Şimdi Ara

Airpods alternatifleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
7.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Benim bunu tercih etmemin sebebi de anlatacak olursam şu şekilde ;

    Toplam 5 model üzerinde duruyordum. Sony, Sennheiser, Jaybird, Apple, Jabra. Sony nin modelinde su ve toza dayanıklılık olmadığı için direk eledim. Jaybird vista tr de satan bir yer bulamadım , o yüzden çok fazla araştırma yapamadım. Sennheiser, AirPods ve Jabra arasında çok gidip geldim. Sennheiserın ses kalitesi olarak piyasadaki en iyi kulaklık olduğunu söylüyorlar fakat ürünün kronik sıkıntıları varmış. Şarjın kendi kendine boşalması ve bağlantı problemleri vs. O yüzden onu da eledim. Geriye AirPods ve Jabra kaldı. Bu ikisi arasında da fiyat/performans olarak değerlendirme yapınca Jabra ön plana çıkıyor. Hem daha ucuz hem de program desteği vs var. Kulaklık üzerinden ses açıp kısmak bile tercih sebebi olabilir. Tasarım olarakta bence daha iyi. Zevk meselesi tabi airpodsları beğenen de birçok insan var.
    aynen ses kalitesi jaybird vista ile aynı airpods prolardan daha iyiymiş bu jabra 75T nin. jaybird spor amaçlı ürün diye reklamını yapıyor onlarda fena değil ama genel olarak özelliklerle falan bende jabrayı seçerdim.
    benimde şahsen dışarda fazlalık gibi duran kulaklıkar göz zevkimi bozuyor rahatsız edici buluyorum. sony öyle, sennheiserda kulak tıkacı gibi duruyor, airpods zaten kulaktan sarken sümbül çiçeği gibi :) gördüğüm en slim şık duran dizaynı jabra yapmış özellikler ses kalitesi falan bu kulaklık olmuş gerçekten. bende kısmetse alırım inşallah daha iyisi çıkmazsa :))




  • Konuşma testinden de tam puan aldı benden. Araba kullanırken camlar kapalı halde zaten sıkıntı olmuyor. Camları sonuna kadar açıp konuştum, yolun sesi geliyor ama senin sesin çok daha fazla geldiği için rahatsız etmiyor yol sesi dedi konuştuğum arkadaş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben iPhone kullanıyorum işim gereği sık sık araçla seyahat halindeydim ama gün içinde 5-6 kez in bin yapıyorum bana AirPods pro tarzı silikon uçlu en önemlisi rahat rahat telefonla konuşabileceğim suya ve toza dayanabilecek tercihen siyah renk bir kulaklık almak istiyorum maksimum 500 TL verebilirim var mı 200-500 TL arasında bir öneriniz. Sesin karşıya iyi gitmesi çok önemli. Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

    Kulaklıklar İçin birkaç bileği vermek isterim

    Şuan halihazırda test ettiğim kullandığım kulakiçi kulaklıklar

    1- sennheiser momentum true wireless 1 ve 2
    2- jabra elite 75t
    3- AirPods pro

    Kısaca yorumlamak gerekirse

    Eğer sizin için telefon görüşmesi birinci planda olsun müzik dinlemekte kaliteli olsun en iyisi olmasada olur derseniz önerim jabra elite 75t
    Ve AirPods pro ( bence fiyata göre tercih yapın)
    Yukarıdaki seçeneğe aynı zamanda yoğun spor yapıyorum derseniz almanız gereken Kesinlikle jabra elite active 75t

    Eğer siz için müzik kaliteli olsun görüşme fazla yapmıyorum zaten diyorsanız o zaman tavsiyem sennheiser momentum true wireless 1 neden 2 değil derseniz anc ile beraber tamam pil ömrü artmış ama ses kalitesi düşmüş gibi geldi bana.

    Eğer iPhone’unuz varsa ve ortalama müzik iyi bir görüşme ve Apple ekosistemine tam uyum istiyorsanız o zaman AirPods pro tavsiye edebilirim.

    Anc olayı kulakiçi kulaklıklarda bence çokta önemli değil.

    Herkese sağlıklı günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Iphone'u olan adam airpods tan şaşmamalı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods alternarifi aramaktayım. Takipteyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jabra elite 75t kullanıyorum. Mikrofonu çok çok iyi. Spor esnasında hareket dahi etmiyor. Tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    ttec airbeat duo

    Bu ürüne bakabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozulursa çöpe atarım ne olacak diyerek aldığım airpods replicası beni ciddi şaşırttı. geçen yaz sonu almıştım hatta sağ kulaklık suya bile düştü birşey olmadı. milletin airpodsları bozuluyor benimki full gaz yola devam tek bir sorun bile yok maşallah yola devam :) 35 dolara mı ne almıştım.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
    Ama bazı insanlar daha iyi ses kalitesi arıyor.
    Airpods, ben de dahil olmak üzere birçok kullanıcıya ses kalitesi anlamında fazlasıyla yetiyor aslında ama daha hassas dinleyiciler Sennheiser, Jabra, Sony gibi üst seviye markaların TWS modellerine yöneliyor. Onların da bazıları mikrofon konusunda çuvallıyor maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrkrc

    Jabra elite 75t kullanıyorum. Mikrofonu çok çok iyi. Spor esnasında hareket dahi etmiyor. Tavsiye ederim
    Ses kalitesi ve basslar nasıl?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    ben memnunum. pişman olacağınızı sanmam. burak şolt'un incelemesi var izleyebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkisan

    Merhaba

    ttec airbeat duo

    Bu ürüne bakabilirsiniz
    Aynen kardeşim. Ttec türk malı galiba. Ben fiyatına göre gayet iyi yorumlar aldım. Kullanan varsa yazsın lütfen. Bir de Gear Buds Ttec airbeats ile aynı fıyata 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç aklımda yokken yorumlar nedeniyle Jabra elite 75t alma isteği oldu fakat merak ettiğim bir konu var. Bu cihazın bataryaları ilerde çok azalır veya ölürse değiştirilebiliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk_Ekmek kullanıcısına yanıt
    bu tarz ürünler apple in ki olsun jabra olsun minnacık kulaklıklarda pili değiştirilebilen bir model duymadım varsa da ben bilmiyorum. bunlar aynı telefon mantığında tüketim amaçlı üretilmiş ürünler alırsın kullanırsın yep yeni bile olsa bataryası bitince çöpe gider üzücü ama malesef böyle. aslında hi fi dünyasına ters bir mantık iyi bir kolon yada kulaklık normalde seni gömer evladına kalır.

    bu kulaklıklar o yüzden ölü bir yatırımdır ne kadar para verirsen okadarı çöpe gider yinede ortalama 3-4 sene rahat kullanılır diye düşünüyorum. benim aldığım replica airpodslar bile hala batarya performansında bir değişiklik göstermedi. li ion piller genel olarak 400-500 dolumdan sonra performans düşüşüne kademeli olarak başlar hiç bir zaman sıfıra bir kerede inmez kapasitesi git gide düşer taa ki sen artık bu bu halde kullanılmaz artık diyene kadar. işin kötüsü yeni halde bile 3-5 saat dayanan kulaklıklar performans düşüşüne geçtiklerinde zaten fazla olmayan çalışma süreleri ciddi anlamda azalacaktır.




  • Bir miktar araştırmadan sonra galaxy buds plus aldım. Fiyatı yaklaşık 899 TL. Fakat vatandan 800 TLye aldım. Son stok olarak sistemde gözüküyor İnşallah iade değildir.

    Bunu tercih etme nedenlerim
    1. Kulaklıkların tek başına 11 saat kullanılabilir olması. Yani kutudan çıkardıktan sonra kulaklıkların 11 saate yakın kullanılabilir olması. Kutu ile 22 saatmiş.
    2. İlerde bataryaları biterse değiştirilebilir olması.

    Bunun dışında müzik kalitesine çok iyi mikrofon kalitesine iyi demişler. Fakat önceliğim kesinlikle değiştirilebilir bataryalar. Bataryaları da uygunmuş. Yaklaşık çifti 100 TL gibi bir fiyata geliyor. Her sene bataryanın %50 azaldığını düşününce yaklaşık 4-5 yıl sonra 100TL masraf yapmak pek sıkıntı değil. Tabi 4-5 yıl sonra yaşamıyor olabilirim :) veyahut kulaklık elektronik arızası verebilir. Ha olaki hala yaşıyorum:) ve hala kullanıyorum o vakit kesinlikle paramı çöpe atmak istemem 2 yılda. Zaman çok çabuk geçiyor. Ülke her geçen gün bir önceki güne hasret bırakıyor.

    7/10 demişler batarya değişimine ki bence çok olumlu
    https://www.youtube.com/watch?v=vRZNXa1bozA&app=desktop

    Benim airpods pro tercih etmeme nedenim kulağımda kesik diş fırçası görünmesini istememem. 1. Nesil airpods almıştım ilk çıktığında fakat hala görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor. Arada TV lerde yayına bağlananlarda görüyorum. Tek kullanılınca yine bir nebze kabul edilebilir de ikisini takınca gerçekten çok komik görünüyor.

    Jabra elit eminim Samsung galaxy buds plus tan çok daha iyidir mikrofon olarak ama yine de bu ikisinin karşılaştırmasını göremedim. Denk gelirsem eklerim.

    Denk geldim;
    Bud plus vs jabra 75t
    https://www.youtube.com/watch?v=MV18j39RoQk&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?v=2dAOarMe_zg&feature=youtu.be


    Ekleme: Bu arada ses kalitesi airpods pro ya göre yaklaşık aynı demişler fakat mikrofon kalitesi kötü diyorlar. Ama idare eder olarak not vermişler. Yani airpods pro mikrofon 8/10 ise bu 6/10. O yüzden bu ekleme aklınızda bulunmalı. Belki yazılım ile çeki düzen verilir ilerde ancak şu anda durum buymuş.

    Sanırım benim sipariş salı günü gibi elimde olacak. Sorunuz olursa detaylı cevaplarım gelince. Ben siyah olanından aldım.

    Kulaklığın iPhonedo incelemesi

    https://www.youtube.com/watch?v=SUoVzAd4mOM&app=desktop



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 26 Nisan 2020; 13:36:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • siz bilgili arkadaslar bilir, şu ürün muzik dinlemek ve az da olsa telefonlakonusmak için nasıl?
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-encok-true-wireless-earphones-w07-tws-bluetooth-kulaklik-102533


    Baseus w07 tws die geçiyo,

    spotify müzik ve telefon görüşmesi için.

    not: telefon iphone XR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    siz bilgili arkadaslar bilir, şu ürün muzik dinlemek ve az da olsa telefonlakonusmak için nasıl?
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-encok-true-wireless-earphones-w07-tws-bluetooth-kulaklik-102533


    Baseus w07 tws die geçiyo,

    spotify müzik ve telefon görüşmesi için.

    not: telefon iphone XR
    benim piyasada gördüğüm kadarıyla müzik dinlemek için F/P ürünlerinin alt limiti 80-100 dolar civarında onun altındakilerin performansı 3 aşağı 5 yukarı aynı. düz airpods modelide mesela 80 dolar altı kategorisine girer ses kalitesi olarak hatta elimdeki 40 dolarlık replikaları ile aynı kalite sesi verdiğini göz önüne alırsak demekki değerleri aşağı yukarı o bantta.
    Bu baseus w07 kulak içi tasarıma sahip olduğundan tahinimce airpods tan daha iyi kalitede müzik dinletecektir bassları falan kesinlikle daha iyi olacaktır.




  • Olabilir, ancak airpods un en sonuncusu da kulakiçi slikonlu. yani aslında apple in ürünüyle kıyas etmiyorum. gidip airpods a 1800 tl veremem. ancak türevleri çok var ve bence içlerinde muhakak iyi ses ve telefon görüşmesi yapılanları vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.