Şimdi Ara

SigSauer P226 mı? Glock 18 Mİ? (airsoft)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler airsoftla az biraz uğraşıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Sizce hangisi daha gösterişli ve güzeldir? Bu arada gerçeğine birebir benziyen alcam metal.Çünkü arada sırada belime koyup geziyorum akşamları.

• glock
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev92

glock

+Yan yatmış sekiz.
  • Battlefield 3'ten hatırı var. G18
  • G18 al,bide 30 luk şarjör
  • P226
  • glock al bi de nerden alacağını söylersen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VANGUARD MK4 TRİPOD ALINIR MI?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

glock al bi de nerden alacağını söylersen sevinirim

Hocam normalde babam vasıtasıyla yurtdışındaki sitelerden alıyordum ama şuan maalesef türk sitelerden alcam 2.el olarak airsoftürk felan.GALİBA GLOCK ALCAM 300 tl bayılırmı beyler sizce glock'a full metal.Birebir.
  • glocklarda gizli horoz yokmuydu ?
    edit:
    gerçek glock'lar bile full metal değil diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 10 Temmuz 2012; 0:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

glocklarda gizli horoz yokmuydu ?
    edit:
    gerçek glock'lar bile full metal değil diye duymuştum

Evet hocam Glock'ların horozu içinde zaten horoz bildiğim kadarıyla her silahta olması gerekiyor.Mermiyi birşey ateşlicek sonuçta.Birde glocklar'ın öyle bir söylentisi var x-rayt'dan felan geçiyo plastik diye ama sert metal olmasa bile içinde demir var.

Beyler hiç airsoftla uğraşan yok mu?
  • @Destdestron
    bende onu diyorum yukardaki 2 resimdede horoz gözküyor,çünkü glock'ta gizli horoz var,resimlere baktım biri p229 diğeride p226 sanırım,yani glock değil sanırım
    kimileri geçiyor diyor kimileri geçmiyor,sonuçta elbette içinde metal var,değişik yani :)
    ben tercih olarak
    baretta-glock-1911 diye seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

@Destdestron
    bende onu diyorum yukardaki 2 resimdede horoz gözküyor,çünkü glock'ta gizli horoz var,resimlere baktım biri p229 diğeride p226 sanırım,yani glock değil sanırım
    kimileri geçiyor diyor kimileri geçmiyor,sonuçta elbette içinde metal var,değişik yani :)
    ben tercih olarak
    baretta-glock-1911 diye seçerdim

Biara 1911 vardı ama bir tanıdığıma verdim.BARETTA 92fs'nın da zaten evde gerçeği var.

Zaten bulunduğum yerde airsoft oynuyan kişi yok.Silahlara hobim var bu yüzden daha çok alıyorum.
  • glock resmini şimdimi ekledin bilmiyorum,bende şimdi çıktıda işte bu glock :)
    bu arada bulduğun glock gbb mi,link varsa pm göndersene bakayım bi özelliklerine
  • airsoft ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

airsoft ne oluyor

Hocam şöyle diyim kısaca.Bildiğin boncuklu silahın daha geliştirilmiş versiyonu.Gerçeğiyle birebir emniyeti, kurması,görünüşü,ağırlığı.Hatta çalışma mekanizması bile ve seri seri atıyor yani tek kurmayla.(Bazıları spring onlar hariç)
  • Ben de gerçek zannettim.Babam alıyor Glock GEN-4 (gerçek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Ben de gerçek zannettim.Babam alıyor Glock GEN-4 (gerçek)

Benim babamdada p220 ile 92fs var.Biz de bu oyuncaklarla takılıyoruz.İzin vermiyor kurcalamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Benim babamdada p220 ile 92fs var.Biz de bu oyuncaklarla takılıyoruz.İzin vermiyor kurcalamaya

Yok mu atış poligonu söyle gidin beraber.Biz silah gelince gidicez beraber.Hatta kendisi teklif etti benimki benim aklıma bile gelmemişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Yok mu atış poligonu söyle gidin beraber.Biz silah gelince gidicez beraber.Hatta kendisi teklif etti benimki benim aklıma bile gelmemişti.

Blunduğumuz yerde zaten isteyince atış yapabiliriz.arada sırada köyümüze gidip kalıyoruz.Orda atıyorum birkaç jarjör.Ama sorun kurcalamama izin vermemesi.Çünkü silahları söküp takmayı seviyorum böyle mermi doldurmayı felan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.