Bildirim
Havalı tüfek av cezası hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Siz yasak oldugunu bilin ve bu yasaga riayet edin yeter hocam. Yasalara uyacaksaniz cezasininda bir onemi yoktur zaten degil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Böyle bi duyum aldım acaba bu ceza insanları caydırıcak seviyede mi merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"Winter Is Coming" -
Cezanin sadece para cezasi olduguna dair duyum almistim. Ulkemizde cezalarin surekli ertelendigi veya uygulanmadigini da dusunursek bu yasalar kimseyi caydiramaz. Maalesef burasi Turkiye insanimiz hala bazi seylerin bilincinde degil. 'Cezasi neyse oder haftaya tekrar ava cikariz' mantiginda insanimiz.
Cezanin sadece para cezasi olduguna dair duyum almistim. Ulkemizde cezalarin surekli ertelendigi veya uygulanmadigini da dusunursek bu yasalar kimseyi caydiramaz. Maalesef burasi Turkiye insanimiz hala bazi seylerin bilincinde degil. 'Cezasi neyse oder haftaya tekrar ava cikariz' mantiginda insanimiz. Bu konudaki duyarliliginiz icin tesekkur ederim bu arada.
Not: mesaji tamamlamadan yanlislikla gondere basmisim ayni mesaj iki kere gitti kusura bakmayin mobilde oluyor boyle azizlikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afy61 -- 3 Ekim 2014; 0:52:11 >
İdari para cezası vardır avda kullanılmasıda yasaktır. Konunun içerisinde biri olarak söylüyorum ayrıca cezalarda hafif değildir orta seviye gelire sahip bir insan için oldukça ağırdır. _____________________________ -
miktarını bilmemekle birlikte para cezası + tüfeğe el konulması diye duymuştum
Biraz hort oldu ama bu cezaları nereden öğrenebiliyoruz? E devlette öyle bir seçenek göremedim. _____________________________ -
Yaptığın ava göre değişir .yırtıcı kuş vurursan atmaca şahin gibi mesela 8-10 bin lira keserler tüfeğii alırlar .mekana araçla gittiysem aracına el koyarlar devlet malı yaparlar ..cezalar çok yüksek ..orman mühendisi amca oğlu var av korumada millete ne cezalar yapıştırıyorlar duysan tüfeği satarsın ...zaen havalı silahla bütün avlar yasak haberin olsun ...ha ben çaktırmadan vururum dersen başka yakalanırsan pişman ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler