Şimdi Ara

## Air Rivals Rehberi (Ana Konu - Güncel YENİ server!! ) ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
99.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

    Hayır psikot para görevlerini tamamlayınca exp veya item vermiyor sadece para veriyor



    Bu arada 45 level oldum yarına 48 olurum



    zaten adam para görevi exp item veriyor dememiş sadece evet 2 çeşit görev var demiş Bu Arada Ben Phoenix'e Başladım ^^ Birşey Sorucam A Gear Tipi Bir Uçak Açmak İstiyorum Sizce İleriki Levellerde Durumu Nasıl oLur A Gear'ların Güçlümüdür Yoksa İleride Bir İşe Yaramaz mı ?




  • A gearların en büyük özelliği pist dışındaki yerlere inip orlardanda ateş edebilmesi. Onun dışında silahlarının dmg'si yüksektir, menzili fazladır ama olasiliği azdır. En büyük özelliği kullanmayı bildin mi savaşlar için en ideal uçak olabilir. Ve bariyer skiliyle 10-15 saniye boyunca dmg almaz.
  • bnde ı gear kasıyorm pvp de nasıl bi taktik yapmalıyım ???
  • I gearın manevrası ve saldırısı iyi ama defansı ve sağlığı kötüdür yani buna göre bi taktik yapıcaksın. Yani dmg almicak ama dmg vericeksin bunu yapabilmek içinde manevralarını kullancaksın. Yada arkaya geçicen. Yoksa yere çakılırsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

    I gearın manevrası ve saldırısı iyi ama defansı ve sağlığı kötüdür yani buna göre bi taktik yapıcaksın. Yani dmg almicak ama dmg vericeksin bunu yapabilmek içinde manevralarını kullancaksın. Yada arkaya geçicen. Yoksa yere çakılırsın

    tabi bunları yaparken hız önemlidir ki ı-gearlar hızlıdır manevrayı doğru zamanda yaparsan skillerin de yardımıyla çabuk bir şekilde arkaya geçebilirsin ;)
  • ben 13 lvl oldum(bugün 20yi geçerim) daha hiç stat vermedim 16 stat duruyo öyleben bunları nelere vermeliyim ve 76 ya kadar hep 27 motoruyla mı kasmalıyım?

    Nick: AirForce
    Irk: B.C.U
    Gemi: I-Gear
  • Arkadaşlar oyun dikkatimi çekti indirmeye başladım fakat takıldığım bir nokta var. Oyun kesinlikle Offical değil mi ? Private server değil yani
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • evet offical
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Arkadaşlar oyun dikkatimi çekti indirmeye başladım fakat takıldığım bir nokta var. Oyun kesinlikle Offical değil mi ? Private server değil yani


    Oyunun avrupa genelinde yayımcısı Gameforge

    Bkz: Metin2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 22 Şubat 2009; 12:39:31 >
  • Arkadaşlar oyun kesinlikle Offical ve şuan betada ama oyun tamamen açıldığında hesaplarımız silinmicek. O yüzden biz şimdiden kasmaya başladık


    Birazdan gemimden birkaç resim koyarım
  • yarın oyunu indircem bakalım inş güzeldir?
    VİSTA da çalışıyor değil mi ?
  • Evet benimki vista ve çalışıyor
  • oyunu yükledim şimdi update yapıyor ama ne olcama karar veremedim
    A gear mı olsam I gear mı olsam

    A gear ın atağı nasıl I gear kadar iyi mi?

    birde hangi serverdasınız.!?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 23 Şubat 2009; 12:49:54 >
  • MrEmq, çoğunluk Pegasus serverinde ama Phoenix'dede bayağı kullanıcı var ayrıca Phonenix serverindeki kullanıcıların levelleri Pegasus'takilere nazaran daha düşük.

    Gemilere gelince. Ben bir I-Gear pilotuyum ve gemimden çok memnunum çünkü ve manevralarım sayesınde çoğu maçı alıyorum. Ayrıca menzili düşük olsada olasılığı ve seri atışı çok güzel. Ama oyuna tekrar başlasaydım açıksası A-Gear olmayı bayağı düşünürdüm. Çünkü A-Gear yerdende ateş edebildiği için çok avantajli. Ayrıca menzili çok fazla ve dmg biraz daha fazla ama bunlara karşılık olasılığı düşük.


    Arkadaşlar ayrıca oyunda B-Gear ve M-Gear'ında birçok özelliği var mesela M-Gear uçakların sağlığını artıran skiller kullanabiliyor.




  • oyun güzel sayılır idare eder yane.
    ama tek kasmak sıkıcı sadece savaşlardamı birleşiyosun?
  • Oyunu indiriyorum hadi bakalım inşallah beklediğim gibi olur
  • MrEmq, arkadaşım sende o zaman niye tek kasıyon birsürü Türk var. Gir birinin Formasyonuna. Hem Formasyon ile kasarken daha fazla exp geliyo
    Savaşlara gelince. Ben şimdiye kadar 2 tür IRK savaşına şahit oldum.
    1. Normal savaşlar. Bu savaşlarda herhangi bir ırkın kaptanı istediği bir bölgeye küçük bir üs kuruyor ve bunu 30-40 dakika arası korumaya çalışıyor. Diğer ırkta bu üssü patlatmaya çalışıyor. Bu savaşlar hemen hemen hergün oluyor.
    2. Özel Savaşlar. Bu savaşlarda diğer savaşlardaki gibi kaptanların kurduğu üstler yok edilmiyor. Bu savaşlar oyunun özel üsleri oluyor ve sırasıyla bu üssü 2 ırka veriyor oyun. Mesela üs Ani ırkındayken Bcu'lar üssü belirli bir zamanda ele geçirirse. Bcular kazanıyor ve üs bcu'larda olarak oyun tekrar başlıyor. Bu seferde Bcular üssü belirli bir sürede korursa üs Bcu ların oluyor ve savaşa katılan her pilot üssün içine giriyor ve çok özel bir ödül kazanıyor. Bu savaşların tarihlari bellidir örneğin bir dahaki üs savaşı 5 Mart'ta olucak.(Üs şimdi B.C.U ların elinde )

    Bu arada bu savaşlar tabi sadece eğlence getirmiyor ayrıca her indirdiğin düşman askerler 1 onur kazanıyon ve belirli onurlarda rütbe atlıyorsun.( Başlayın anlıcaksınız )
    Ayrıca eger düşürdüğünüz uçak için exp getiren itemler alıyorsunuz ve her normal savaş sonunda kazanan ırk 200000-300000 arası bir SPI kazanıyor.(SPI ne demek derseniz. Oyun parası)




  • Benim bi sorum var bazıları bazı şeyleri birleştiriyor biz neyi neyle birleştirsek daha iyi olur nasıl biliceğiz herhangi bir yerde yazıyormu bunlar birde A-gear yeni serverdan tekrar başlıyorum..
  • valla görevleri yaparken zaten sana bir birleştirme görevi veriyor ve sen zaten kısaca kapıyorsun işi
  • crazytrex, arkadaşım zaten görev veriyo adam sana ordan öğreniyorsun nasıl birleştirceğini ama sen bana neyleri birleştirceğini sorarsan onu bende öğrenmeye çalışıyom. Aslında tüm birleştirilen itemler ve nasıl birleştirildikleri var ama itemlerin adı ingilizce o yüzden koymuyorum. Eğer isterseniz koyarım.

    Bu arada 51 level oldum ama 45 levelden sonra kasmak zorlaşıyormuş.
    Ama yinede eğlenceli biraz önce 4 arkadaşımla ( biri 67, biri 70, biri 65, biri 63 level) form kurduk ve 2 tane boss kestik. Resimi yarın koyucam




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.