Şimdi Ara

Aion F2P NERTHUS/NEXUS Server DH Asmodian Legion (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus 'tayım bende ama kimse kale alıp (yada adamdan sayıp) ilgilenmedi :) Abartmıyorum günde 12 saat online olabilirim. Sonuna kadar oynamaya niyetliyim bu oyunu. Oyuna yeni başladım diye sanırım kimse amatör biri ve sorularına tahammül edemez, ama ben çok soru soran tiplerden değilim :) Neyse yinede PM atarsanız yada oyunda olmadan Legion daveti gönderiliyor ise yada arkadaşlık isteği gönderiliyorsa;

Nickim: Leonard

Edit: Bu arada Asmodian dediğiniz, başta karakter oluştururken seçtiğimiz ırklardan bitanesi mi ? Gerçi 2 tane vardı ama, sanırım biri Elyos'tu. Eğer öyle ise ben Elyos ırkındanım sanırım. Yani düzgün insana benzeyenlerdenim :) Ortak bir legion durumu olmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlosulo -- 2 Mart 2012; 1:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Galıba hakanım orda :D ıyı bakalım da yıne asmodıan mıyız :) bıraz renklı hayata gecseydık elyo acmıstım ben :(

OO emrah'ı görüyom şoktayım biz asmoyuz abi her zaman ezilen tarafız ama bu sözde değil özdede olacak çünkü serverda şuan erkende olsa pvp delisi hack türü işlere bulaşmış elyo legion ve oluşumlar çoğunlukta ve kurulan guild ve ad olayı çok önemli değil beyler bir ortam olsun, sohbet önemli bir şekilde; yeni başlıyanlara oyunu öğretmek hedefim ilerde bu legion adı aynı kalır değişir yada dağılırız sorun değil birlikte takılacak dostlar edinelim bu bana yeter birde oyunda türk legion adları ne kadar çoğaldı şaşmamak elde değil illaki bir ortamamda kendimizi burdayım ulen diye belirtmek şart ama bu yabancılar bazında pek hoş karşılanmıyor haberiniz ola.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo

Nexus 'tayım bende ama kimse kale alıp (yada adamdan sayıp) ilgilenmedi :) Abartmıyorum günde 12 saat online olabilirim. Sonuna kadar oynamaya niyetliyim bu oyunu. Oyuna yeni başladım diye sanırım kimse amatör biri ve sorularına tahammül edemez, ama ben çok soru soran tiplerden değilim :) Neyse yinede PM atarsanız yada oyunda olmadan Legion daveti gönderiliyor ise yada arkadaşlık isteği gönderiliyorsa;

Nickim: Leonard

Bu mesajı gördüm ilginç geldi dostum o kadar kişiye ts gelin diyoruz sorunu olan varsa gelsin sorsun lvl 30 gidiyor nick Aizen varsa gerekli yardım boş isem yardıma gelirim legion içinde olan arkadaşlarada söylüyorum mmo sohbet olmadan olmaz beyler ts bilgilerini verdik gelin bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #
    Bu mesajı gördüm ilginç geldi dostum o kadar kişiye ts gelin diyoruz sorunu olan varsa gelsin sorsun lvl 30 gidiyor nick Aizen varsa gerekli yardım boş isem yardıma gelirim legion içinde olan arkadaşlarada söylüyorum mmo sohbet olmadan olmaz beyler ts bilgilerini verdik gelin bekleriz.

Pekala, sanırım ben yanlış ırkı seçtim öyle mi ? Yani sizinle birlikte olabilmek için yeni bir karakter mi oluşturmam gerekiyor ? Teamspeak bilgilerini öğrenip gelirim o halde ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo

quote:

Pekala, sanırım ben yanlış ırkı seçtim öyle mi ? Yani sizinle birlikte olabilmek için yeni bir karakter mi oluşturmam gerekiyor ? Teamspeak bilgilerini öğrenip gelirim o halde ben.

Elyo olduysan yanlış ırk evet.Biz Asmo'yuz.Karakterini silip Asmoya geçmen gerek ama 7 gün sürüyor silmesi.Support'a ticket atman gerek hemen silinmesi için ama şu an Gameforge batırdığından işi,direk yeni hesap aç sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaelvin

Elyo olduysan yanlış ırk evet.Biz Asmo'yuz.Karakterini silip Asmoya geçmen gerek ama 7 gün sürüyor silmesi.Support'a ticket atman gerek hemen silinmesi için ama şu an Gameforge batırdığından işi,direk yeni hesap aç sen.

Bi kere silmiştim, ilk başta açtığımda yanlışlıkla cüce yapmışım karakteri. Ozaman 5 dakika bekletmişti. Level yükseldikçe silme süresimi yükseliyor yoksa :)
  • biri templarla chanter nerde ne yapar diye anlatabilirmi.az çok biliyorum 4 ay kadar infiniti aion oynadım warior karakterle.legion konusuna gelince keske tek bir legion olsa ikiye bölündük vallahi..gelin bir isimde uzlaşalım
  • bizim perento serverinde legion ismimi Sultans dı baya tutmuştu tavsiye ederim :D
  • Nick:Nevareth
    Sınıf:Assassin
    Oyun içi deneyim:1 aylık bir oyun deneyimi

Hadi bekliyorum bakalım...
  • Legion durumu belirsiz beyler Batu bir karar verdi bu yakında uygulanacak.
  • ARKADAŞLAR ZAMAN BULAMAMAM VE YENİ SERVERIN BEKLENTİLERİMİ KARŞILAMAMASINDAN DOLAYI LEGİON İLE PEK FAZLA İLGİLENEMİYORUM. YENİ ÖĞRENEN ARKADAŞLARDA BAŞI BOŞ KALSIN İSTEMİYORUM OYUNDA, BU YÜZDEN BİR KARAR ALDIM ÜZÜLEREK, LEGİON'U AKTİF, GÖNÜLLÜ VE KALİtelİ BİR OYUNCUYA DEVREDECEĞİM BİR SÜRE, AYNI ZAMANDA ASMO TARAFINDA BİR DİĞER TÜRK LEGİON'U OLAN FENOMEN LEGİON'UDA KABUL EDİYOR BÜTÜN TÜRK ARKADAŞLARIMIZ. DİLEYEN O LEGİONDA ŞANSINI DENEYEBİLİR, BELKİ DAHA AKTİF BİR ORTAM BULUR ORADA. HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM...

FenomeN legion konusu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58232731/tm.htm

Caps-lock için özür dilerim, dikkat çeksin istedim.

• Hayırlısı olsun , Kimse moralini bozmasın.. Bu bir oyun , insanlara külfet olmamalı.
  • pazar günleri giremeyecez heralde servera server tamamen dolu
  • Bende 5 yıllık bir wow macerası ardından aion U denemeye karar verdim nexus da asmo mage actım ilgilenen arkadaslara katılabilirim Nick "warsavas"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warsavas -- 5 Mart 2012; 21:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Batu ben Emrah kardesım ZeeM TNT den sen bakyıorumda forumlara bende doneyım dıyorum nexus a gırcem nıckım Warning

ıhtıyac varsa bılıyorsun clerıc yok dersen sorc acarım..

Olm sen yılların gladısın, Çinde hatırlıyorum King Zugog keserken yatırmıştım seni glad halinle zaa..

Hakan bu arada elyolara çamur atma olum, Hardcore-Zombie-Koreli oyuncular varsa 56 bile olurlar.
  • Çamur atma durumunda değilim merak etme bir kasak zevkine dedik karınca sürüsü elyo oyuncusu çoğu koreli tarzında kasıyor uyumadan exp kartları almış ve her zaman olduğu gibi mal bir asmo ırkı ile karşılaştım içimde güvercin, renkli dünyaları seven biri olsa direk elyo açar gw2 çıkana kadar asmo keserim ama zor gibi emrah örnek verme sende len cleric oynasın bence hem böylelikle oyuna dönerim istersen sende chanter aç çok imbadır onlar bilirsin heal atarsın bize ama wow, woq yeter birşey yapmasanda olur kabul.

• quote:

Çamur atma durumunda değilim merak etme bir kasak zevkine dedik karınca sürüsü elyo oyuncusu çoğu koreli tarzında kasıyor uyumadan exp kartları almış ve her zaman olduğu gibi mal bir asmo ırkı ile karşılaştım içimde güvercin, renkli dünyaları seven biri olsa direk elyo açar gw2 çıkana kadar asmo keserim ama zor gibi emrah örnek verme sende len cleric oynasın bence hem böylelikle oyuna dönerim istersen sende chanter aç çok imbadır onlar bilirsin heal atarsın bize ama wow, woq yeter birşey yapmasanda olur kabul.

bayaadır oynamadım oyunu... şimdide sorc açtım alıştıgım car oldugu için nexus ta elyo takılıyorum. ama surada gordugum icin soruyorum dostum ,cunku ara sıra chant acıp yavas yavas takılmak geliyor içimden zevkli çardir. sence + ve - leri ne bu chantların ? ozellikle 2.5 ten sonra ?

• nexusta oynuyorum , asmo factionda oynayan birileri mesaj atıp iletişime geçebilir mi , özellikle oyundan biraz anlayan olursa 7lvl warrior var ama ilk defa oynuyorum skilleri bilmiyorum , chain diye bişi var skillerde onu çözemedim pek , oynayan guild felan varsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 9 Mart 2012; 5:29:53 >
  • birde lvl10 oldum ne zaman chain skillerini kullanabilirim bişiler açıldı ama sadece baştakini kullanıyorum , lvl9 da soruyodu sanırım gladiatör mü oldum nedir
  • Level 9 sonrası sınıfının 2 farklı alanından birini seçiyorsun Zayber, Warrior'lar Gladiator ya da Templar olabiliyorlar. Gladiator'ler daha ziyade dps(dd, damage dealer) yani fazla atak gücüne sahip olma yolunda, Templar ise klasik tank pozisyonunda.
    Skillerini 10 level'dan sonra kitaplar şeklinde satın alıyorsun sorumlu npc'lerden, şehre gittiğinde 'Info Board' gördüğün yerde nereyi arıyorsan bakıp görebilirsin.
    Chain skilleri birbiri ardına kullanılabilen, birinci kullanılmadan ikincisine, ikinci kullanılmadan da üçüncünün kullanılmasına izin verilmeyen skiller. 2. ve 3. skilleri skill bar'a koymana gerek bile yok, 1.sinin bar'da olması yeter genellikle. Sadece bazı skillerde birden fazla seçeneği kullanman mümkün oluyor, o durumda da hangisini kullanmak istiyorsan onu seçersin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.