Şimdi Ara

AİR SOFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu yanlış yerde ise özür dilerim size 3 5 sorum olacak:

1.Airsoftu yurt dışından getirsem gümrükte sorun olurmu 1 tüfek 1 kucuk tabanca (ülke Fransa)
    2.İstanbulda nerde bulabilirim?
    3.Bunun Mermisi Nedir ?Ekipmansız kullanılırsa insana zarar verirmi
    4.Fiyatları ne kadar ?

• Oyuncak kategorisine girdiği için gümrükte sorun olmuyordu anladığım kadarıyla.
  • Mermisi boncuk bildigin ama istersen gercek mermi gibi var onun ucuna takipte atabilirsin her türlü boncuk atıyor anlayacağın fiyatları hemen bozulmasın diyorsan 150 ile 3000 arası değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Bildiğim kadarıyla fiyatı vede atış gücü ile alakalı çok güçlü olursa kuru sıkı olarak geçiyor galiba.
    2) Tahtakule'de olabilir araştırman lazım yada sahibinden.com'da var.
    3) Mermisi 6mm plastik mermi normal boncuklu silah mermisinden biraz daha büyük. İçinde barut vb. olmadığı için ekipmansız kullanımda bir zarar vermez.
    4) Fiyatları atış gücü, menzil, yapıldığı malzeme vb. koşullara göre değişiyor ama 1 tüfek 1 tabanca 100 TL veya aşağısında tutar eğer çok iyi olsun demiyorsan ama çok iyi olsun diyorsan bazı tüfekler var 150 TL filan.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

NOT : Gerekli koruma kıyafetleri olmadan hiçbir canlıya atılmaması gerekmekte son derece tehlikeli koruma kıyafeti olmadan oynamak. (Belki çok kalın 2 montu üst üste giyersen olabilir)
  • Bir önceki konunda cevapladım sorularını. Neden 2 tane konu açma gereği duydun anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiraatMühendisi

Bir önceki konunda cevapladım sorularını. Neden 2 tane konu açma gereği duydun anlamadım.

yeterli bilgi alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Red

1) Bildiğim kadarıyla fiyatı vede atış gücü ile alakalı çok güçlü olursa kuru sıkı olarak geçiyor galiba.
    2) Tahtakule'de olabilir araştırman lazım yada sahibinden.com'da var.
    3) Mermisi 6mm plastik mermi normal boncuklu silah mermisinden biraz daha büyük. İçinde barut vb. olmadığı için ekipmansız kullanımda bir zarar vermez.
    4) Fiyatları atış gücü, menzil, yapıldığı malzeme vb. koşullara göre değişiyor ama 1 tüfek 1 tabanca 100 TL veya aşağısında tutar eğer çok iyi olsun demiyorsan ama çok iyi olsun diyorsan bazı tüfekler var 150 TL filan.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

NOT : Gerekli koruma kıyafetleri olmadan hiçbir canlıya atılmaması gerekmekte son derece tehlikeli koruma kıyafeti olmadan oynamak. (Belki çok kalın 2 montu üst üste giyersen olabilir)

fransadan getirtecegim kardeşim de gümrükten hangi mekanizmalı olanı geçer elektrikli felan var birde gazlı felan hangisi iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Air 5 + Pencil + Kılıf
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeb0yb0y

quote:

Orijinalden alıntı: ZiraatMühendisi

Bir önceki konunda cevapladım sorularını. Neden 2 tane konu açma gereği duydun anlamadım.

yeterli bilgi alamadım

http://www.facebook.com/groups/322971904426893/ şuraya da bir göz atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tore4dor

Mermisi boncuk bildigin ama istersen gercek mermi gibi var onun ucuna takipte atabilirsin her türlü boncuk atıyor anlayacağın fiyatları hemen bozulmasın diyorsan 150 ile 3000 arası değişir

ruhsat falan lazım mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.