Şimdi Ara

Airsoft denilen silahlar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aletler tam olarak nasıl oluyor, tam otomatik mi, her M1 Grant gibi her atışta tekrar doldur boşalt mı yapıyoruz? Yoksa tam otomatik modelleri var mı?

• Bende bu airsoft hakkinda yardim istedim ama kimseden ses cikmadi
    Yanliz yari-tam otomatik oluyo genelde ...
    Kurmali olarakta var modele gore deqisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gereksiz birsey olarak goruyorumalt tarafı oyuncak silah nerede kullanabileceksinki onu....

• Hocam hobi merak vS. işte nabarsın
    benim zamanım yok ps3 aldım, ligotech g25 aldım bulayım uygun fiyatlı full metal yüksek fps de Airsoftta almak isterim dursun kenarda illaki bi gün lazım olur :)
  • eğer istanbul veya ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsan enderde olsa paintball gibi toplanıp belli yerlerde müsabakalar düzenleniyor bazı siteler sayesinde.

tam otomatik modelleri var eğer bir m16 alırsan bu silah tam otomatik, kar98k alırsan içine 5 tane koyar her atışında tekrar kurmak zorunda olursun.tamamiyle silahların birebir kopyası olacaklardır olabildiği kadar.

http://www.airsoftturk.com/forum/
    http://airsoft.com.tr/
    http://forum.turkairsoft.com/
    http://www.airsoftturkey.com

bu siteler airsoft hakkında bilgi edinebileceğin ve azda olsa düzenlenen müsabakaları yakalayabileceğin sitelerden bildiklerim.

• Arkadaşlar bu gittigidiyorda m4 serisi var 90 lira civarı birşey bunlar nasıldır çabuk bozulurmu ? İyi değillerse 100-150 liraya iyi bir tane bulabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ancdodo

Arkadaşlar bu gittigidiyorda m4 serisi var 90 lira civarı birşey bunlar nasıldır çabuk bozulurmu ? İyi değillerse 100-150 liraya iyi bir tane bulabilirmiyim ?

90 liraya aldığınız çöp olur.. uzak durun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airsoft tabanca seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm.. Şöyle ikinci el bi bulsam temiz fpssi yüksek 150-200 liralık birşey :)

• m82 falan var sahibinden.com da 179 tl nasıldır?
  • m80 m82 m85 bu tür modellerden uzak durun araştırma yaparsanız zaten ne tür birşeyler almanız gerektigi hakkında fikriniz oluşur.
  • Airsoft Savaş Simulasyonu Oyunu Diyebiliriz Tabi Ülkemizde Çok Yaygın Olmadığı İçin İstanbul,Ankara Gibi Şehirlerde Mapları Bulabilirsiniz. Airsoft Silahı Olarak Satılan 70-200 TL Arası Silahlardan Uzak Durun Asıl Airsoft Silahları 1.000 TL Gibi Fiyatlardan Satılıyor
  • Yurt dışından m416 airsoft tüfeğimi 600 tl gibi güzel bir fiyatla satım almıştım siz siz olun sakin Türkiye'den alış veriş yapmayın cebinizi yakmayın
  • Arkadaşlar bir sitede M4 buldum tam otomatik yazıyor 50 dolar Türk lirası olarak 90 liraya denk geliyor normalde İstanbul da tam otomatik olanlar 170 TL den aşağı yok bu kandırmamıdır yardım ederseniz sevinirim.
  • airsoft silahları gerçeklerine birebir yakın aynı ağırlıkta aynı ölçülerde yapılan silahlardır bb mermileri atar şarjörleri 30 mermi kapasiteli (bildiğim kadarıyla) oyuncakçılarda satılanlardakigibi tek atımlık değildir yarı otomatik ve tam otomatik seçimleri vardır ayrıca 100 tlye satın alınamaz 800tl üzeri satılır yurtdışından getirtmek sakat olabilir gümrüğe takılır gittigidiyor.comdaki silahlar oyuncak silahlardır airsoftla alakası yoktur
  • ilgimi çekmeye başladı
  • Bu işle uğraşan çoğu insan bilgi edinmeye çalıştığınızda size gel tanisalim diyorlar. Biraz tutucular yoksa yardımcı olmuyorlar. Yani hobi olarak vakit ayırıp gidip beraber oynamicaksaniz sadece hevesle sahip olmak isterseniz (benim gibi) ulasmasi çok güç.

• Alt tarafı oyuncak derken? Adam öldürmek, yaralamak vs. için satılmıyorlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.