaktadır.
    • Sarsılmaz Cobra, çok çeşitli aksesuarlarla ve ek bağlantı parçalarıyla uyumludur, bu da onu özel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmenize olanak tanır.

Sonuç: Sarsılmaz Cobra Pompalı Tüfek, güvenilirlik, dayanıklılık ve uygun fiyat arayan tüfekçiler için sağlam bir seçimdir. Piyasadaki en iyi pompalı tüfekler arasında yer alan Cobra, çeşitli uygulamalar için çok yönlü bir seçenek sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pompali tufek zaman kaybettirir pompali yerine İtalyan tufek sec hani counterda var hatirlarsin belki. Tufegi doldurduktan sonra tek kurmak icin pompayi cek sana zaman kazandirir. Catismalarda ustunluk saglar hem uzun ve buyuk kovanlar ve zaman tavsiyemdir. Normal bir pompali tufek 2 mermi atana kadar gelismis tufekler 4-5 mermi yollar kalibreside iyi.Ancak tek eksigi normal av tufekleri gibi dipcik kesilemez buyultulemez uzatilamaz. Anlayacagin gibi mantik secimi yaparsin ancak italyan tufek cok daha iyi bir sonuc verir ksrsindakinin ic orglansrini pstlatur yani benim sana tavsiyem boyle bir tufek bulmam

Sarsılmaz m206 pompalı tüfek aldım. Dedimki nasılsa alıcakken düzgün bir tüfek almak istedim. En azından bir sorun çıkarmaz pompalı tüfek.

• 1 ay geçmiş deneyimleriniz neler?
    Akasa Venom LX USB 3.0 600W 80+ Bronze Mid Tower
    Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 3200 Mhz(OC) AM4+
    Millenicom Prestij paket 100up 5down akn yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

1 ay geçmiş deneyimleriniz neler?

Hocam daha tüfekle mermi atamadım. Yazın deniyeceğim inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

>>https://youtu.be/V8axJsI2gOE
    Hatsan
    -vursa/stoger markalarına baksın kaliteli modelleri var hem daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 19 Ocak 2016; 1:10:23 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.