Şimdi Ara

## Air Rivals Rehberi (Ana Konu - Güncel YENİ server!! ) ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
99.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bende oyunda yeniyim forumada yeni geldim arkadaş seni kutlarım internetteki en ayrıntılı airrivals rehberi senin benim çok işime yaradı saol ama pegasusda olmana üzüldüm ben phoenixdeyim 21im henüz ama yakında değişir phoenixede arkadaş bekliyorum bu arada bise sorcam kayıp antik ok görevi kaç part ben 22 lwlimde 2. kısmını yapcamda onun daha 3. veya 4. devamı varmı varsa kaç lwlerde ve bütün o partlar sonunda işe yarar hale gelir mi?

Server:Phoenix
    İsim:SuperKahraman
    Lwl:21
    Gear:I-Gear
  • Hoşgeldim kardeşim. Rehberi beğendiğine sevimdim ama birkaç alıntı yerleride var tabi
    Phoenix' de olmana üzüldüm Pegasus'da olsaydın konuşurduk ama problem değil iki serverda Türklerden oluşuyo.
    Valla antik ok görevi 4-5 tane var sürekli birleştirip duruyorsun. Tam levelleri bilmiyorum ama ben şuan 51 levelim ve tüm antik ok görevlerini bitirdim. Antik ok bence hiç güzel değil ayrıca malesef tüm Antik Ok görevlerini bitirdikden sonra satabiliyorsun.
  • ben b-gear kullanıyorum oyunda 17lvl oldum ve b-gear fuzelerle isini bitiriyor bi aletin arkasına takıldıgımda hem ates hem dmgli fuzelerimle yok ediyorum ava cıkmıyorum gorevlerin pesindeyim bi tugay gruba katılmadım iyice guclenip katılcam statsları saldırı manevra ruhlara kullanıyorum genelde
    skill alomadım hiç 109 bin para var skilleri nasıl kullancaz onu bilmiyorum

indirdim oynuyorum

ancak internette yaptigim arastirmada sunları buldum siz nasıl yorumlarsınız bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemusta -- 25 Şubat 2009; 20:48:15 >

• Oyun gayet güzel ama zaman zaman sıkıcı yerleride olabiliyo.(her oyunda oldugu gibi) Herseye Ragmen güzel bi oyun ama grafikler knight gibi Knight'ın ucaklı hali diyebiliriz kısaca.
  • Valla ben şimdiye kadar hiç sıkılmadım. Görevler falan çok eğlenceli ayrıca çok sıkılırsan oyunu bırakıp server içi, harita içi, tugay için, form içi, savaş içi konuşmalar var onlardan birini seçip konuşabilirsin, yada genelde konuşabilirsin.
    Bu arada gelişmiş üs savaşlarını biz kazandık. Yeni savaşlar 4 martla- 8 mart'taydı galiba..
    Bide 60 level oldum
  • indirmenin kolay bi yolu yok mu upload ederek çekiyor bu 45 saat :D

Orjinalden alıntı: cemusta

oyun guzel

indirdim oynuyorum

ancak internette yaptigim arastirmada sunları buldum siz nasıl yorumlarsınız bilemem

o verdiğin linklerdekini sana açıklıyım bu cheat engine adında bi programdır arkadaşlar bütün oyunlara karşı olarak tasarlanmış damage hack fly hack speed hack invisible hack ve daha birsürü hileyi yapabileceğiniz bi program ben bunu Rf onlinede kullananlar yüzünden baya aratşrırıp 2 3 ayda anca çözdüm ve level 1 olsam bile level 55 adamlar beni kesemiyo çünkü duvarlardan geçiyorum saniyede vuruyorum görünmez olup hiç bi yaratıgın dalmasına izin vermiyorum daha neler neler tek başıma bossları kesiodum.

ama size anlatamam baştan söleyim tavsiye ettiğim birşey değildir hile koda bi koxp bulmuştuk ilk kore koxpunu sonra cafeler arası bi dağıldı Tmmdır. :D

Nese bunu bende indiriyorum şuan ama upload ederek çekiyor 45 saat fln diyo başka alternatif link yok mu

• Arkadaslar bende yeni basladim lvl 25 clan var mi bilginiz her gun kasiyorum.
  • bir çok MMORPG tarzı oyun oynadım. knight online,flyff,WoW,Warhammer vs.. ama bu tarzda oyunla yeni karşılaşıyorum. denemkete fayda var. teşekkür ederim arkadaşım verdiğin aydınlatıcı bilgiler için... bakalım neyle karşılaşacağız.

eddyy_law, bende senin yazdığın tüm oyunları uzun süre oynadım. Hepsinin kendine ait özellikleri var. Ama bu oyun bambaşka birşey

Bu arada 61 level oldum
  • yaa Devil kardeşim herşeyi anladımda ben bi 1.0.0.3 den 1.0.0.4 e geçemedim. sabahtan beridir tın tın ilerliyo. kafayı yiyecem. bu arada internet hızım 4 Mbps. ama anlamadım bir türlü. bu patchlerim toplandığı bir site falan yokmu indiriverem ordan..... kafayı bozacam valla.. neyse aydınlatıcı bilgin için sağol...

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • amops2, hacı şu anda Türkçe olarak hiçbir yerde bulamazsın. Ben birazdan İNGİLİZCE olarak ekliyorum
  • beyler iyiki yayınladınız şu oyunu valla çok sevdim Phonixdeyim yeni girdim görev yapmadan kasıyodum şimdi görevleri nerden alıcağımı bulam ondan sonra görevle kasıcam level 10 um 1 saattir kasıyom. görevle daha fazla level atlanıyomuş duyduguma göre.

Nikim OutLanderTR

Oyunu sevmeye başladım level 16ım
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.