Şimdi Ara

air 2017 yavaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple konusunda gördüğüm kadarıyla çok ilgilenen yok, açtığım konulara bu konuda cevapta gelmiyor ama soracak başka bir yerimde olmadığı için mecbur buraya yazıyorum artık :)

    Cihazı alalı 1 hafta olmadı daha. ancak bazı sıkıntılarım var. yaklaşık 10 dk önce bir chrome sayfası açmak için uygulamaya bastım. Ancak 10 dk geçmesine rağmen hala sayfa açılmadı. sayfanın çerçevesi geldi ama görüntü yok. Çerçevenin üzerine gelince de renkli yuvarlak birşey dönüp duruyor. Dün football manager için logo ve yüz paketi indirdim onunla ilgili bir işlem yapmaya çalışırken yine dondu bilgisayara reset atmak zorunda kaldım ki muhtemelen chrome içinde aynısını yapacağım. depolama kısmına geldiğimde yönet'e bastığımda yine makina donuyor. Hadi fm oynarken ısınmasını vs geçtim artık normal karşılıyorum. Ancak 4 bin tl verip bir chrome sayfasını açamamak nedir? bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?







  • Apple konusuyla ilgileniyoruz elimizden geldigi kadariylada konulara yardimci oluyoruz. Air isinma problemini problem olarak gorme cunku normal bisey sarj olurken ayni zamanda chromdan dizi izleyince 60-70℃ derece oluyo cihaz. Chrome yavasligina ise cozum chrome ayarlar kismandan asagi dogru in orda sistem bolumunde kullanilabilir oldugunda donanim hizlandirma yi aktif et yeniden baslat. Eger high sierradaysan chrome ciddi sikintili ben high sierradayken safari kullaniyodum chrome kullanmiyodum. Bi iki sikinti daha yasayinca sierraya geri dondum simdi chrome kullaniyorum. Nvram reset dene son olarak eger sorun gene cozulmezse donanimsal problem olabilir. Air performans urunu degil o yuzden oyun video edit falanda buyuk bekletilere girmemek gerek.

    Edit: ayrica etkinlik monitorunu acip chrome cpu kullanimina bi bak sorun flash chrome helper veya baska uzanti olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 18 Ocak 2018; 0:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dönüş için tesekkur ederim. Peki video izlemem yada sadece football manager oynamam cihaza bir sıkıntı yaratır mı? Her hangi bir zararı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Öncelikle dönüş için tesekkur ederim. Peki video izlemem yada sadece football manager oynamam cihaza bir sıkıntı yaratır mı? Her hangi bir zararı olur mu?

    Yok canim ne zarari olabilir. Sadece oyun sirasinda cihaz asiri isinabilir govde aluminium oldugu icin bu cok hissediliyo plastik olsa bukadar hissedilmez mesela. Zarari olmaz sadece oyunlardan yuksek fps bekleme. Neticede pro degil air.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadigim oyun football manager oldugu icin fps ile cok isim yok baskada oyun oynamam zaten :) peki sence bu cihazin windowsa oranla artilari neler? Ayni fiyata belki biraz daha yuksek ozellikli yine i5li bir windows bilgisayar alabilirdim ancak tamamen yillardir merakimdan mac aldim. Suan kafam karismiyoda degil acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Air ağır iş yapmaya gelmez. Taşınabilir olduğundan güçlü bir donanımı yoktur.
  • Konunuzu şimdi gördüm ve merak ettim açıkçası. Hiç bir macbook depolamaya basınca donmaz ya da Chrome çok sorunlu olsa bile 10 dk bekletmez. Bence sizin Macbook'un ssd'sinde sorun var. Servise verdiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacoNikky

    Konunuzu şimdi gördüm ve merak ettim açıkçası. Hiç bir macbook depolamaya basınca donmaz ya da Chrome çok sorunlu olsa bile 10 dk bekletmez. Bence sizin Macbook'un ssd'sinde sorun var. Servise verdiniz mi?
    Yıllardır mac kullanırım arada bir saçmalayabiliyor. Bu arada bu kadar yıl makineye hiç chrome kurmadım :)

    Programlarda sorun yaşarsanız yapmanız gereken ALT + CMD + ESC tuşarına basıp görev yöneticisini açabilirsiniz. FORCE QUIT(zorla kapat) seçeneğini kullanarak programı kapatıp tekrar çalıştırmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.